• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben çok hataa yaptım:((

Gorunen koy klavuz istemez..siz daha neyin ugrasini vetiyosunuz.ce hamilelik gibi bir yalani soylemissiniz..sizi baska bisey icin kullanmis .sizi sevmeyen bir insana resmen zorla kendinize baglamaya calisiyosunuz hamilelik yalaniyla..kendinize gelin..sizi cinsel objeden baska bisey gormuyor..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Açık açık seni sevmeyen üstelik sana dayak atan, kapı dışarı eden, gece yarıları ortada bırakan adamla birleşmek için hamile numarası yaptın ve kafana taktığın tek şey büyük ihtimal lafı mı. Allah sana akıl versin.

Bir kadın yüzünden kadınlığımdan UTANDIM !! Hayatımda şahit olduğum en gurursuz en aşağılanmayı hakeden ve gerçektende aşığalanan bir insansın ve KADINSIN malesef .. Çok yazık çok

Açık açık seni sevmeyen üstelik sana dayak atan, kapı dışarı eden, gece yarıları ortada bırakan adamla birleşmek için hamile numarası yaptın ve kafana taktığın tek şey büyük ihtimal lafı mı. Allah sana akıl versin.

Pardon arkadaşım yanlış yeri alıntıladım .. Benim sözlerim konu sahibine .. Kusura bakma

Okb çok pislik bi hastalıkk allah kimseye vermesinnn senelerdir ömrüm bitti içimden sayı saymaktan tekrar etmekten bişeyleri mahvoldumm :53:
Beni etrafımdaki insanlar yargılamıyo aslında ben kendi kendimi yargılıyorumm ben bu ilişkiyi bu hale getirdim diye
Birde benim aklıma takılan şey bu erkek arkadaşım eski sevgilisini aynı yatakta basmış ve affetmiş benim buna aklım hiç almıyoo.Böyle bir insanın benim namusuma sahip çıkacağını pek düşünmüyorum bu yüzden

canım ilaç kullanmaya başlamalısın..tekrar git bi psikiyatriste

ooo neee ..bak canım..bu çocuğu erken erken yollamalısın..yoluna gitsin..sana da sebep olmasın..hayatını mahvetmek mi istiyorsun..

tüm sayfları kapat ..o insanla hiç tanışmamış say kendini...

güzel günler yakın..bir yerden başlamalısın ...gururunu ayaklar altına aldırma..

Gorunen koy klavuz istemez..siz daha neyin ugrasini vetiyosunuz.ce hamilelik gibi bir yalani soylemissiniz..sizi baska bisey icin kullanmis .sizi sevmeyen bir insana resmen zorla kendinize baglamaya calisiyosunuz hamilelik yalaniyla..kendinize gelin..sizi cinsel objeden baska bisey gormuyor..

Ya ben anlatamıyorum galiba ben onu kendime bağlamak için hamileyim demedim kiiiii sadece ne tepki verecek diye merak ettim .Merak etmeyin o kadar düşük bir insan değilim hamileyim gel beni al dicek kadar..Bakalım en azından çocuuna sahip çıkacak mı diye merak ettim o kadar
Onun şuan benimle konuşmasıyla hamileliğin alakası yok ..Zaten inanmadı birdahada sormadı ne oldu diye...DÜn gece konuştu bu konuyla ilgili çocuk meselesi kafama takıldı kaç gece uyuyamadım dedi.Aldırmak günah eğer öle bişey varsa dedi.Bak abimler aldırdı belkide o yüzden mutsuzlar falan dedi

Anlamıyorum ki nasıl cevaplar bekliyorsunuz da bu bozuk ruh halinizle, karaktersiz bir adama parazit gibi yapışıp, kendinizi küçük düşürüp, yalanlarla hayat kurmaya çalışıp, dengesizlikle konu yazıp siliyorsunuz.

Allah korusun bir de hamile kalırsanız neler olur düşünmek bile istemiyorum.

Bu arada konunuz alıntılanmış okuduk yani. Birazdan da geri gelir içerik.

Anlamıyorum ki nasıl cevaplar bekliyorsunuz da bu bozuk ruh halinizle, karaktersiz bir adama parazit gibi yapışıp, kendinizi küçük düşürüp, yalanlarla hayat kurmaya çalışıp, dengesizlikle konu yazıp siliyorsunuz.

Allah korusun bir de hamile kalırsanız neler olur düşünmek bile istemiyorum.

Bu arada konunuz alıntılanmış okuduk yani. Birazdan da geri gelir içerik.

Ben buraya konu açıyorum evet ama neden biliyomusunuz burdaki akıllı bayanlar bana bir fikir olur diye.Ben kendi söküğünü dikemeyen bir terziyim...Konuyu da silme sebebim konuyu ilk görenler feci saldırdılar son yorumları falan okuyamadıklarından dolayı..

Daha önce aldığın akılların faydası oldu mu?:ssz:

Bir konu için aynen şu yorumu yazmışsınız;

manymany
Nergis
Bir erkek böyle dizginleri ele almaya çalışıyo kadın bitmiştir demektir!!!
Eğer bunlara boyum eğerseniz sizinle daha çok aşık atacaktır!
Sizde boşu boşuna okumadınız herhalde o kadar sene.Düşünceye bak yaa
Arkadaşlarında dediği gibi aynı masada oturmama olayı bile tehlikenin sinyalini veriyo!!
Sevmek çözüm değil inanın ki benim gibi sevgi konusunda çok takıntılı insan bile gerçekleri gördükten sonra vazgeçebiliyosa eminim sizde yaparsınız
O sevgiler bilmem aşklar evlenince zerresi kalmıyo emin olun.Adam hem elinin altındaki kadını kullanıyo her türlü hemde dışardakilerle yüz göz oluyo.Bu kadar NET

- Başkalarına akıl vereceğine kendi hayatını düzeltsen ya ? Gayet te mantıklı konuşmuşsun.

cnm dışarıdan başkalarına akıl vermek kolay olur. bu her zaman böyledir. iş kendi hayatına gelince uygulamaya geçirmek zordur:50:

cnm dışarıdan başkalarına akıl vermek kolay olur. bu her zaman böyledir. iş kendi hayatına gelince uygulamaya geçirmek zordur:50:

Ben bu yorumu zaten dün sabah atmıştım.En son bunları yaşamadan önce...Şuan gene konulara bakıyorum ama cevap atamıyorum çünkü kendime faydam yok kendim uyguluyomuyumki başkasına söyliyim diye düşünmeye başladım o yüzden yorum atmıyorum bu tür konulara şimdlik

Sevgili konusahibi buraya konu acmasaydın keşke.

İnsanlar cok önyargılı ve taslamaya hazır.çünkü onlar hiç yasamadılar böyle şeyler.mükemmel hayatları var!

Bir psikolog ve psikatristen yardım almalısın.

Muhtemelen ailenden sevgi görmedin ki bu kadar muhtacsın birinden ilgi görmeye.sana ilgi gösteren tek insanı da kaybetmek istemiyorsun diye düşünüyorum. Yalnızlıktan ödün kopuyor ki Yasadığın sıkıntı eziyet hakaretlere katlanıyorsun. Bir cift güzel söz duymak için kendini ömrünü feda ediyorsun.

Beyindeki birtakım hormanların ekskliğinde de ortaya cıkan bir hastalık. Bir kişiye aşırı derecede Takıntı,depresif hal ,korkular,şüpheler ve devamında içinden cıkılamaz bir hale giriyorsun.
Bu tip hastalarda en cok görülen durum eskiye dair travmalardır.aileden sevgi görememe,aşağılanma,değersiz hissedilme,dolayısıyla çevreden soyutlanma ve özgüven eksikliği travmanın temelini oluşturur.

Psikiyatri ye görünmende fayda var.

Destek almadan çözemezsin ,ilaç kullanmadan iyileşemezsin.

Seninde mutlu olmaya hakkın var her ne yasadıysan toparlanman için mutlaka dediklerimi yap.

Kimseye bakma ! yasamayan bilemez..

ayyy ne kadar güzel yorum yapmışsınız ağzınıza aklınıza sağlık :46::46::46::46::46::46:

Halada hata yapiyorsun,konu aciyorsun kapatiyorsun,cünkü yazdiklarini disaridan bir gözle okuyabilseydin cok kizardin kendine,
Kendi degerini düsürüyorsun,erkek arkadasinin evinde niye kaliyorsun?
Aileside izin veriyor,ee tatlim seni adam kolay elde edilir görüyor.
Masositsin herhalde,seni dövene muhtac görüyorsun kendini.

Ben bu yorumu zaten dün sabah atmıştım.En son bunları yaşamadan önce...Şuan gene konulara bakıyorum ama cevap atamıyorum çünkü kendime faydam yok kendim uyguluyomuyumki başkasına söyliyim diye düşünmeye başladım o yüzden yorum atmıyorum bu tür konulara şimdlik

Anladım ama eskiden de böyleymiş bu durum.
Yani o ev de kalmak çok yanlış .
Kadın şimdi olsun kızım ne olacak der yarın bir gün arkandan konuşur.
Bir de insan utanır yani ayıp.

Halada hata yapiyorsun,konu aciyorsun kapatiyorsun,cünkü yazdiklarini disaridan bir gözle okuyabilseydin cok kizardin kendine,
Kendi degerini düsürüyorsun,erkek arkadasinin evinde niye kaliyorsun?
Aileside izin veriyor,ee tatlim seni adam kolay elde edilir görüyor.
Masositsin herhalde,seni dövene muhtac görüyorsun kendini.

Mallığımdan kaldım evlerinde işteee kendi evimde yanlızlıktan öleydim sıkıntıdanda kalmasaydım keşkeee ...Birde ben insanları kıramıyorum hep bundanda kaynaklanıyo.O dedi kal ben kaldım o dedi kal ben kaldım...Sırf kıramadığım için herşeye herkese evet diyorum.Bu huyumdanda nefret ediyorummm...Dövmedi ya beni ben tokat attım diye ellerimi kıvırdı arkaya elini indir diye bağırdı işte tırnakları geçmiş biraz elime kanadı

Anladım ama eskiden de böyleymiş bu durum.
Yani o ev de kalmak çok yanlış .
Kadın şimdi olsun kızım ne olacak der yarın bir gün arkandan konuşur.
Bir de insan utanır yani ayıp.

Utandım bende yaşadıklarımızdan fazlasıylaaa artık ne onun annesi beni iyi gözle görür bilemem ama nede ben kendimi affedebilirimm
Hep kıramadığım için bunlar oldu.Herkesin herşeyine evet demekten

Utandım bende yaşadıklarımızdan fazlasıylaaa artık ne onun annesi beni iyi gözle görür bilemem ama nede ben kendimi affedebilirimm
Hep kıramadığım için bunlar oldu.Herkesin herşeyine evet demekten

İnan bana anlamaya çalışıyorum seni.
Ayrılsan tehdit eder mi?
Ne biliyim herkese anlatırım şu bu bundan mı korkuyorsun?
Yaşın kaçtı?
Bakire değilim diye mi göz yumuyorsun ?
İlla bir sebep vardır çünkü bir kadın sevilmediğini bile bile kalmaz bence.
Başka şeylere yönel?
İşe başla. Eminim toplucaksın kendini:40:

Mallığımdan kaldım evlerinde işteee kendi evimde yanlızlıktan öleydim sıkıntıdanda kalmasaydım keşkeee ...Birde ben insanları kıramıyorum hep bundanda kaynaklanıyo.O dedi kal ben kaldım o dedi kal ben kaldım...Sırf kıramadığım için herşeye herkese evet diyorum.Bu huyumdanda nefret ediyorummm...Dövmedi ya beni ben tokat attım diye ellerimi kıvırdı arkaya elini indir diye bağırdı işte tırnakları geçmiş biraz elime kanadı

Hayir demesini ögrenmelisin,kimse herseyi yapmak zorunda degil!
Sen üzülecegine hep birak birazda baskalari üzülsün,kendini sev,kendine yetmeyi ögren.

Yüz göz olma sonra cok üzülürsün.

Ben buraya konu açıyorum evet ama neden biliyomusunuz burdaki akıllı bayanlar bana bir fikir olur diye.Ben kendi söküğünü dikemeyen bir terziyim...Konuyu da silme sebebim konuyu ilk görenler feci saldırdılar son yorumları falan okuyamadıklarından dolayı..

Keşke 15 sayfa sonra yazdıklarını ilk başta yazsaydın. Ya da direk çocukluğun ve gençliğinde yaşadıklarıni konu olarak açsaydın çok daha fazla yardımcı olunurdu.

O adamdan kurtulmak kendi hayatına bakabilmen için acilen tedavi olman lazım. Doktora ben kendi kendime zarar veriyorum demen lazım.
Cinsel istismar çok büyük tahribata yol açar bir de çocuksan. Defalarca olanının tahribatını tahmin bile edemiyorum.
Bu adam sizin ilacın değil morfin gibi bir şey. Geçici bir rahatlık sadece. Onu bırakıp yoluna bak.

Son düzenleme:
İnan bana anlamaya çalışıyorum seni.
Ayrılsan tehdit eder mi?
Ne biliyim herkese anlatırım şu bu bundan mı korkuyorsun?
Yaşın kaçtı?
Bakire değilim diye mi göz yumuyorsun ?
İlla bir sebep vardır çünkü bir kadın sevilmediğini bile bile kalmaz bence.
Başka şeylere yönel?
İşe başla. Eminim toplucaksın kendini:40:

Yok ayrılsam tehdit falan etmezz sevmiyokii etsin sadece hoşuna gidiyomuşum onun bazen seviyorum diyo o kadar..
Dün ben o kız sana yazsa bende seni unutamadım diye ne dersin dediğimde bana kalkıp BÜYÜK İHTİMAL hayatımda birisi var derim.dediğinde şok oldum.Bana orda kalkıpda ne diyosun sen ben seni seviyorum yada seviyorum her neyse o kızla benim işim olmaz ki diyemedi.Ve hala face i vardı onla biz çıkarken bile..Neymiş efendim nolmuş yani varsa fotolarına mı bakıyomuş açıpta sanki!!! Ki o kızda her önüne gelenle yatan bir tip bunu kendiside biliyo zaten!! Bi diyo nesini seveyim o koca g.tün bi diyo sevdim onu evet..Ben şunu anladım bu adam benleyken beni sevmemiş seni seviyorumlarr hepsi yalanmış sadece vakit geçirmiş yada hoşlanmış o kadar!!!
Dediğiniz konuya gelirsek bakire değilim diye değill çok sevgisi var ama aşırı nefret ediyorum ondan suratına baktığımda midem bulanıyo bana yaşatııklarından çok soğudum!! Dün gece yatarken kolunu üstüme attı çektim attım elini mesela...

Kusura bakmayin da siz bu kafayla hayatiniz boyunca hata yapmaya mahkumsunuz..denemek nedir ya..neyin denemesi..soylediginiz seyi kulaginiz duyuyomu..hamilelikle deniyosunuz..sneyin meraki yani..beo adamin yerinde olsam sizi birakirdim..zaten inanmamis bile..siz halen yaptiginiz seyin dogruluguna inaniyosunuz..kusura bakmayin ama sizin duymak istediginiz cevaplari veremeyecegim..hayatinizi bir erkek tarafindan asagilanarak mahvediyosunuz...dayak yediginiz halde...siz kendiniz istiyosunuz bunu ..adam bulunmaz hint kumasi degil..sizi kullanmis..ve biliyo sizin ona mahkum oldugunuzu..oyle gosteriyosunuz..o da gidebildigi kadar faydalaniyo

Back
X