Yok ayrılsam tehdit falan etmezz sevmiyokii etsin sadece hoşuna gidiyomuşum onun bazen seviyorum diyo o kadar..
Dün ben o kız sana yazsa bende seni unutamadım diye ne dersin dediğimde bana kalkıp BÜYÜK İHTİMAL hayatımda birisi var derim.dediğinde şok oldum.Bana orda kalkıpda ne diyosun sen ben seni seviyorum yada seviyorum her neyse o kızla benim işim olmaz ki diyemedi.Ve hala face i vardı onla biz çıkarken bile..Neymiş efendim nolmuş yani varsa fotolarına mı bakıyomuş açıpta sanki!!! Ki o kızda her önüne gelenle yatan bir tip bunu kendiside biliyo zaten!! Bi diyo nesini seveyim o koca g.tün bi diyo sevdim onu evet..Ben şunu anladım bu adam benleyken beni sevmemiş seni seviyorumlarr hepsi yalanmış sadece vakit geçirmiş yada hoşlanmış o kadar!!!
Dediğiniz konuya gelirsek bakire değilim diye değill çok sevgisi var ama aşırı nefret ediyorum ondan suratına baktığımda midem bulanıyo bana yaşatııklarından çok soğudum!! Dün gece yatarken kolunu üstüme attı çektim attım elini mesela...
EE bu kadar nefret ederken bitirin o zaman.
Adam o kadar şey yapmış siz hala dün gece ki konu dan bahsediyorsunuz.
İlk ilişkinizmiydi?
O sizi sevse bunları yaşatmazdı emin olun kendisi de demiş sadece hoşuma gidiyorsun diye hangi konuda hoşuna gittiğinizde malum:26: