- 5 Temmuz 2014
- 261
- 78
mrb arkadaşlar fazla uzatmamak için direk konuya giriyorum.yaklaşık 2 yıllık evliyim.ikimiz de memuruz.cok şükür durumumuz ii.2 düğün yaptık.ve tüm masrafları eşimle ben ödedik.ailelerden hiç bi yardım yok.benm annem zaten dul.bi emekli maaşı var.eşimin ailesi de 70 yaşlarında ve tek emekli maaşları var. neyse yılda 2-3 defa gidioruz memleketlere ve her gittiğimizde mutlaka herkezee hediye alınır.ve eşim ailesine her gittiğimizde para verir.100-200 civarı.saolsun benm de hiçbişeyimi eksik etmez .her sene tatile de götürür.ama ben annesi ablasının sürekli kendilerini acındırıp eşimden para beklemelrine sinir oluyorum.daha önce çünki bi kaç defa direk abisi de dahil para istediler.bende de şimdi bi duygu oluştu onlara yüz verip samimi olsam sürekli bizi kullanacaklarmış gibi hissediorum.yani biz misafir olarak gidiyoruz ama sürekli her hesabı biz ödeyip alışverişi biz yapıyoruz.bu da sinirime dokunuo.eşimle bu konuda çok kavga ettik bana hep gönlün dar cimrisin dio acaba gerçekten öylemiyim?sizce bu duygudan kurtulup huzurumuzun bozulmaması için ne yapabilirim?şimdiden tşkler..