Ben çokmu abartıyorum sizce....

balkonkusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
2.064
140
163
Kastamonu
herkese iyi akşamlar ..arkadaşım çok serbest bi insan ya çocukları var birisi çok yaramaz acayip derecede..
ve benim kızıma çok takılıyor vuruyor ısırıyor çimdikliyor..bnde annesine kızıyorum müdahele etmiyor çünki formaliteden bn kızıyorum diye yapma diyor...
dün gene kolunu ısırdı bnde baya kızdım farklı tepki verdim hala beni suçluyor çocuk için laf söylüyom diye..sinirlerim bozulduparka gittik gene lafı çıktı bn i suçluyor resmen bnde kızdım ..az çok huyumu öğrendin ona göre davran sen kızzmıyor olabilirsin ama bn kızıyorum diye ...sizce abartıyomuyum...

bende olsam kızarım abartmıyorsun bence:31:
madem arkadaşın vurdumduymaz seni suçluyor sıksık biraraya gelmeyin sinirlerini boşa zıplatma:19:

bende olsam kızarım abartmıyorsun bence:31:
madem arkadaşın vurdumduymaz seni suçluyor sıksık biraraya gelmeyin sinirlerini boşa zıplatma:19:

teşekkür ederim yorumun için valla bnde kendimce mesafe kararı aldım ama ..aynı yerde oturuyoruz yan bina çocuklarda mecburen oynuyorlar..ne kadar hayır desem çocuk onutuyo ..oyuna dalıyolar..bn zaten arkadaşın tavrına kızıyorum...

kadının rahatlığını ve çocuğun yaramazlığını görmeniz lazım...
bnde artık doğru birşey değil evet biliyorum ama kızıma tembihliyorum o seni acıtırsa sende onu canını yak diye..
çünki kadının umuru değil ...mesafe koymak istediğimi açıkça belli ettim zaten bilmiyorum nasıl olur artık...

artık bende kızlarıma diyorum canım falanca vurdu diyorlar sizde vurun diyorum ama o kadar uslular ki yapmıyorlar:89:
bazı ebeveynler çok rahatlar seni anlıyorum:31:

artık bende kızlarıma diyorum canım falanca vurdu diyorlar sizde vurun diyorum ama o kadar uslular ki yapmıyorlar:89:
bazı ebeveynler çok rahatlar seni anlıyorum:31:

ay öldüm sinirden ya valla az önce komşularla aşaya piknik yapmaya indik kaşla göz arasında yine ısırdı kızımı ..annesi ee napıyım tepki aynen bu...kızdığımı belli ettim çıktım yukarı inmedim bi daha ..ay bu kadarınada pes ya başka arkadaşlarda vardı bişeyde diyemiyosun ..kızdığımı anladılar çıktım geldim ölecem sinirden kendi kızıma kızdım evde sende onu ısıracaksın diye...:47::47:

Back
X