Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cocugun altini babanin yaninda degistirmekten bile cekinen bir zihniyeti ben anlamiyorum
alti bezli bir kiz cocugu edepi ogrensin diye!!! aman allahim asil bu zihniyete ben sapik derim
birde esime guvenirim diye not dusuyorlar yanina off
cocugun altini babanin yaninda degistirmekten bile cekinen bir zihniyeti ben anlamiyorum
alti bezli bir kiz cocugu edepi ogrensin diye!!! aman allahim asil bu zihniyete ben sapik derim
konuyu yanlış anlıyorsunuz.ben de pek çok kez eşimden değiştirmesini istedim kızımın altını.kızımı eşimden sakındığım yok,olayı çarpıtmayın.herkesin eğitim-öğretim anlayışı farklı olabilir.sizin altı bezli dediğiniz çocuklar tv izleyip izleyip kıyıda köşede öpüşüyorlar.ben kendimce kızıma öğretmeye çalışıyorum.sapık falan da değilim.
Ben inanırım şahsen.
Bir arkadaşımı amcası daha 7 yaşındayken taciz etmiş ama öyle böyle taciz değil.Uyurken hemde.
Kız annesine söylemiş annesi geçiştirmiş hiçbişey yapmamış.
Var böyle pislikler dünyada malesef
Ben inanırım şahsen.
Bir arkadaşımı amcası daha 7 yaşındayken taciz etmiş ama öyle böyle taciz değil.Uyurken hemde.
Kız annesine söylemiş annesi geçiştirmiş hiçbişey yapmamış.
Var böyle pislikler dünyada malesef