• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben daha ne yapayım ?

kelebekim35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
509
4
26
İstanbul
Daha önce belirtmiştim bir okula görüşmeye gittim diye . 2011 mezun oldum . O süreçte dershanelerde çalıştım . Formasyon aldım . Etüt merkezinde çalıştım. Ücretli öğretmenlik yaptım . Bu kadar tecrübem var . İçeride arkadaşım , tanıdık hocam bile çıktı.

Görüşmem iyi geçti . Ters bir şey olmadı . Gayet güleryüzlüydü. Çoğu yerden sunum için ikinci kez çağırdım . Burdan gelmedi haber .

Ama gitmişler . Yeni mezun birini işe almışlar .

Ben daha ne yapayım. ÖLÜCEM KAHRIMDAN

canm anlıyorum seni sonuçta o kadar yılını verdn ve artık meseğini yapmak istiyorsun ama emin ol seninle aynı durumu yaşayan bir çok insan var, malesef hayat şartları böyle,,, sabretmek zorundasın, sıkıntı yapma

canm anlıyorum seni sonuçta o kadar yılını verdn ve artık meseğini yapmak istiyorsun ama emin ol seninle aynı durumu yaşayan bir çok insan var, malesef hayat şartları böyle,,, sabretmek zorundasın, sıkıntı yapma

Benden tecrübeli birini alsalar üzülmem .Ama benden sonra mezun olunca ..bu çok koydu

Bu iş için aynı gün başka yer sözleşme için çağırmıştı burası için redettim . Bunu da mülakata söylemiştim .
Tabi tabi burasının şartları daha iyi ondan demi diye gülmüşlerdi . Var mı böyle bir şey ya ..

Back
X