Önceki konularınızı bilmiyorum. Sadece bu konunuzu okuyarak yorum yapıyorum: Eşiniz size neden kırıldı anlayamadım ama siz sadece horlamasından şikayet etmişsiniz, adam sizin kadınlık gururunuzu kırmış. Eşinizin sözleri oldukça ağır. Kaldırılabilecek şeyler değil. Sadece cinsellik değil, tüm hayattan soğutacak, özgüveni zedeleyecek laflar. Ben de eski eşimden, suç tamamen kendisinde olduğu ve benim hiçbir şekilde hakaretlerini hakedecek bir kadın olmadığım halde bana bu tarz laflar söyledi. Evliliğimizi kurtarmak için ben deli gibi mücadele ederken duymuştum bir de bunları. Yani psikolojinizi anlayabiliyorum. Birbirinize saygınızı yitirmemelisiniz. Sakince tüm dertlerinizi konuşun. Birbirinize kalıcı hasarlar verecek sözler etmemeye çalışın çünkü sonuçları çok ağır oluyor sonra, tıpkı sizin şu anda içinde bulunduğunuz psikoloji gibi. Ve sanırım eşiniz sizi nasıl incittiğinin farkında değil. Siz güzel geçen bir günün ardından yanına geldiğinizde sizle derdini sakince konuşmak yerine, psikolojik olarak hazır olmadığını söylüyor. O hazır değil de peki siz hazır mıydınız ki acaba?? Siz onarmaya çalışıyorsunuz en azından. Ama o kendi psikolojisinin derdinde.
Yatak ayırma konusu da hata olmuş maalesef. Bunu da kısa zamanda telafi edin ve eşinize sizde oluşan yaraları anlatın. Kendisinin de kendi yaralarından bahsetmesini sağlayın.