Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşlerini aldatarak, bir anlık zevk veya adrenalin uğruna birçok insanın hayatını mahveden tüm onursuz erkek ve kadınların Allah belasını versin.
canım sağol evet hayat devam ediyor. her geçen gün daha iyiyim ohhhhh keyfine çıkarıyuorum hayatın
yok samantacigim hic öyle pembe olmuyor maalesef.Bosandiktan sonra problmler bitmiyormus maalesef bazan az sabirda cok keramt vardir arkadasa saygi duyuyorum ama cok öfkeyle davrandi bir baktim yazmis bir baktim bosanmis bu kadar kolaymi bundan sonrasi dahami kolay bnce basari problemleri asmaktir birakip gitmek degil haa demeyinki yasamayan bilmez bu bnim gorusum tabiiki her kadinda bir degil peki cesaretinizden dolayi kutlayimda evinde yakalayanlar bile varmis simdi banada kizmayin bir cahillik yapmis iste MEVLANA DERKI HATA ÖRTMEKTE GECE GIBI OL ADAM ZATEN PISMANDIR SIMDI BIR YUVANIN DAGilmas kötu birsey BIR CIFT BOSANINCA Allahin arsi titrermis tabiki herkesin kendi karari ikincide ins. aldatmayan !!! BULURSUNUZ ama ilk esiniz gibi sven asla bulamazsiniz ilk gözagrisi baskadir tabi ask sevgi varsa bunlar kendi dusuncelrim yorumlarimdi lütfen bana kizmayin sizin tabiki kendi hayatiniz kimsenin karisma hakki yok
bencede basit olmamali ama arkadasinda deigi gibi herkes kendini bilir
ben bekarim kolay mi zor mu bilemiyorum suanda ama aldatmis ya da yeltenmis bilemiyorum bunlar bosanma icin sebep degil mi ?
konuyu özletleyim:
eşim iş için şehir dışında bir süre orda kalacak. bizde gizli saklı olmaz diye düşünüyordum şifrelerimiz aynıdır. telefonlar ortadadır. ama son zamanlarda böyle bi gizem vardı tlf ortaya konmaz hep yandıdır. falan fılan neyse eşim yokken msn şifresini kırdım ve bazı arkadaşlık sitelerine kayıtlarını gördüm değişik msn adresleri falan. hele sitenin birine resmini koymuş bekar yazıyor beni sen çöz demiş kadın arıyormuş ve resimdeki gömleği ben almışım ona
şimdi ben dağıldım herşeyi düşünürdüm ama yerime başkasının konulacağını hayal etmezdim. ve diyorum sanalda bunu yapan kimbilir gerçekte neler yapmış..
haaa ben bu adamla 4 yıldır evliyim 6 yılda evlilik öncesi toplamda 10 yıl oğlum var 11 aylık.
bir haftadır bu durumu biliyorum ama önce içimde çözümlemem gerekli önce kendim bi karar vermeliyim biliyorum ama acıı işte sonuçta aldatmak şekli nasıl olursa olsun kafada başlayan bişey değil mi yani bunu düşünmek bile biten şeylerin olduğunu gösteriyor.. insan önce kendini suçluyor belki rahatlatmak için karşı tarafın saygınlığını zedelememek için kadın eksiktir bir konuda ama aynı şartlarda yaşamıyormuyuz ben ihtiyaç duymazken neden o duydu. oğlum çok küçük mutlu bir yuvada büyümeli. ama ben mutlu olursam ancak öyle onu mutlu edebilirim diye düşünüyorum. boşanmak çözüm mü bilmiyorum ama aşalanmış hissediyorum yerime başkasını koymuş yada koymayı aklından geçirmiş değersiz hissediyorum kendimi
ona söylemedim çünkü hep bir neden vardır değil mi bu neden de önce napmalıyım onu belirlemek istiyorum.. aklım hep başkasına dokunduğunda yad akonuştuğunda napmalıyım bilmiyorum
aslında uzun zaman olmuş ama şimdi ne oldu hayatınızda merak ediyorum eğer girerseniz lütfen cevaplayın mesajımı çünkü aynı şeyleri bende yaşıyorum hemde normal bir aldatılmanın üzerine ikinci kez ne yapmalıyım bilmiyorum çocuğumun olmaması aslında olumlu ama sağlıklı bir karar vermek istiyorum ama bu şüphelerle yaşayamayacağımı da biliyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin ..((
....hele sitenin birine resmini koymuş bekar yazıyor beni sen çöz demiş kadın arıyormuş...
sende o siteye farklı bir profille üye ol.
sonra eşinle yazışmaya başla.
en sonunda da; ben seni çözdüm diyip, herşeyi yüzüne vur.
aslında uzun zaman olmuş ama şimdi ne oldu hayatınızda merak ediyorum eğer girerseniz lütfen cevaplayın mesajımı çünkü aynı şeyleri bende yaşıyorum hemde normal bir aldatılmanın üzerine ikinci kez ne yapmalıyım bilmiyorum çocuğumun olmaması aslında olumlu ama sağlıklı bir karar vermek istiyorum ama bu şüphelerle yaşayamayacağımı da biliyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin ..((