Ben de artık bir ''Büyülü Bahçe''yim(:

sederk

Sed+Erk=Huzur(:
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
2.639
1
358
Diğer
kızlar perşembe günü adetimin üstünden 3gün geçmişti eşim biraz daha zaman geçtikten sonra direk kan testine gitmemizin taraftarıydı çünkü ben ne zaman idrar testi yapsam evde tek çizgi olunca ister istemez üzülüyordum eşimde bu duruma ister istemez üzülüyordu.bir gün önceki akşam külotumda kahverengimsi bir akıntı olduğunu görmüştüm.araştırmalarım yerleşme kanaması olduğunu gösteriyordu ama acabalarım da yok değildi.perşembe günü bir cesaret yaptım.bu sefer test başında dakikalarca beklemedim.içeri gittim bir kaç dakika sonra gidip teste baktığımda testte çok silik bir işaret vardı.daha da çok heyecanlandım.eşimi aradım o da uçarcasına eve geldi ve kan testine gittik.ertesi günü sonucu eşim almaya gitti eve geldiğinde yüzündeki gülümsemeyi ömrüm boyunca asla unutamayacağım herhalde ve Allaha binlerce kez şükür bende artık Anne adayıyım:16: henüz çok küçük(1-2haftalık)olan gebeliklerde idrar testinde silik çıkabileceğini de söyledi doktorum.biraz uzun yazdım sanırım kusura bakmayın.bizim de öğrenme hikayemiz böyle oldu işte...:34:

hadi bakalım hayırlısı:) bu kaçıncı denemenizdi? belirtilerin var mıydı? allah sağıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:16:

tebrik ederim canım. :71: Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. bizim içinde dua et emi.. :3: :3: :3:

gonce ve gocmenkuslar cok teşekkür ederim canlarım...Allah bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla...:34:

hadi bakalım hayırlısı:) bu kaçıncı denemenizdi? belirtilerin var mıydı? allah sağıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:16:

egemn'cim ben evleneli 6ay oldu evlenmeden önce de evlendikten sonra da her ay ayın 5'inde sektirmeden regl oluyordum.bir geçen ay kasım ayında 13ünde olmuştum tamamen psikolojik bir şekilde...bu ay da 13ünü hesapladığımda inanılmaz göğüs şişliği vardı ve yatamıyordum ağrıdan öyle göğsümde damarlanma filan da olmadı sanki regl olacakmışım da göğüslerim şişmiş gibi zannediyordum baktım ayın 13ünde olmayınca düzensizleşti regl'im eyvah dedim.Ama öyle olmamış(: 3gün sonra test yaptığımda 2.çizgi silik çıktı sonra da zaten kan testine direk...:34:

Back
X