kızlar perşembe günü adetimin üstünden 3gün geçmişti eşim biraz daha zaman geçtikten sonra direk kan testine gitmemizin taraftarıydı çünkü ben ne zaman idrar testi yapsam evde tek çizgi olunca ister istemez üzülüyordum eşimde bu duruma ister istemez üzülüyordu.bir gün önceki akşam külotumda kahverengimsi bir akıntı olduğunu görmüştüm.araştırmalarım yerleşme kanaması olduğunu gösteriyordu ama acabalarım da yok değildi.perşembe günü bir cesaret yaptım.bu sefer test başında dakikalarca beklemedim.içeri gittim bir kaç dakika sonra gidip teste baktığımda testte çok silik bir işaret vardı.daha da çok heyecanlandım.eşimi aradım o da uçarcasına eve geldi ve kan testine gittik.ertesi günü sonucu eşim almaya gitti eve geldiğinde yüzündeki gülümsemeyi ömrüm boyunca asla unutamayacağım herhalde ve Allaha binlerce kez şükür bende artık Anne adayıyım
henüz çok küçük(1-2haftalık)olan gebeliklerde idrar testinde silik çıkabileceğini de söyledi doktorum.biraz uzun yazdım sanırım kusura bakmayın.bizim de öğrenme hikayemiz böyle oldu işte...