Ben de Ayrıldım ..

Bence ağırdan almakla kama, artık ne kadar yalvarsa da kabul etme
Ha deyince terk edilmez öyle, çocuk oyuncağı mı bu işler

Yarın birgün evlilik sorumluluğuna girse ne olacak yani, sıkılınca annesinin evine mi gidecek

9 aydır beraberiz..

Anladim canim, valla 9 ay cok cok uzun degil ama kisa da degil. Sevginin, bagliligin olusmasi icin yeterli bir zaman. Bence gercekten seviyorsa geri donmek isteyecektir. Insanlar iliskilerinde bircok sey atlatiyor da ayrilmiyorlar, soylenen yalan cok buyuk cok onemli degilse zamanla asilamayacak birsey degildir diye dusunuyorum. Sen beklemede kal, arama sakin..

Anladim canim, valla 9 ay cok cok uzun degil ama kisa da degil. Sevginin, bagliligin olusmasi icin yeterli bir zaman. Bence gercekten seviyorsa geri donmek isteyecektir. Insanlar iliskilerinde bircok sey atlatiyor da ayrilmiyorlar, soylenen yalan cok buyuk cok onemli degilse zamanla asilamayacak birsey degildir diye dusunuyorum. Sen beklemede kal, arama sakin..

öyle canım aramızda sogukluk var tabiki..asılmayacak sorunlar degıl ama farkındayım..Dua edıyorum bol bol hayırlı ve mutlu edecek olanı yasarım ınsallah..sagol tavsıyelerın ıcın..aramayı dusunmuyorum..

Biktim artik terk eden adam hikayelerinden.
Hem terk edip hemde iletisimde kalmak isterler.
Toplatip yakmak istiyorum hepsini.
Cevap verme, surunsun.

Bir ooofff çektim konuyu okuyunca. :ssz:
Sevgilin seni terk etmiş.
Nasıl sana hala duyguları olduğuna inanabiliyorsun bu durumda?
Ağladı ve ben sensiz yapamam dedi; ayrıca mesajlar attı diye mi?
Lütfen mantıklı düşün.
Böyleleri en tehlikeli cinstir.
Bunlar zamanı gelince, iyice boşluğa düşüp tekrar başlayalım, hatta evlenelim der; her şey güzel güzel ilerler; ama sen gelinliğini hazır ederken bir daha terk edip giderler.
Bir kere senden vazgeçmeyi göze almışsa, seni seviyor olamaz.
Neyine sürünecek bu insan? Neyin dersini alacak ki? Sevgi yok, aşk yok; sadece bencillik var.
O kadar alttan almış, öyle yumuşak olmuşsun ki; adam gibi ayrılmayı bile beceremeyip, yani doğru düzgün nokta koyamayıp senin kafanı karıştırıyor. Yüzsüzlük yapıyor. Ben ondan ayrı kalamam, beni kim sevecek, kim pohpohlayacak, kim egomu okşayacak mantığında bu insan.
Hiçbir şekilde iletişim kurmamalı ve umudunu kesmelisin.
Harcadığın vakte yazık olur.
Birebir böyle şeyler yaşamış bir insan olarak söylüyorum sana.
Böyle ne yapacağı belli olmayanlarla değil de sağlam bir insanla olmayı dile.

Son düzenleme:
Bir ooofff çektim konuyu okuyunca. :ssz:
Sevgilin seni terk etmiş.
Nasıl sana hala duyguları olduğuna inanabiliyorsun bu durumda?
Ağladı ve ben sensiz yapamam dedi; ayrıca mesajlar attı diye mi?
Lütfen mantıklı düşün.
Böyleleri en tehlikeli cinstir.
Bunlar zamanı gelince, iyice boşluğa düşüp tekrar başlayalım, hatta evlenelim der; her şey güzel güzel ilerler; ama sen gelinliğini hazır ederken bir daha terk edip giderler.
Bir kere senden vazgeçmeyi göze almışsa, seni seviyor olamaz.
Neyine sürünecek bu insan? Neyin dersini alacak ki? Sevgi yok, aşk yok; sadece bencillik var.
O kadar alttan almış, öyle yumuşak olmuşsun ki; adam gibi ayrılmayı bile beceremeyip, yani doğru düzgün nokta koyamayıp senin kafanı karıştırıyor. Yüzsüzlük yapıyor. Ben ondan ayrı kalamam, beni kim sevecek, kim pohpohlayacak, kim egomu okşayacak mantığında bu insan.
Hiçbir şekilde iletişim kurmamalı ve umudunu kesmelisin.
Harcadığın vakte yazık olur.
Birebir böyle şeyler yaşamış bir insan olarak söylüyorum sana.
Böyle ne yapacağı belli olmayanlarla değil de sağlam bir insanla olmayı dile.

haklısın ama su bır gercek ki onu asla pohpohlamadım..Zorla gırmek ıstedı hayatıma,kendımden hıc bır zaman da taviz vermedim..Fikirleriniz için de çok teşekkür ederim..

Back
X