ben de bebiş bekliyorum...

PeSpEmBe

Uyuduum ben Büyüdüüm ben
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2008
1.675
3
116
İzmir
Ben de bugün itibariyle 6+6 haftalık hamileyim :49:... Son adet tarihime göre hesap yaptım.Haftaya doktorla randevum var , ilk kontrolüm olacak.
Bizim bebişimiz de çok istenen bir bebek ve de kısmetli inşallah.. İlk haberini aldığımda daha inanamamıştım bile sevinçten.Şimdi yazmak istedim..Rabbim isteyen , dualar eden herkese , tüm çiftlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bu güzel hediyeyi bana vereceği içinse şükürler olsun..

merhaba kızlar bende sata göre 6 haftalık hamişim doktora gittim 2 gün önce keseyi gördük çok şükür 2 hafta sonrada kalp atışları için çağırdı çok heyecanlıyım bulantılarım falan başladı arada bi başım dönüyo bu arada kaç mm olduğunu biliyomusunuz bnm ultrason kağıdında 8.7 mm yazıyo .. rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inş kızlar çok mutluyum ama bi yandan da çok korkuyorum bi sorun çıkacak diye

fazla uzerıne dusme cnm benımde ılk gebelıgım buraya yazdıgımda 6+5ti sımdı 7haftayım ultrasyon kogıdında 7.7mm yazıyordu ama bılmıyorum bende boyunu ama netten baktıgımda bebgınız bı zeytın kadar yazıyordu:)neler yıyorsunuz nasıl beslenıyorsunuz yuruyus spor ws. yapıyormusunuz

fazla uzerıne dusme cnm benımde ılk gebelıgım buraya yazdıgımda 6+5ti sımdı 7haftayım ultrasyon kogıdında 7.7mm yazıyordu ama bılmıyorum bende boyunu ama netten baktıgımda bebgınız bı zeytın kadar yazıyordu:)neler yıyorsunuz nasıl beslenıyorsunuz yuruyus spor ws. yapıyormusunuz

yok tatlım üstüne düşmüyorumda insan böle bi garip oluyo herşeyi öğrenmek istiyo:) bu arada tebrikler cnm.. valla bana doktorum bi çizelge verdi ona göre besleniyorum sabahları bi bardak süt peynir yumurta 2 dilim ekmek sonra ara öğünlerde sadece yoğurt veya meyva yiyorum akşam yemeğinde de bi tabak sebze yemeği yada etli yemek yiyorum tamamen çizelgeye uyuyorum yani sonra kuru kayısı incir falanda yiyorum kızlar bunlar çok önemli ilk 3 ay çok dikkatli beslenmek gerekiyomuş omega 3 ve folik asitide sakın ihmal etmeyin

bugün 7+2 yiz teyzeleri :) midem 4-5 gündür acayip bulanıyor, canım hiçbir şey istemiyor, halsizim... nete bile giremiyorum bu sebeple...Hamilelik zormuş meğersem...Ama hamdolsun yine de... Bunlara değer... Bu arada kontrolüme 4 gün kaldı, bakalım biz ne görücez...

merhaba kızlar
benim bebeğim de bugün tam 8 haftalık oldu:) çok şükür bulantım falan yok çok rahat geçiriyorum, kendimi psikolojik olarak şartlamıştım öğrenir öğrenmez midem bulanmayacak diye belki de işe yaramıştır:))) Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. çok başka bi duygu. şimdiden ufak bi göbişim oldu bu kadar erken çıkması normal mi acaba?

merhaba kızlar
benim bebeğim de bugün tam 8 haftalık oldu:) çok şükür bulantım falan yok çok rahat geçiriyorum, kendimi psikolojik olarak şartlamıştım öğrenir öğrenmez midem bulanmayacak diye belki de işe yaramıştır:))) Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. çok başka bi duygu. şimdiden ufak bi göbişim oldu bu kadar erken çıkması normal mi acaba?

aynı göbüş bende de oluştu ya bebekten olamaz heralde di mi:17: ben biraz yiyorum ondandır diyorum sen nasılsın?

bızde 8hafta olduk cok sukur bendede var zaten bu haftalarda baslıyor artık hıc bulantımda yok cok rahatım sımdılık

slm arkadaşlar öncelikle hepinizi tebrik ederim rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin.belirtilerinizi rica etsem yazarmısınız?

hepinize hayırlı olsun bende 5 haftalık hamileyim allahım inş hepimize sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasib eder

slm kızlar bnde 14 haftalık hamıleyım ama sureklı soguk seyler canım ıyıo ne ıcersem ıcım dolaptan ıcıyorum yoksa mıdem bulanıyo tabak tabak pekmezlı kar yedım bazıları sakıncalı dıyo bazıları bnde cok yedım zamnında hıc alakası yok dıyo bı fıkır verın lutfen

Back
X