Doktorlar birgun ewet birgun hayir diyor yani gun aşırı iliski olacak.. birde iliski sonrasi uzanmana gerek yokki istedigi kadarda disari giden gitsin.. sorun yok yani bekleme yoksa bu seferde idrar yolu enfeksiyonu olursunuz.mrb arkadaşlar,başlıkta da belirttiğim gibi artık eşimle bebek yapmaya karar verdik nasipse.çok şükür bi sıkıntımız yok sağlık açısından.madden ve manen de çok şükür hazır hissediyoruz.neyse uzattım galiba:)sorum şu :doktora falan gidip herhangi bir kontrolden geçmedim.ilaç falan da kullanmıyorum.nette biraz araştırdım ovulasyon tarihini.bu ay için 15 ile 20 eylül arası hamile kalmam için en uygun zamanmış.ve 20 eylül de ovulasyon(yumurtlama)günümmüş.ne sıklıkta ilişkiye girmek gerekir?bi de ilişkiden sonra ne kadar süre sırt üstü uzanmak lazım?15 dakika uzanoyurm ama kalktığımda nerdeyse hepsi dışarı çıkıo.bu şekilde nasıl döllenme olur?bu konuda tecrübeli arkadaşlar bana bi yol gösterebilir mi?şimdiden çok teşekkürler..
Sen ne durumdasın Fıstık?Bir doktora gidip kontrolden geçseniz süper olur. En azından size hamile kalmadan önceki aylarda folik asit kullanmaya başlamanızın bebeğinizin gelişimi için çok önemli olduğunu söyler. Bu ve bunun gibi bilgileri bi uzmandan öğrenseniz daha iyi olur.
Yumurta takibi önemli tabi de,7 çocuk doğuran anamın yumurta takibinden haberdar olduğunu sanmıyorum.
Kafama göre takıl kardeş.
Ettehiyyatu çawa le hatu..
mrb arkadaşlar,başlıkta da belirttiğim gibi artık eşimle bebek yapmaya karar verdik nasipse.çok şükür bi sıkıntımız yok sağlık açısından.madden ve manen de çok şükür hazır hissediyoruz.neyse uzattım galiba:)sorum şu :doktora falan gidip herhangi bir kontrolden geçmedim.ilaç falan da kullanmıyorum.nette biraz araştırdım ovulasyon tarihini.bu ay için 15 ile 20 eylül arası hamile kalmam için en uygun zamanmış.ve 20 eylül de ovulasyon(yumurtlama)günümmüş.ne sıklıkta ilişkiye girmek gerekir?bi de ilişkiden sonra ne kadar süre sırt üstü uzanmak lazım?15 dakika uzanoyurm ama kalktığımda nerdeyse hepsi dışarı çıkıo.bu şekilde nasıl döllenme olur?bu konuda tecrübeli arkadaşlar bana bi yol gösterebilir mi?şimdiden çok teşekkürler..
yok arkadaşım dediğim gibi doktora falan gitmedim testte yaptırmadım.bu ay başladık.siz yaptırmışmıydınız test?ya da herhangi bi şey kullandınız mı? inş.Allah size de bize de isteyen herkese de nasip etsin en kısa zmanda..Ben 1 yıldır beklıyorum olmuyor.. Hormon testı vs yaptırdınızmı ne zamandır denıyorsunuz
eger cinsel hayatınız aktif ise bence ilk etapta yumurta takibine falan girmeyin çünkü insanı geriyor böyle şeyler.ilk olarak akışına bırakın aktif olun. ama yumurtlama takibi yapacaksanız bahsettiğiniz dönemde 2 günde bir ilişki yaşansa daha iyi olur doktor bizzat böyle demişti bana. çünkü üstüste günler ilişki yaşanırsa hem sperm kalitesi hemde sayısı düşermiş. inşşalah en kısa zamanda bebişine kavuşursun canım hakkınızda hayırlısı olsun
3 ay önceden folik asit kullanmaya başlamak lazım, vitamin değer ve depolarınıza, kan sayımınıza bakmak lazım, genel rahim içi şekil ve kontrol lazım.
Bir uzmana görünüp ona göre hareket etseniz iyi olur.
yok arkadaşım dediğim gibi doktora falan gitmedim testte yaptırmadım.bu ay başladık.siz yaptırmışmıydınız test?ya da herhangi bi şey kullandınız mı? inş.Allah size de bize de isteyen herkese de nasip etsin en kısa zmanda..
Ben dusunmeye basladıgımda dr gıttım muayenelerım oldu bı sorun cıkmadı ovulsyn tarıhlerınde ılışkı gunlerı verdı olmadı.. Sonra 1 yıl oldu esım spermıyogram yptrdı sorun cıkmadı bnde regli tarıhını bklıyorum hormon testı ve hsg cekılecek eger sorun yok ise sanırum ilac tedavısı uygulanacak. Dilerım bebişinizi beklmk zorunda klmazsınız.. Iyı haberlerınızı yazarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?