Ben de Dar Kot Giyecem!!

Fashionita

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
72
4
98
İstanbul
Arkadaşlar..
Aslında Karatay diyetine başlamaya karar vermiştim fakat öncelikle kitabını yeni aldığım şu 17 günlük diyeti harfiyen uygulayıp kendimi motive etmeye daha sonrada bir hayat tarzı olduğuna inandığım Karatay Diyetini uygulamaya karar verdim. 2 haftanın sonunda Karatay diyetine geçiş yaptığımda beklediğimden daha fazla kilo kaybetmiş olmayı umuyorum. Sizlere gün be gün hesap vermek beni daha çok motive edeceğinden yaptım bir delilik ve açtım konuyu! Yeter gari kaç yıl oldu bu sefer vericem bu sefer vericem diye ya daha fazla aldım ya yerimde saydım. Artık dolabımı komple yenilemek ve incecik bacaklı kızların giydiği güzel dar kotlardan giyebilmek istiyorum.Bir elbise alırken bu benim buramı çıkarır korkusu taşımamak istiyorum.Bu sefer kararım karar kızlar ölmek var dönmek yok! Yarın sabah itibariyle yediklerimi yazdığım listemle görüşmek üzere:ssz::7:

İşte hakkımda bir kaç bilgi
Neredeyse 22yaşında(2 ayım kaldı:))
64 kg ağırlığında
Regline 4 gün kalmış
167 boylarında sarışın bir genç hanımım :)
Hedef kilom 54:21:

bende karatay diyetine merak saldım son zamanlar
zaten ihtiyacımda var
evlendiğimde 53-54 kiloydum şu sıralar 58 i gördüm
bende kendime dur demek fazla olan 4-5 kiloyu vermek istiyorum

Canım bunun için en doğru diyeti seçmişsin!Ne kadar doyurduğuna ve sağlıklı olduğuna inanamazsın!Tek yapman gereken 3 gün şekersiz sabretmen,3 gün sonra şekerin tadını ve ne olduğunu hem sen hem vücudun unutuyorsunuz.Ekmeği bırakabileceğine inanıyorum zaten ceviz süper bir görev görüyor..

ben zaten şeker kullanmıyorum şekerli şeylerden de uzak durmak zor olmaz herhalde
bir an evvel 4 kiloyu verip kilomu sabitlemek istiyorum
bu arada bende 23 yaşındayım 1.67 boyunda ve şu an 58 kiloyum
yaklaşık 2.5 aylık evliyim

Evet arkadaşlar bugünkü kahvaltım Dr Mike Moreno tarafıdan önerilen kahvaltıydı!

2 tane yumurta yedim ortası hafif suluydu çünkü Karatay çok haşlanmış yumurtanın sarısının trans yağa dönüştüğünü açıklamıştı bize, buna dikkat!
1 tane de şeftali yedim

Öğle yemeğinden 2 saat önce
1 tane 125 gr lık sütaş light yoğurt
1 avuç dondurulmuş yaban mersini yedim

Back
X