Ben de Evlenmek,Annelik Duygusunu Yaşamak İstiyorum!!!

rosalinda23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
126
97
48
39
Yaşım 29 ve artık beni de seven hayirli bir kisiyle yuva kurmak istiyorum.Cok sey istemiyorumki.Arkadaslar cok dualar ettim Rabbimden istedim.Ama yok hatta bi talibim bile yok ne zamandir.Saglik alaninda calisiyorum guzel bir ortamim var.Kendini begenmis sanmayin ama guzel de bi bayanim etrafimdakiler bile sasiyor.Yeri geliyo el ele mutlu cocuklu ciftlere cok ozenip evde her yalniz kaldigimda aglar oldum nolur benle ayni durumda olanlar ne yaptiniz ne okudunuz?

Şimdi öncelikle evli bir bayan olarak söylemek istiyorum ki
evlilik çok kolay dışarıdan görüldüğü gii mutlu bir tablo değil
tabiki mutlu olunabilir ama ciddi bir çaba gerekiyor
bunun içinde olgunlaşmış hayattan ne istedğini bilen kişilerin yaptıgı evlılıkler daha uyumlu oluyor
hıcbır sey ıcın gec degıl
ben evlıyım ama mutsuzum
keske su an kı aklımla davranarak evlenseydım
bu yuzden evlenmedıgınıze sakın uzulmeyın
kendınızı kesfedın sonrakı pısmanlıkları yasamamak ıcın

neden bir sevgilin yok sence?
olanlar da neden yürümedi?
önce buradan yola çıkmak lazım

Evet dini inancina cok bagliyim gece gunduz dua ederim Rabbim hayirsizsa istemiyorum diye hatta eger kaderimde kimse yoksa o zaman umutlarimi al icimden teselli ver derim ama iste eminimki benim yaslarda olan her genc kiz isterki telli duvakli sevdigiyle elele baba evinden ciksin.Maddiyatmis felan hicbirine bugune kadar bakmadim bile.Evlilik hadi daha sonraki is ama benim son 1 yildir tek bir talibim olmadi.Disardan gorenler hep mutlaka gorustugun var diyolar halbuki bir tek isteyen bir talibim bile yok.Hep ezan vakitlerinde el acarim Rabbime ama yok iste.Hevesim oyle coktu ki ama 2 ay sonra yas 30.Kac haftadir taha suresi okurum ama yok yok.Telefon tasimak bile istemiyorum artik cunku merak edenim yokki ailemden baska.Cok bunaldim artik isyan etmedim hic ama iste ceyizime her bakisimda icim eriyor bi yavruyu bile kucagima alamadan hayatimin en guzel yillari geciyor.

Jasse soyledigin seye cevap vereyim bugune kadar ciddi olan erkegi istedim benim karsima cikana ben isinmadim ya da yaslari benden kucuktu.Benim istedigim bana yaklasmadi hep boyle oldu.Kotu biri oldugumdan degil hep hayata lay lay lom bakan kisilerdi

O imrendiğiniz çiftler gibi olup, evlenip bir de çocuğunuzla gecelerce ağlıyor da olabilirdiniz.
Ki genel bir otalamayla ülkemiz evliliklerindeki kadının rolü geceleri ağlamak...
Yaşınız 55 değil.
Nedir bu karamsarlık?
Hayırlısı arkadaşım, her zaman için hayırlısı...

Arkadaslar nolur konumun altina evlendikte noldu seklinde yorumlar yazmanizdan ziyade tek istedigim sadece kismet kapaliligina karsi ne okumaliyim ya da cevrenizde bahtini dualarla hayirli sekilde acanlar var mi yardim sadece.Oyle uzuluyorumki sadece sizlerden belki sikintimi paylasanlar vardir dualarinizla vesile olursunuz diye yardim paylasim istedim

Arkadaslar nolur konumun altina evlendikte noldu seklinde yorumlar yazmanizdan ziyade tek istedigim sadece kismet kapaliligina karsi ne okumaliyim ya da cevrenizde bahtini dualarla hayirli sekilde acanlar var mi yardim sadece.Oyle uzuluyorumki sadece sizlerden belki sikintimi paylasanlar vardir dualarinizla vesile olursunuz diye yardim paylasim istedim
Gelecekte yaşayacağınız sıkıntıları paylaşıyoruz, yetmez mi?
İlla şimdikine mi ortak olmak lazım?
Evlenmeye, yuva kurmaya heves etmeyin.
Bir ömür gözünüz kapalı güvenebileceğiniz, elini tutabileceğiniz, sizi sonsuz sevgisiyle sarabilecek bir adam için dua edin.
Eminim bir yerlerdedir ve elbet sizi bulacaktır.

Ben 33 yaşın sonlarındayım. Çok uzun zaman önce nişanlandım ve ayrıldım. Hayatıma kimseyi almadım kalbim iyileşene kadar. Ve Birgün karşıma biri çıktı aklımdan aşka ilişkiye dair hiç bir şey geçirmediğim bir zamanda. Ve ilginçtir arka arkaya teklifler gelmeye başladı. Şimdilerde düşünüyorum evlenmeyi.... Hayat sürprizlerle dolu, arayışta Olma takıntı haline getirme olursa olur olmazsa ya nasip

O zaman sen hayırlı zamanda hayırlı bir eş nasip et Allah'ım demeye devam et. Hayırsız bir adamla illa evleneceğim diye evlenme

Bana laf vurmuşsun onu anladıkta madem konu açıyosun neden yazılanlarada açık değilsin??? Hayırlısı de geç hayırsızsa varsın olmasın demek istiyoruz kimsenin evliliği öyle dışardan göründüğü gibi 4-4lük değil öyle mutlu mesut filmlerdeki gibi olmuyor maalesef ;)

Bende dün onu diyodum onune gelen "evli, mutlu " , "evli ,mutlu ,cocuklu" :D ama oyle olmadigin cok kez gordum bu gosteriş deliliği aldı basini gitti niyeyse :))) niye acaba ?? Merak ettim :D

Eklentiler

• Screenshot_2015-08-30-01-45-44-1.webp
    Screenshot_2015-08-30-01-45-44-1.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 177
Her insan istemezmi evlenp yuva kurmayı onu seven anlayan bir eşin olmasını...
evet herkesin evliligi dört dörtlük degil ama herkeste mutsuz degil önemli olan dogru zamanda dogru insanı bulabilmektir.
konu sahibi rabbim hayırlı zamanda hayırlı kısmet nasip etsin rabbimden hep hayirlisini iste elbet birgun hayırlı olani nasip edecektir...
geç olsun ama güç olmasın

Öyle olsa bile bu bölümde dini konular, yorumlar yasak. Siz en iyi dualarımız sizinle bölümüne taşıttırın konunuzu; zira burada kapanır.

Özür dilerim ama sen zaten duanı ediyormuşsun yani zaten dua var. Daha ekstradan istediğin nedir? Allaha sığınmak Allahtan hayırlısını dilemek yetmiyor mu? Başka bir aracıya mı ihtiyaç duyuyorsunuz? Biz görüşümüzü,yaşadıklatımızı sizinle paylaşıyoruz. Temennimiz sizin için hayırlı Olan.sizi yargıladığımı düşünmeyin,hayatı,sıkıntılarımızı paylaşıyoruz. ...
Dilediğiniz gibi bir evlilik kurmanız dileğiyle.
Ayrıca evlenmiş olmak için evlenen ve pişman olan bir çok çiftle görüşüyorum aile danışmanı olarak.bunlarıda düşünerek bilinçli güzel bir evlilik için sabredin.

Back
X