Ben de Evlenmek,Annelik Duygusunu Yaşamak İstiyorum!!!

Kızlar şunu unutmayın, hayatta çözümsüz hiç birşey yoktur, bazen tıkansakta bu böyledir.
Yani imtihan bazen zor olabiliyor, ama bu durum çözümsüz demek değildir asla.
Bazen bunları bilsekte tekrar hatırlamak ihtiyacı hissederiz...
Tek kelime iman, Allah imandan ayırmasın inş gerisi olur gider...
Konu sahibi arkadaşım hayırlı kısmet için çok güzel dualar var, onları okuyabilirsin, okumuyor musun?
Ve daha yaşın çokta fazla değil bence, inan çokta takılma canım ama tabi elinden gelen şeyleri yap üzerine düşeni yapmış ol.
Amaaan Allah sevsin bizi inan bak, gerisi boş, o bizi sevse yeter zaten bize, el olur kulak olur ayak olur yürek olur ozaman yaradan bize...
Büyük zatlardan dua isteyebilirsin, onların duaları daha bir başka oluyor bizzat denedim...
Rabbim gonlune göre versin hayırlısı ile inş.

Üzülme!
İstediğin birşey olmuyorsa; ya daha iyisi olacağı için yada gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur.

Hz Mevlana

Ben de mutsuzum ki.. Sigarayı biraz artırdığımdan bir iki gündür kalbimin olduğu yer ağrıyor.. Eskiden olsa endişe ederdim.. Şİmdi de.. Yaşıyorum da ne oluyor dedim.. :KK14:
Endişeden eser yok..

Evliliği hayatın merkezi haline getirme, akışına bırak. Olmuyorsa vardır Allah'ın bir bildiği. Ben de 28'imde evlendim, hiç evlenemeyeceğim sanırdım. Şimdi bazen zaman geriye aksa diyorum. Bekar olduğum zamanları özlüyorum. Keşke diyorum aynı kafada olduğum biriyle evlenseymişim
Bu inan eşe bagla ben 25imde evlendim keske esimle 18imde tanisipta evlenseydim okadar iyiyidr eger yürümüyorsada zorla güzelik olmaz mutsuz olcagina boşanabilirsi

Back
X