• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben de evlenmek istiyorum.büyük bi dert değil biliyorum ama..

Kızlar yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum evet şu konuda haklısınız evlenen herkes mutlu olmuyor boşanmalar vs. oluyor fakat yalnız bu şekilde de mutlu olamıyorum ..sahip olduğum şeylere binlerce şükür..hayatımda bı yoldas istiyorum ,ben hiç mantığıyla hareket eden biri olamadım bu konuda,çok duygusal biriyim bu yuzden de aşk anlamında yalniz olmak beni çok etkiliyor dibine kadar hissediyorum bu acıyı ,çok melankolik oldum :/

Kızlar yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum evet şu konuda haklısınız evlenen herkes mutlu olmuyor boşanmalar vs. oluyor fakat yalnız bu şekilde de mutlu olamıyorum ..sahip olduğum şeylere binlerce şükür..hayatımda bı yoldas istiyorum ,ben hiç mantığıyla hareket eden biri olamadım bu konuda,çok duygusal biriyim bu yuzden de aşk anlamında yalniz olmak beni çok etkiliyor dibine kadar hissediyorum bu acıyı ,çok melankolik oldum :/
Ben 25 yasindayim.Ayni sey bendede var :-(

Cok uzun bi ilişkim oldu ve bi süre önce sona erdi. .tam ailemle tanıştı sonrasında yüzük takılacaktı az kalmıştı ama bizim aramız o dönem çok bozuldu hemen her gün tartışıp birbirimizi kırıyorduk. .her tartışmada sanki beni kaybetmekten hiç korkusu yok gibi davranıp konusyordu ..daha fazla dayanamadım bitsin dedim o da kabullendi ..özetle yüzük takma arefesinde çok uzun süreli ilişkim bitti.biteli aylar oldu..atlatamıyorum sanki,çok zor..karşıma birisi de cikmiyor içimin ısınacağı bana yaşadığım kötü günleri unutturacak birinin çıkmasına öyle ihtiyacım var ki..

Cok uzun bi ilişkim oldu ve bi süre önce sona erdi. .tam ailemle tanıştı sonrasında yüzük takılacaktı az kalmıştı ama bizim aramız o dönem çok bozuldu hemen her gün tartışıp birbirimizi kırıyorduk. .her tartışmada sanki beni kaybetmekten hiç korkusu yok gibi davranıp konusyordu ..daha fazla dayanamadım bitsin dedim o da kabullendi ..özetle yüzük takma arefesinde çok uzun süreli ilişkim bitti.biteli aylar oldu..atlatamıyorum sanki,çok zor..karşıma birisi de cikmiyor içimin ısınacağı bana yaşadığım kötü günleri unutturacak birinin çıkmasına öyle ihtiyacım var ki..
Cikar belki de kismet bu isler.Benimde iliskim var bende sonumuzu merak ediyorum

Benim düşüncem eskiyi unutmak için birisini bulmaya çalışmamak gerek. Yani birisi gelsin de yaralarına merhem olsun diye düşünmemek gerek. Kendi hayatımda kendime yetmeliyim. Arkadaşlarımla, ailemle, kendi sosyal çevremle güzel düzgün bir ilişki kurmalıyım ,kendi kendime hoşnut olmalıyım ki yanıma sevdiğim karşı cinsi çağırdığımda iki kişilik bir güzel ilişki olsun. Hoşnutsuzsanız, kendi sosyal çevrenizde memnun değilseniz yanınıza birinin gelmesi zor diye düşünüyorum. Tabiki kendi kendine gayet güzel hayat sürenler hemen buluyor mu o da kesin bir sonuç değil. Ama mutlaka iyi bir ruh halinin etraftan talip toplaması daha muhtemel.

Karşıma çıkan kişi sayısı azaldı demişsiniz ya mesela ben 23, 24 yaşındayım. Daha karşıma hayatta kimse çıkmadı. Kimse beğenmedi ya da beğendiğini söylemedi. Yani bu işler nasip kısmet. Kısmetin açılır, o gün gelince her şey bir günde olup biter. Evlilik bile. Canınızı sıkmayın hiç. İnşallah geç olsa da mutlu bir evliliği iz olur.

Arkadaşım bence biraz kadere inanıp, oluruna bırak herşeyi. Baksana konuyu neredeyse 2 yıl önce açmışsın, değişen bir durum yok anladığım kadarıyla. Zaten birşeyi kovaladıkça, çok istedikçe olacağı varsa dahi olmuyor. Sen yakasını bıraktığın zaman kendi kendine yoluna girecektir. Zaten yaşın da çok fazla degil abartmaya lüzum yok bence.

Aktif olmayan üyelerin yüz yıl önceki konularında soru sorarak cevap alamazsınız. Yapmayın lütfen. Aktif konulara yazın ya da kendi konunuzu açın.
Yeniyim burda bu kadar ters tepkiye gerek yoktu

Bu sizi alakadr edeer mi peki niye size dert oldu bu kadar
Tabi ki alakadar eder burada aktif bir üye olarak. Siz bin yıl önceki cevap alamayacağınız konulara yazıp ilk sayfaya çıkardıkça şu an yardıma ihtiyacı olan, aktif konusu olan üyelerin konuları arka sayfalara düşüyor, yardım alabilecekken alamıyorlar. Aynı zamanda zamanında konuşulmuş, çözülmüş şu an aktif olmayan konuları aktif ederek karışıklığa sebep oluyorsunuz. Bu da beni ve diğer birçok üyeyi rahatsız ediyor. Bir topluluğa girdiğinizde oranın kurallarına uymanız, işleyişine ayak uydurmanız gerekir. Aksi halde o topluluğa kabulünüz çok mümkün olmaz.

Back
X