- Konu Sahibi 11MayisSilam
-
Nasıl baslayacagımı bilemiyorum ..
Öyle karmakarısıgım ki anlatamam .... :bbo:
Heyecan , endişe , merak , umut , korku ...
Bütün duygularım yüregimi doldurmuş bir şekilde ..
Cumartesi günü yumurtalarım toplandı ... 11 tane yumurtam gelişmiş durumdaydı..
Operasyon cok iyi gecmişti ama tansiyonum cok düşük oldugu için saatlerce yatmak zorunda kaldım .. Oradan ayrılırken ben saat 5 gibiydi..
Bu gün telefon geldi .. Yumoşlarımdan sadece 6 sı döllenmiş .. 3 tanesi için de iyi dediler ..
Transferimin ne zaman olacagını da yarın söyleyecekler..
Karamsar olmak istemiyorum ama öyle endişeliyim ki...
Ne olur ALLAH'ım bu sefer olsun ...Ne olur bu sefer Ben de hamileyim diyebileyim....:asigim:
Gül kokulu bebegime sahip olabileyim ... Hayırlısıyla saglıkla onu kucagıma alabileyim ... :ecrin_bebek:
Ne olur dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar ...:Saruboceq: Benim dualarım da sizlerleee ...
İnşallah hepimiz en kısa zamanda meleklerimize kavuşuruz .. Saglıkla hayırla ..:1rolleyes:
Nasıl baslayacagımı bilemiyorum ..
Öyle karmakarısıgım ki anlatamam .... :bbo:
Heyecan , endişe , merak , umut , korku ...
Bütün duygularım yüregimi doldurmuş bir şekilde ..
Cumartesi günü yumurtalarım toplandı ... 11 tane yumurtam gelişmiş durumdaydı..
Operasyon cok iyi gecmişti ama tansiyonum cok düşük oldugu için saatlerce yatmak zorunda kaldım .. Oradan ayrılırken ben saat 5 gibiydi..
Bu gün telefon geldi .. Yumoşlarımdan sadece 6 sı döllenmiş .. 3 tanesi için de iyi dediler ..
Transferimin ne zaman olacagını da yarın söyleyecekler..
Karamsar olmak istemiyorum ama öyle endişeliyim ki...
Ne olur ALLAH'ım bu sefer olsun ...Ne olur bu sefer Ben de hamileyim diyebileyim....:asigim:
Gül kokulu bebegime sahip olabileyim ... Hayırlısıyla saglıkla onu kucagıma alabileyim ... :ecrin_bebek:
Ne olur dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar ...:Saruboceq: Benim dualarım da sizlerleee ...
İnşallah hepimiz en kısa zamanda meleklerimize kavuşuruz .. Saglıkla hayırla ..:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?