- Konu Sahibi aysegulyildiz
-
çok sevindim canım.
hamileliğin hayırlı olsun.
inş. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip ederr.
çok sevindim canım.
hamileliğin hayırlı olsun.
inş. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip ederr.
seni candan tebrik ederim canımmm bende 9 kasımda hamile oldugumu ögrenmiştimmmm
ciddi misin:) çok teşekkür ederim canımm:)
ayy ayşegülcümm çok sevindimm,,,sen herkese yardımcı oluyosun Allah ta senin gönlüne göre verdi,,,tebrik ederim canım,hayılı olsun inşlhh bebişinizz,,,
tabiki canım benim satım 8 ekimdi 9 kasımda kan testine gittim ve ögrendimki hamileyim rabbime şükürler olsunkiiii
tebrıklerr :)
ya kafam karıstı ben de test yapıp duruoorum benım testın ustunde en fazla 10 dk bekleyın dıyodu ben de bı 20 dk sonra baktıgımda hafıf cızgıyı gordum ama 10 dk gectıgı ıcın test bozuldu dıye dusundum sımdı benım de hamıle olma ıhtımalım var mıdır
bı de antıbıyotuk kullanıyorumm cok korkuyorum ya hamıleysem dıye ..gece de ruyamda canım bı erık cekıodukı :))
çok güzel ya, hayırlı olsun diyelim o zaman :)
canım bi doktora ait sitede okuduguma gore eger soylenenden uzun sure beklenınce cızgı cıkıyosa bu cok erken bir hamilelik olabilicegini gosterebilirmiş o yüzden bi kac gun bekleyip testi tekrarlayın diyodu orda, yani ihtimal varrrr:)
çok tesekkürler balımmm seninde hayırlı olsun bebişin
tebrik ediyorum ne güzel anne oluyorsunuz..kaç ay beklediniz bu güzel haber için?darısı başıma inş.bu ay ben de yazarım..öpücükler ..
ay canım ya ne kadar tatlısın sen:) elimden geleni yapmaya çalışıyorum işte, hepimizin biraz desteğe ihtiyacı olabiliyo zaman zaman...çok teşekkür ederim, Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahhhh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?