ben de hamileyim sanirimmmmm :))

fatosh_87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2010
11
0
86
İstanbul
dün adet olmam gerekiyordu ama olmadim.bugun test aldim ve yaptim çift cizgi cikti :)

kesin sonuc olsun diye yarin doktora da gidecegim...darisi isteyen herkese kizlar

:CüvCüv:

kizlar benim size tavsiyem..belinizi,karninizi ve sirtinizi cok sicak tutun...biz her gece yapmaya calistik...yaptiktan sonra bi 15 dakika kadar belimin altina yastik koydum..bacaklarimi cok yukari kaldirdim (akrobatik hareketler yaptim :)

sonra banyomu yapip yattim..kizlar kesinlikle cunup yatmayin...cunup olduktan sonra kulunun hemen banyo yapmasi Allah'in cok hosuna gidermis...banyodan cikip ustumu giydikten sonra yatagimin yaninda petek var ona sirtimi yaslayip uyudum her gece.onun da etkisi oldu bence.ha bir de tahin-pekmez ve kara uzum cok tukettim...kaniniz azsa vucut yumurta uretmiyo olabilir.dogal beslenin...

Son düzenleme:
Tebrikler canım..nasıl mutluluktan uçtuğunu tahmin ediyorum..
Allah kucağına almayı nasip etsin...

bende öle dıorum herseyde bır hayır var dıe belkıde rızkımda bebek yoktur.bılemeyızkı.bende allha cok dua edıorum ben kımsenın hamıleleıgını falan kıskanmam asla.ıcımden öle bişi gecmez bıle.dıger eltımınde olmuyor benmde kaderım onunkı gıbı olur dıe korkuyorum:(yanı bızımkılerınde hıc torunu yok anlıyacagın.burda kım hamıleyım dıe yazsa ben cok sevınıyorum vede hep allh kucagına almayı nasp etsın dıe yorum yazarım.ılk defa bu ay aldım test.cok umıtlıydık ama olmadı.nasp bebegım ınatcı olacak galıba :)))))))))

bende öle dıorum herseyde bır hayır var dıe belkıde rızkımda bebek yoktur.bılemeyızkı.bende allha cok dua edıorum ben kımsenın hamıleleıgını falan kıskanmam asla.ıcımden öle bişi gecmez bıle.dıger eltımınde olmuyor benmde kaderım onunkı gıbı olur dıe korkuyorum:(yanı bızımkılerınde hıc torunu yok anlıyacagın.burda kım hamıleyım dıe yazsa ben cok sevınıyorum vede hep allh kucagına almayı nasp etsın dıe yorum yazarım.ılk defa bu ay aldım test.cok umıtlıydık ama olmadı.nasp bebegım ınatcı olacak galıba :)))))))))

kız her yerdesin maşallah hangi topiğe grsem varsınkaydirigubbakcemile3inş. seninde bebişin olur duam sennle cnm

Back
X