KIZLAR DÜŞÜK SONRASI LÜTFEN BAKIN

ilosi1310

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2025
116
31
13
29
Selam kızlarım, düşük sonrası ne zaman yumurtladınız? Doğal yolla 6.haftamda düşük yaptım, 29 mayıstan 16 hazirana kadar kanamam oldu parçalı artıp sonlara doğru azalan ama en son gün son bir tazyikle bitti. 17 hazirandan itibaren yumurta akı akıntım başladı. Doktor muayenesinde çift yumurtlamak üzere olduğumu görmüştü ama lh testleri tam pik göstermiyor artar gibi olup azalıyor, foliküller gayet büyük ama birinin büyüklüğü 2 diğeri ondan biraz daha büyük dedi doktor bugün yarın çatlar demişti. Düşük sonrası regl olmadan yumurtluyorum böyle olup hamile kalan var mı? Doktor bir regl dönemi bekle dedi ama çift yumurtlama sanki mucize gibi geldi rahmim gayet iyi parça kalmadı değerim sıfırlandı ve ben beklemeyi düşünmüyorum bir de sizce olursa ikiz ihtimaliiii?

Merhaba bende sizin anlattiginiz şekilde düşük yaptım ilk gebeligimde psikolojik olarak saldigim için ovulasyon falan hiç yapmadım ve ve düşük yaptıktan sonraki ay hiç adet olmadan tekrar hamile kaldım , yani tavsiyem doktorumunda söylediği düşükten sonra gebelik şansı ilk aylarda çok yüksek oluyor

Merhaba bende sizin anlattiginiz şekilde düşük yaptım ilk gebeligimde psikolojik olarak saldigim için ovulasyon falan hiç yapmadım ve ve düşük yaptıktan sonraki ay hiç adet olmadan tekrar hamile kaldım , yani tavsiyem doktorumunda söylediği düşükten sonra gebelik şansı ilk aylarda çok yüksek oluyor
Ben de başta ovülasyonu takip etmeye çalıştım ama olmadı saldım sanırım artık dediğiniz gibi, sağlıkla ilerlemiştir umarım hamileliğiniz. Ve bu arada bir kayıp hüznü keşke böyle olmasaydı düşüncesi olumsuz etkilemez umarım sürecimi

Ben de başta ovülasyonu takip etmeye çalıştım ama olmadı saldım sanırım artık dediğiniz gibi, sağlıkla ilerlemiştir umarım hamileliğiniz. Ve bu arada bir kayıp hüznü keşke böyle olmasaydı düşüncesi olumsuz etkilemez umarım sürecimi
Çok şükür bu sıkıntı yok suan altı buçuk aylık olduk , başta çok zordu iki duyguyu idare etmek zor oldu ama yeni gebelik biraz unutturdu bide eşimin desteği sağolsun , olan oldu artık önümüze bakmak zorundayız sende öyle yapmalisin

Çok şükür bu sıkıntı yok suan altı buçuk aylık olduk , başta çok zordu iki duyguyu idare etmek zor oldu ama yeni gebelik biraz unutturdu bide eşimin desteği sağolsun , olan oldu artık önümüze bakmak zorundayız sende öyle yapmalisin
Yok yani eğer hamilelik oluşacaksa ister istemez bu olayın stresi etkilemiyordur umarım benim bünyeyi🥹

Ben düşüktwn sonra yumurtlamadım yumurtlamama oluyormuş sonra regl oldum o ay yumurtlamam başladı ve gebe kaldım

İyi günler arkadaşlar, burda konu var diye bende yazmak istedim, haziranın 4 ünde 13+4 haftalık oğlumu kaybettim suyumun gelmesiyle normal doğum oldu sonrasında kürtaj yapıldı parça kalmasın diye, sonrasında kanama başladı, uzun sürdü 2-3 gün sonra da sütüm geldi herşey o kadar acı verici oldu ki, herşey üst iste geldi, 36-37 gün oldu lekelenme harici birşey gelmiyor adet olamadım belki erken gelebilir ama ben ay başında ve sonunda adet olan biriydim, 3 gün önce doktor beta istedi verdim 29 çıktı hala sıfırlanmamış, sıfırlanınca regl olurum diye bekliyorum ama bir kaç belirtim olunca kendimi dinlememeye çalışıyorum çünkü, rahim toparlanmadan birşey olursa tekrar düşük olur diye, kaset test yaptım silik çizgi çıktı, kafam çok karışık kimseye de birşey diyemiyorum, doktora hafta içi gidicem gidene kadar belki fikir alırım sizden diye düşündüm,

Eklentiler

• IMG_5728.webp
    IMG_5728.webp
    15 KB · Görüntüleme: 24
  • 9FE9E01E-C7D9-459F-9CB5-C03646BF3B43.webp
    9FE9E01E-C7D9-459F-9CB5-C03646BF3B43.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 24
İyi günler arkadaşlar, burda konu var diye bende yazmak istedim, haziranın 4 ünde 13+4 haftalık oğlumu kaybettim suyumun gelmesiyle normal doğum oldu sonrasında kürtaj yapıldı parça kalmasın diye, sonrasında kanama başladı, uzun sürdü 2-3 gün sonra da sütüm geldi herşey o kadar acı verici oldu ki, herşey üst iste geldi, 36-37 gün oldu lekelenme harici birşey gelmiyor adet olamadım belki erken gelebilir ama ben ay başında ve sonunda adet olan biriydim, 3 gün önce doktor beta istedi verdim 29 çıktı hala sıfırlanmamış, sıfırlanınca regl olurum diye bekliyorum ama bir kaç belirtim olunca kendimi dinlememeye çalışıyorum çünkü, rahim toparlanmadan birşey olursa tekrar düşük olur diye, kaset test yaptım silik çizgi çıktı, kafam çok karışık kimseye de birşey diyemiyorum, doktora hafta içi gidicem gidene kadar belki fikir alırım sizden diye düşündüm,
Rahmin toparlanması konusunu çok kafanıza takmayın birçok doktor düşükten hemen sonra gebe kalma şansının yüksek olduğunu söylüyor.1 aydan fazla olmuş değerin sıfırlanması gerekirdi diye tahmin ediyorum.3 gün önce 29 ise şu anki değer sıfıra yakın olurdu kaset testler de zaten çok düşük değerleri göstermiyor yeni gebelik olabilir.Eğer gebeyseniz hiç canınızı sıkmayın vücut kendini yeni bebişe hazırlamıştır inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız🙏🏿

Bence de diğer cevap gibi hamile kalınması sorun olmaz diye düşünüyorum inşallah sağlıkla gelsin💖 değeri sürekli kontrol ettiniz mi düşmesi gerekiyordu düzenli

Ben de aynı şekilde düşük yaptım fakat 3 aydır gebe kalmadım çok düşünüyorum bi problem mi var acava

Back
X