ben de hamileyim

ava

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2011
3
0
36
Kayseri
ben yeni üye oldum ve 22 haftalık hamileyim benimle sohbet edebilcek birileri varmı?

teşekkür ederim çok iyiym sen nasılsın

ALLAH iyyiliğini daim etsin canım:) bende hamdolsun iyiyim

hamileliğin nasıl gidiyo yolu yarılamşsın inş. bizede nasip olur bebk yolu beklemek......

rabbim herkeze versin bambaşka bi duygu hamileliğim çok ii gidiyo bi sorun çıkmadı bu zamana kadar hamdolsun yoluda pek yarılamış gibi gelmiyo bana daha o kadar çok var ki doğumaa geçmiyo günler 125 gün say say bitmiyoo

maşaALLAH Canım nazar değmesin inş. geçer canım ya sayılı gün su gibi akaıp geçer sen tadını çıkar bende 13 aylık evliyim ve çok istiyorum rabbimde isterse olur inş.

:)Geçer su gibi zaman birde bakmışın meleğin kucağında :)oğlum 5.ayın içinde hamileliğim boyunca hep bu sitedeydim bende doğuırdum büyütüyorumda:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Bebek hasreti çekenede tez zamanda bebek versin inşallah

ben yeni üye oldum ve 22 haftalık hamileyim benimle sohbet edebilcek birileri varmı?
hoş geldin tatlım...:71: hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...cinsiyetini öğrendiniz mi?:49:

Back
X