Ben de hamileyim

havvam87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
229
1
66
İstanbul
canlarımmmmm çok heyecanlıyım:)adetime 8 gün vardı acayip yorgunluk ve mide problemiyle.doktor rahimin hala kalın istersen test yapalım dedi.bhcg referans aralığı 0-2 arasıydı benim 3.35 çıktı doktor şüpheli ilaç veremem dedi.hem idrar yolu enfeksiyonu,hem de vajinit vardı ilaç başlayamadı.ben de 4 gün sonra tekrarladım bhcg yi çünkü kusmaktan ölüyodum.4 gün sonra 63,8 çıktı ben şokkkkk.hem de adetime 4 gün kala.doktor değer çok iyi tekrarlamana gerek yok ama 3 hafta sonra usg dedi.ay dua edin iyi olalım.dün kuran okudum şükür namazı kıldım,bütün olmayanlar için de dua ettim:)

Hayırlı uğurlu olsun cnm...ben de beklemedeyim bakalım..darısı bizlereayrıca hakkaten değerlerin burada okuduklarıma göre gayet iyi...

Hayırlı olsun, inşaallah sağlıklı, mutlu bir hamilelik geçirir, bebeğini de hayırlısıyla kucağına alırsın.

Tebrik ederim ben de yeni öğrendim hamile olduğumu.İnş. sağlıklı bebişlerimiz olur. Hamilelerin duaları kabul olurmuş, Allah tüm annelik özlemi çekenlere nasip etsin inşallah. Amin

hepinizi kocaman kocaman tebrik ediyoruuummmm.çok güzeeeelll :)

allahım sonuna kadar sağlıklı geçirmeyi ve kucağınıza almayı nasip etsin sizlere :)

olmayan bizlere de dua edin olur mu.çok rica edicem okadar hasretimkiii....anlatamam....özel olarak duaederseniz çok sevinirim inanın...inşaallah bende sizler gibi müjde verebilirim bir gün...

ama inanın hepinize çok sevindim.heleki uzun süredir bekliyorsanız kavuşmanın heyecanını doya doya yaşayın inş.

cok sevindim kızlarr hayırlı olsun cok cok tebrik ederim... Allah kucağınıza almayı ve güzel hamilelik geçirmenızı nasıp etsin inşallah cok guzel bir duygu cok heyecan verici.. ve bebek isteyenlerede ben hep dua ediyorum inşallah hayırlısıyla sizlerinde bebekleri olur kızlar bende 5 ay bekledim 6. ayda hamile kaldım. beklemekte uzuyor insanı ama hıc uzulmeyın inşallah bebeğimiz en hayırlı zamanı beklıyor buna emin olun.. Rabbim en guzel zamanda veriyor bebişlerimizi o yuzden hayırlı zamanda isteyın hamile kalmayı allah hepimize hayırlı evlat nasıp etsin inşallah

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.tebrik ederim..

kızlar bende hamıleyım 2 gun once sankı ıcıme doğmus gıbı test yaptım daha adetım gecıkmemıstı ve cıft cızgı cıktı kan testı falan derken 462 cıktı:) bugun doktora gıdecegım bakalım,ama adet donemımden önce antıbıyotık ıcmıstım o strese sokuyor benı,ınternette arastırdıgıma gore son adetten 31. gune kadar bısey olmazmıs ama fıkrı olan varmı

arkadaşlar bende adet günüm 2 gün geçince kan testti yaptırdım BHCG 594 prolaktin 27,90 Endotermiun kalınlığı 14,80 çıktı sizce değerlerim nasıl düşük mü acaba . Birda prolaktin ve endotermium değerlerime göre düşük tehlikem mi var çooook merak ediyorum lütfen cevap verebilirmisiniz

merhaba arkadaşlar uzun zamandır sitenizi takip ediyorum. bende mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim.08 haziranda adetim 7 gün geçikmişti her ay beklediğim için hep yapıyordum negatif çıkıyordu bu gecikmede de yoktur dedim heveslenmedim ama bu sefer çok güzel bir sonuç çıktı doktora gittim bebişimizi gördük şimdi yaklaşık 6 haftalık hamişim. 13 aydır evliyiz ve bebeğim olmayacak zannediyordum ama Allah'ın bize verdiği bir armağan oldu. eşimle beraber çok mutluyuz. İnşallah Allah kucağımıza sağlıklı bir şekilde almamızı sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…