Temmuz ayı itibari ile hapı bırakmıştım,hamile kalamıyorum demeye başlamıştım.Bir de bu ara kendime iş yeri açacağım diye bu ay tekrar korunmaya başlamıştım,derler ya hani aklınızdan ne zaman çıkarırsanız hamile kalırsınız diye kesinlikle öyle :) Bebek isteyen arkadaşlarım bilinç altından atın bu işi başka şeylere verin kafanızı oluyor demek ki :) SAT'e göre 4 hafta 6 günlük hamileyim,dün adetim 34 günü bulunca gece test yapayım dedim,sabahta yaptım ikisindede pozitif. Bir iki hafta bekleyip doktora gitmeyi planlıyorum.
Hani en çok merak edilen konudur belirtiler nedir falan filan.. Ben bende oluşan değişiklikleri yazayım.
Öncelikle ben uyumayı severim zaten ama extradan bir uyku hali sabahları yataktan kalkasım gelmiyordu :)
İştahsızlık (Ki kilo kaybım bile oldu)
Kasıklarda şişkinlik batma hissi
Acayip karnım gurulduyor,midemden sesler geliyor bir süredir :)
Ani duygu değişimlerim,stres,sinirlilik ve extradan duygusallık :)
Ve adet tarihime yakın adet olma belirtileri: Göğüslerim çok şişti,sızlama oldu,hassasiyet oldu.
Bunlar benim yaşadıklarım,9 yıl sonra Allah nasip ederse 2. evladımı kucağıma alacağım,rabbim bugünkü mübarek Mevlid Kandili hatırına isteyen herkese nasip etsin :)
Merhaba arkadaslar,
Hamilelik heyecani ve bebek beklemek harika birsey! Ben de bu heyecanları yasadim ve mutlu sona cok sukur kavustuk, darısı isteyen herkesin basina! Bu konuyla ilgili super bir site tavsiye edecegim, kesinlikle bakmaya deger: Hamilelik hakkında hafta hafta öğren | Hafta-hafta-gebelik.org
sevgiler!
Bende hamişimm :)) haftaya ikili testimiz olacak hayırlısıyla..Hergün her hafta acaba bu gün neler yapıyor,nasıl gelişiyor diye inceliyorum..Çok heyecanlı bir süreç,Allah isteyen herkese nasip etsin işallah..
kızlar merhaba bende hamileyım ama keseyi goremedık henuz cok erken tahmın ettım betA hcg 319.67 son adetım 6 ocak sızce kac haftalık oluyo dr mınııcık bı nokta gordu cumaya gıdıcem tekrar ıns sorun olmaz keseyı gorebılırz bana yardım edermısınız sat konusunda son adetım 6 ocak sevgıler