Ben de hamileyim :)

laz4life

Birdik biz olduk, sen geldin aile olduk.
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
2.173
1.922
35
1 senelik evliligimiz ilerlerken artık çocuk sahibi olmanın zamanı geldi diye düşündük ve korunmayı eylül 2014 te bıraktık. Ben hemen kadın doğuma gittim gebelik hakkında hiç bir bilgim olmadığı için. Doktorum smear testi yaptı ve muayene etti. sonuç temiz çıkınca folik asit yazdı ve 6 ay sonra gel dedi. Ben kadınlar klübüne üye oldum ve gebelikler ilgiyi konuları takip eder oldum. Bilmediğim çok şey öğrendim burda ve 4 ayin sonunda sonunda bende hamileyim. :anneadayı::nazar: Allah tüm isteyenlere nasip etsin. :emir_bebek:

18.02.2015 bebeğimizin ilk kalp atışını duyduk çok şükür :nazar:

01.08.2015 göbüşümüz yeterince büyüdü teyzeleri. Bugün tam 30 haftalık olduk. Zaman geçtikçe minik tekmeleri ve hareketleri hissetmem kaçınılmaz oldu. Yazın biraz zor geçse de şurda ne kaldı doğuma deyip avutuyorum kendimi.:KK66:

Son düzenleme:
canımm çok mutlu oldum teste pozitif çıkıyordu kanda çıkmıyordu değil mi senin ki hayret etmiştim kanda da pozitife döndü demek :KK60: hayırlı olsun ALLAH kucagına almayı nasip etsin.

bende bugun idrar testinde pozitifi gördüm ama hiç mutlu değilim kahverengi lekelenmem var 5 gündür

canımm çok mutlu oldum teste pozitif çıkıyordu kanda çıkmıyordu değil mi senin ki hayret etmiştim kanda da pozitife döndü demek :KK60: hayırlı olsun ALLAH kucagına almayı nasip etsin.

bende bugun idrar testinde pozitifi gördüm ama hiç mutlu değilim kahverengi lekelenmem var 5 gündür
Canım geçmiş olsun, ben evet evde yaptığım testte silik görüyordum, kanda 1.96 çıktı adetin ilk günü, 2 gün sonra 290 oldu, daha kandan baktırmadım, dün de acile gittim idrarda pozitif çıktı, serüvenim böyle, kanaman devam ediyor mu? doktora gittin mi?

Canım geçmiş olsun, ben evet evde yaptığım testte silik görüyordum, kanda 1.96 çıktı adetin ilk günü, 2 gün sonra 290 oldu, daha kandan baktırmadım, dün de acile gittim idrarda pozitif çıktı, serüvenim böyle, kanaman devam ediyor mu? doktora gittin mi?
yok canım saat 3de randövüm lütfen dua et benim için

çok çok az peçeteye kurulayınca lekelenme var halen yerleşme lekesi bu kadar uzun sürmezdi sanıyorum :KK43:

Bendee hamileyimm benimde testler sonucunda cumartesi kan verdim 997.2 cikti sonucum adetimden 3 gun gecikmisti...randevum persembeye doktora gidip bi baktirmak istiyorum hayirlisiyla iyi olsunda saglikli kucagimiza almayi nasip etsin Allahim bize...aptal gibiyim hala gercekmi diye :)) canim senin karin bel agrilarin varmi ?

X