çok teşekkür ederim canım...Eviniz cok guzel.sade ve ferah bir ev. huzurla mutlulukla oturun canim evinizde.
amin..hepimizin inşallah..Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsın güzel bir ev
binadan daha fazla daire çıkarmak için yapılmış saçma sapan bir mimarinin sonucu bu işte....Aynı boşluktan bende de var seni anlıyorum küçük bir oda gibi dolduramıyorsunda -tatlicadiarzu-ama genel olarak evin gayet güzel kaydirigubbakcemile5Allah ağız tadıyla oturmay nasip etsin
ewet canım koltuklarım çok rahat gerçektende...beğenmenize çok sewindim...salonumda bir eksik war televizyon....yemek masasının olduğu duvara güzel bir lcd yakışır bakalım ne zaman kısmet olursa artık o zaman koltuklarım daha çok kullanılacak:dance:huzurunuz, mutluluğunuz hiiiç bozulmasın evinizde.
tertemiz herşey yerli yerinde.
koltuklar çok rahat görünüyordu.
mutfaktaki perdeyi çooook bbeğendim.
oğluşunuzun odasıda pek cici sade göz yorcak bişi yok etrafta, çok iyi.
yatak odasını da ekleyecekmisinz?
Evini kullanışsız demişsin ama bence gayet kullanışlı,düzenli,tertemiz bir evin var canım Allah ağzının tadını bozmasın....
ee orası en çok özendiğimiz yer oğlum her şeyin en güzeline layıkherşeyin çk güzel hayatım hele emir beyin odası en güzeliii kaydirigubbakcemile3 allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin :1hug:
güle güle oturun huzurlu bir şekilde koltukların çok güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?