- 23 Mart 2018
- 17
- 3
- 1
- 39
- Konu Sahibi ucdortbes--
-
birebir olmadıktan sonra sıkıtı yok eşim için.grupla gitmişsem karışmaz.Mesele bi erkek arkadaşınızla akşam biyerlerde bişey içseniz gec bi vakitte onada mı karışmaz yada kıskanmaz demek daha doğru olur tepkisi ne olur
ben yakınlaşıyorum ama artık yoruldum hep ben gidiyorumO zmn sen yakinlas tatlim.. tas degil ta illa karsilik verir dimi?
geleneksel turk erkeği değil Avrupai yaşıyorsunuz ondan garip geliyordur size ama bence olması gereken bu mutluluk ve uzun soluklu evlilik için.ben bunu anlayamıyorum.biz fazla mı özgürüz.yoksa benim beklentim mi fazla
Anlattin mi sordun mu bu durumu? Neden bole yaptigini? Cocuk var mi?ben yakınlaşıyorum ama artık yoruldum hep ben gidiyorum
Yoo nevalakasi var tatlim.. ozgur birakio naco degil ama.. kadin ilgisizlikten olcek.. bu avrupai degil..geleneksel turk erkeği değil Avrupai yaşıyorsunuz ondan garip geliyordur size ama bence olması gereken bu mutluluk ve uzun soluklu evlilik için.
ben de dip dibe yaşamak istemiyorum.ama birlikte uyumak da istiyorum oturup muhabbet etmekte.ben de arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum.spora gidiyorum.hobilerim varSende de problem yok, eşinde de. Eşinin karakteri benim erkek arkadaşıma çok benziyor, tabi biz evli değiliz ama ilk başta bende senin gibiydim sonra ona benzedim. Öncelikle biz kadınların anlamadığı şey şu, bazı erkeklerin hobileri var; oyun oynamak vs gibi kendilerine vakit harcama gereği duyuyorlar ve çoğu kadın buna saygı duymuyor, sırf artık evlendik diye artık bekar gibi yaşayamaz bana ilgi göstermeöi diye düşünüyorlar, bu yanlış. Dediğim gibi bende senin gibiydim onunla oyun oynamaya başladım beraber oyun oynuyoruz ve cok eglenceliymiş, adama boşuna laf ediyomuşum. Dizi film konusunda zaten ortak zevklere sahibiz ama illa aynı filmi de izlemek zorunda değilsiniz o kendi sevdiği bir şeyi yaparken seninde kendi sevdiğin şeyleri yapman gerek, sırf evlendiniz diye sürekli dipdibe yaşamak gerekmiyor
Eğer öyleyse sıkıntı yok yani bence tercihinde zaten seni kısıtlaması olmasın ama birebir aranızdaki iletişiminiz çok kopuk evdeyken falan çok umursamaz tamam oyunda oynasın da insan beraber muhabbet eder şakalaşır gülüşür nebileyim ortak bişey olur film izlemek dışındabirebir olmadıktan sonra sıkıtı yok eşim için.grupla gitmişsem karışmaz.
ben de aksine birşeyler paylaşmadığımızı düşünüyorum.elbette özel alanlarımız olacak ama bizde ortak yaşam yokgeleneksel turk erkeği değil Avrupai yaşıyorsunuz ondan garip geliyordur size ama bence olması gereken bu mutluluk ve uzun soluklu evlilik için.
ben beni kıskansın kısıtlasın demiyorum.güvendiğini biliyorum.ama insan akşam geç kalmışsa toplantı uzamışsa merak edilmek istiyor.Kıskanmayla ilgili yorumları da anlamıyorum, sırf kıskanmıyor diye bu sizi sevmediği anlamına mı geliyor? Adam size güveniyor besbelli, kıskansa onu yapma bunu yapma dese daha mı çok hoşunuza gidecek gerçekten anlamıyorum. Bende, sevgilimde birbirimizi kıskanmayız, bu bizim birbirimizi sevmediğimiz anlamına değil aksine birbirimize güvendiğimiz anlamına geliyor. Ek olarak bir insan sizi aldatacaksa istediğiniz kadar kıskanın, kısıtlayın, yapcak olan insan yine hersekilde yapar bunu engelleyemezsiniz. Özgüvenli insan zaten kıskanmaz
çocuğumuz yok.defalarca konuştum.evliyiz diye beraber olmak zorunda değiliz eşime göre.herkes kendi hayatını daha baskın yaşamalıAnlattin mi sordun mu bu durumu? Neden bole yaptigini? Cocuk var mi?
Gay may olmasin seninki? Cinsellik istemio mu mesela?çocuğumuz yok.defalarca konuştum.evliyiz diye beraber olmak zorunda değiliz eşime göre.herkes kendi hayatını daha baskın yaşamalı
Adamın karakterini bile bile evlenmişsin, belki de evlenince değişir kafası ama karakter dediğimiz şey değişmez ki, sen değişti zannedersin ama o kalıplaşmış bisey tak yine bir hareketiyle kendini gösterir. Bence çok kafaya takılacak bir sey değil, burada neler okuyoruz onların yanında senin eşin eşsiz kalırben de dip dibe yaşamak istemiyorum.ama birlikte uyumak da istiyorum oturup muhabbet etmekte.ben de arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum.spora gidiyorum.hobilerim var
insan aynı eve girmeden anlayamıyor gerçekten.elbette dünyada ne kötülükler var ama insan yine de dert ediniyorAdamın karakterini bile bile evlenmişsin, belki de evlenince değişir kafası ama karakter dediğimiz şey değişmez ki, sen değişti zannedersin ama o kalıplaşmış bisey tak yine bir hareketiyle kendini gösterir. Bence çok kafaya takılacak bir sey değil, burada neler okuyoruz onların yanında senin eşin eşsiz kalır
beraber olmaktan kastım birlikte vakit geçirmekGay may olmasin seninki? Cinsellik istemio mu mesela?
O zmn ortak zevkleriniz yok.. ya da seninle birseyler paykasmk istemiyor.. baska ne olabilirki?beraber olmaktan kastım birlikte vakit geçirmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?