ben de mi bir gariplik var?

ucdortbes--

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2018
17
3
1
39
merhaba.Eşim de ben de aynı sektörde farklı şirketlerde çalışıyoruz.Eşim aldığıma giydiğime harcadığıma gittiğim geldiğim yere hiç karışmaz.İstediğim her yere şehir dışı da dahil gidebilirim.tabi bunlar eşim için de geçerli,Herkes birbirinin şifrelerini bilir telefonlar ortadadır.Eşim bağırmaz kavga etmez.iltifat eder güzel sözler söyler.birlikte katılmamızı istediğim davetlere gelir.eve gelince evdeyse karşılar nasılsın der odasına geçer.

ama Kendi istemiyorsa asla bir yere gitmez.saatlerce bilgisayarda oyun oynar.dışarı çıkmak istiyorsa onun istediği yerden başka bir yere gitmez.günlerce beraber uyumasak birlikte uyuyalım demez.geç saatlere kadar oturur.ben çalışma odamdan saatlerce çıkmasam gel oturalım demez.ben çağırmasam odasından çıktığı nadirdir.gün içinde aramaz arasam da öyle bir açar ki telefonu pişman olurum.film dizi izlenecekse onun sevdiği tarz dışında izlemez.Birlikte plan yapsak eğer aklında kendi için başka bir alternatif varsa ben sen bilirsin dersem asla benimle olan planı seçmez.öyle büyük bir kendine ait hayatı var ki ben yokum o hayatta.yemeklerde bir aradayız bir de film izleyeceksek.o arada iki kelime konuşuruz o kadar

arkadaşlarım, benim ailemden bazı kişiler, eşimin ailesi, onun akrabaları eşimin mükemmel bir eş olduğunu anlatıp öve öve bitiremiyorlar.Bu durumdan çok sıkıldım.Bende mi bir gariplik var?

merhaba.Eşim de ben de aynı sektörde farklı şirketlerde çalışıyoruz.Eşim aldığıma giydiğime harcadığıma gittiğim geldiğim yere hiç karışmaz.İstediğim her yere şehir dışı da dahil gidebilirim.tabi bunlar eşim için de geçerli,Herkes birbirinin şifrelerini bilir telefonlar ortadadır.Eşim bağırmaz kavga etmez.iltifat eder güzel sözler söyler.birlikte katılmamızı istediğim davetlere gelir.eve gelince evdeyse karşılar nasılsın der odasına geçer.

ama Kendi istemiyorsa asla bir yere gitmez.saatlerce bilgisayarda oyun oynar.dışarı çıkmak istiyorsa onun istediği yerden başka bir yere gitmez.günlerce beraber uyumasak birlikte uyuyalım demez.geç saatlere kadar oturur.ben çalışma odamdan saatlerce çıkmasam gel oturalım demez.ben çağırmasam odasından çıktığı nadirdir.gün içinde aramaz arasam da öyle bir açar ki telefonu pişman olurum.film dizi izlenecekse onun sevdiği tarz dışında izlemez.Birlikte plan yapsak eğer aklında kendi için başka bir alternatif varsa ben sen bilirsin dersem asla benimle olan planı seçmez.öyle büyük bir kendine ait hayatı var ki ben yokum o hayatta.yemeklerde bir aradayız bir de film izleyeceksek.o arada iki kelime konuşuruz o kadar

arkadaşlarım, benim ailemden bazı kişiler, eşimin ailesi, onun akrabaları eşimin mükemmel bir eş olduğunu anlatıp öve öve bitiremiyorlar.Bu durumdan çok sıkıldım.Bende mi bir gariplik var?
Eşim diyorsunuz , odası diyorsunuz.
Niye ayrı odası var ki?
Bağırmaz kavga etmez ama telefonu nasıl açar ki pişman eder?
Davetlere gelirmiş niye yeriniz yok onun hayatında?
Çelişkili geldi bu cümleler.
Az konuşan eş mükemmel eş olabilir, eskiden kadınlar için söylenirdi şimdi erkekler için düşünülüyor olabilir.

Eşim diyorsunuz , odası diyorsunuz.
Niye ayrı odası var ki?
Bağırmaz kavga etmez ama telefonu nasıl açar ki pişman eder?
Davetlere gelirmiş niye yeriniz yok onun hayatında?
Çelişkili geldi bu cümleler.
Az konuşan eş mükemmel eş olabilir, eskiden kadınlar için söylenirdi şimdi erkekler için düşünülüyor olabilir.
ikimizin de küçük çalışma odası var kitaplarımızın malzemelerimizin olduğu.başkalarına göre hiç birşeye karışmadığı için mükemmel bir eş.

Bir sürü çelişkiler var anlattıklarınızda.

ben sevdim bu adamı vıcık vıcık evlilik sevmem özgürlükler olmalı insanın hayatında duzeylice tabi

Sende de problem yok, eşinde de. Eşinin karakteri benim erkek arkadaşıma çok benziyor, tabi biz evli değiliz ama ilk başta bende senin gibiydim sonra ona benzedim. Öncelikle biz kadınların anlamadığı şey şu, bazı erkeklerin hobileri var; oyun oynamak vs gibi kendilerine vakit harcama gereği duyuyorlar ve çoğu kadın buna saygı duymuyor, sırf artık evlendik diye artık bekar gibi yaşayamaz bana ilgi göstermeöi diye düşünüyorlar, bu yanlış. Dediğim gibi bende senin gibiydim onunla oyun oynamaya başladım beraber oyun oynuyoruz ve cok eglenceliymiş, adama boşuna laf ediyomuşum. Dizi film konusunda zaten ortak zevklere sahibiz ama illa aynı filmi de izlemek zorunda değilsiniz o kendi sevdiği bir şeyi yaparken seninde kendi sevdiğin şeyleri yapman gerek, sırf evlendiniz diye sürekli dipdibe yaşamak gerekmiyor

Mesele bi erkek arkadaşınızla akşam biyerlerde bişey içseniz gec bi vakitte onada mı karışmaz yada kıskanmaz demek daha doğru olur tepkisi ne olur

Back
X