ben de mi boşanacaktım...boşanıyoruz ..hayat artık bomboş

hayat şimdi başlıyor kızınız için güçlü olacaksınız ..
hangi kadın kocasızlıktan ölmüş? yada boşanmaktan ?
bırakın böyle çekmek dahamı iyi... saygı sevgi ortamı olmayan , ailelerin bile bir biriyle görüşmediği bir ortamda çocuk büyütmek daha zor... bu kadar paranoyak bir adam kızınıza neler yapar bir düşünün..onuda her yönden kısıtlar sıkar...
sizi zaten sizlikten çıkarmış ...allah yardımcınız olsun...

canım merhaba bende boşandım hiç öyle düşünme allah bi kapıyı kapatıp diğer kapıyı açıyor.asıl hayat şimdi başlıyor.bir çocugun var güçlü olmak zorundasın herkese karşı dimdik durmak zorundasın.ve bişey daha bir zaman sonra bir bakmışsın keşkeler yerine iyikiler başlamış....iyiki ayrıldım , iyiki bir çocugum var zor günler geçireceksin evet ama bir sabah bir bakmışsın herrşey geçmiş...mutlu ol her zman

ilerde bu yazdiklarini okuyunca guleceksin cunku oyle bi mutlu olunuyor ki buna sen bile inanamiyorsun

konu sahibi nerde konu hortlamış.kadın belki boşanmadı bile biz burdan umut dolu konuşuyoruz boşa.gelsinde bi açıklama yapsın netice nedir.

Nereden baslasam, neyi anlatsam.. bosaniyoruz. 2 senelik bir evlilik 7 bucuk aylik Kizim, ve mutsuz son.. ben boyle olsun istemedim ki :KK43: hayat bana asla gulmeyecek.. ölene kadar sadece kizima Anne olmak icin mutsuz bi halde yasayacagim.. 25 yasindayim daha. Ve Hayatim kaydı..

Daha yaşınız 25 iken hayatım boyunca mutsuz olucam dıyorsanız kızınızı nasıl mutlu ediceksiniz
Mutlu olmak için tek neden koca mı sanki
Allah yardımcınız olsun

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım..
böyle paranoyak bi adamla ömür gecmezmiş zaten.

Bu aralar da hep eski konular hortluyor :KK70: ama ben de merak ettin simdi sonucu. .profilinizde evli yazıyor ama bosanmadiniz mi acaba ?

esimin beni aldatmadigina eminim. Bu konuda hic suphe etmedim. Hep der ki bir insan Nasil esini aldatir, bunu Nasil yapar. Oteki dunyada Nasil hesap verir Der.. ve bu sekilde de benim agzimi star. Tepkimi de olcer, acaba ne Cevap vercem diye... Hic guvenmedi bana , hic.. oysa tum arkadaslarimi bicak gibi sildim evlenince.. sirf o rahatsiz oluyor diye.

Eşinin bunları söylemesi aldatmadigi anlamına gelmez
aldatan erkekler bu tip şeyler söyler

canım merhaba bende boşandım hiç öyle düşünme allah bi kapıyı kapatıp diğer kapıyı açıyor.asıl hayat şimdi başlıyor.bir çocugun var güçlü olmak zorundasın herkese karşı dimdik durmak zorundasın.ve bişey daha bir zaman sonra bir bakmışsın keşkeler yerine iyikiler başlamış....iyiki ayrıldım , iyiki bir çocugum var zor günler geçireceksin evet ama bir sabah bir bakmışsın herrşey geçmiş...mutlu ol her zman
Neden konuya yorum yaparken tarihe dikkat etmiyosunuz sürekli eski konular yenilerin önüne geçiyo 1 senelik konuyu çokmu aradınız?

Back
X