ben de mi boşanacaktım...boşanıyoruz ..hayat artık bomboş

Keske kabul etseydim dimi... Ama henuz dava acilmadi.. Yarin ailem memlekete donecek. Esim Su an kendi ailesinin memleketinde.. Pazartesi esim ve ben resmi islemlerle ugrasacagiz. Bosanma davasi, arabamzin devrini bana vermesi vs. Belki konusuruz yeniden ve ayri yasayalim diye karar veririz ? Olabilir mi ki acaba ? Mantikli mi sizce ?

Bilemiyorum inançli misiniz ama İslam da bile boşanma oncesi çiftlerin bir sure ayrı evde yasamaları sonrasında net karara varmaları öneriler .
Esınız hasta , tedaviye ihtiyacı var . Eğer iyileşirse anladığım kadarıyla ailenizde bundan başka sıkıntı yok . Eğer ki şiddet , aldatma olsaydı ( yazdıysanız görmedim) o zaman deneyin demezdim .

Bence eğer bir birinizi seviyorsanız , karşılıklı mücadele etmelisiniz . Kızınız aile ortamında büyüsün ve en önemlisi siz hala cok seviyorum diyorsunuz . Aklınızda acabalar kalmaması için , ben herseyi yaptım ama kısmet değildi kızım diyebilmeniz için bence evliliğiniz kurtarılmak icin bir şansı daha hak diyor .

Siz ima edin bakalım esınız ne tepki verecek .

Ailem artik nefret ediyo kocamdan.. onlara, ben onu herseye ragmen seviyom diyemiyorum.. haklilar cunku.. etmedigi kalmmadi esimin.. ama iste bi kokusunu özlemek bile beni perisan ediyor diyemiyorum. Gururlu kizi oynuyorum.. bosanmak istiyorum diyorum, esimin yaninda da oyle dedim babama.. esim de kabul etti..

Canim keşke herseye rağmen seviyorum deseydin
Gurur guzel bir seydir ama boyle durumlarda gurur iyu bisey degildir
İlerde belki cok uzulursun keşke bosanayim demeseydim diye
Biraz ayri kalin bence bosanmak yerine
Belki sorunlariniz o zaman aşılır..

Bilemiyorum inançli misiniz ama İslam da bile boşanma oncesi çiftlerin bir sure ayrı evde yasamaları sonrasında net karara varmaları öneriler .
Esınız hasta , tedaviye ihtiyacı var . Eğer iyileşirse anladığım kadarıyla ailenizde bundan başka sıkıntı yok . Eğer ki şiddet , aldatma olsaydı ( yazdıysanız görmedim) o zaman deneyin demezdim .

Bence eğer bir birinizi seviyorsanız , karşılıklı mücadele etmelisiniz . Kızınız aile ortamında büyüsün ve en önemlisi siz hala cok seviyorum diyorsunuz . Aklınızda acabalar kalmaması için , ben herseyi yaptım ama kısmet değildi kızım diyebilmeniz için bence evliliğiniz kurtarılmak icin bir şansı daha hak diyor .

Siz ima edin bakalım esınız ne tepki verecek .
Inancliyim elhamdulillah. Ne olursa olsun seviyorum elimde degil.. bakalim ne olacak sonumuz.. bana da dua edin tanimasaniz da beni lutfen..

Canim keşke herseye rağmen seviyorum deseydin
Gurur guzel bir seydir ama boyle durumlarda gurur iyu bisey degildir
İlerde belki cok uzulursun keşke bosanayim demeseydim diye
Biraz ayri kalin bence bosanmak yerine
Belki sorunlariniz o zaman aşılır..
Savrulup gidiyorum sanki.. banana ben esim herseyi konustuk. Esim evden cikacak. Pazartesi dava acilacak.. dava acmaya bile ben esim ve minik bebis gidecegiz , birakacak kimsemiz yok

Boşanman en güzeli canım paranoyak adamla aynı evde durman çok tehlikeli.. Aldatıyor düşüncesi ile sana ve çocuğuna zarar verebilir.,Verebilirdide. İlk boşanan sen değilsin, son boşanan da sen olmayacaksın.

ca
Nereden baslasam, neyi anlatsam.. bosaniyoruz. 2 senelik bir evlilik 7 bucuk aylik Kizim, ve mutsuz son.. ben boyle olsun istemedim ki :KK43: hayat bana asla gulmeyecek.. ölene kadar sadece kizima Anne olmak icin mutsuz bi halde yasayacagim.. 25 yasindayim daha. Ve Hayatim kaydı..
canım peki sorunlar çok mu buyuktu biraz daha mucadele edemez msnz

Inancliyim elhamdulillah. Ne olursa olsun seviyorum elimde degil.. bakalim ne olacak sonumuz.. bana da dua edin tanimasaniz da beni lutfen..
Allah yardımcınız olsun . Bebeğinizin , sizin hakkınızda en hayırlısı en güzeli neyse kalbinize o doğsun .

ca

canım peki sorunlar çok mu buyuktu biraz daha mucadele edemez msnz
Canim esim diyor ki omur billah ailemizde minnacik bir tartisma olmasin. En basit bir atisma bile olmasin. E insaniz sonucta. Nasil olmaz ki.. diyor ki banana ve Annem tek bir les dahi kavga etmedi. Annem gibi ol. Dilsiz gibi, melek ol..ve ailene de gidip gelmem bayramda bile diyor. Mumkun mu bu

Canim esim diyor ki omur billah ailemizde minnacik bir tartisma olmasin. En basit bir atisma bile olmasin. E insaniz sonucta. Nasil olmaz ki.. diyor ki banana ve Annem tek bir les dahi kavga etmedi. Annem gibi ol. Dilsiz gibi, melek ol..ve ailene de gidip gelmem bayramda bile diyor. Mumkun mu bu

Nasıl yani annesi mi hiç kavga etmemiş. İnanmam.. Mümkün mü? Karı koca olayını geçtim. Annemle bile fikir ayrılılarına düşüyoruz. Hiçm i tartışma olmayacak hayatta..
Ne diyor. Niye bu kadar hızlı yol alıyor. Neymiş efendim bu adamın hemen boşanmak istemesinin nedeni.Şimdi aynı evde misiniz?

Nasıl yani annesi mi hiç kavga etmemiş. İnanmam.. Mümkün mü? Karı koca olayını geçtim. Annemle bile fikir ayrılılarına düşüyoruz. Hiçm i tartışma olmayacak hayatta..
Ne diyor. Niye bu kadar hızlı yol alıyor. Neymiş efendim bu adamın hemen boşanmak istemesinin nedeni.Şimdi aynı evde misiniz?
Cnm ayni evde denemez.babam sehir disindan geldi gorustuler. Yarin falan en kisa vakitte cikacak evden esyalarini alip.dun de zaten memleketindeydi. Bugun nerde bilmiyorum. Yarin adliyeye falan gidecegiz. Eve gelir mi bu gece bilmiyorum.

Canim esim diyor ki omur billah ailemizde minnacik bir tartisma olmasin. En basit bir atisma bile olmasin. E insaniz sonucta. Nasil olmaz ki.. diyor k mukemmel i banana ve Annem tek bir les dahi kavga etmedi. Annem gibi ol. Dilsiz gibi, melek ol..ve ailene de gidip gelmem bayramda bile diyor. Mumkun mu bu
canım Allah yardımcın olsun öncelikle şunu bil her evlilikte bunlar oluyor yani diyelim ki boşandın ikinoşanmci evliliğin çok mu mukemmel olacak önemli olan mucadele ruhuna sahip olman yoksa bazı şeyleri görmezden gelmezsen zaten yurumez bir de üçüncü şahısları görme ilişkıne bir şans daha ver sadece sen ve eşin olsun diğerlerini görme gerçekten bitti mi gözünde bu evlilik

sinirden diyordur kendine zaman tanı hatalarının farkına varsın

canım Allah yardımcın olsun öncelikle şunu bil her evlilikte bunlar oluyor yani diyelim ki boşandın ikinoşanmci evliliğin çok mu mukemmel olacak önemli olan mucadele ruhuna sahip olman yoksa bazı şeyleri görmezden gelmezsen zaten yurumez bir de üçüncü şahısları görme ilişkıne bir şans daha ver sadece sen ve eşin olsun diğerlerini görme gerçekten bitti mi gözünde bu evlilik
Keşke rumuzunu naz değilde polyanna yapsaydın.

Canim ben de oyle dusunuyorum. Ama esim tek bi tartisma dahi istemiyor ve en ufak tartismada bosanmak lafi ediyordu.annesi sessiz biri, hic kavga etmezmismis..

konunu en baştan okudum ve ayrıldığınızda sizi tebrik edecek ilk kişi ben olmak isterim. kusura bakmasın ama eşiniz tam bir psikopatmış. ama şimdi benim bu yazdığım mesajı da dinler takip eder beni bulur diye tırstığım için daha fazla yorum yazmayacağım. bence kaçın kurtulun, kurtarın kendinizi bu adamdan. çocuğunuza da size de yazık.

aileniz çok haklı, ondan nefret etmeleri normal. ben bile şu an eşinizden nefret ediyorum.

konunu en baştan okudum ve ayrıldığınızda sizi tebrik edecek ilk kişi ben olmak isterim. kusura bakmasın ama eşiniz tam bir psikopatmış. ama şimdi benim bu yazdığım mesajı da dinler takip eder beni bulur diye tırstığım için daha fazla yorum yazmayacağım. bence kaçın kurtulun, kurtarın kendinizi bu adamdan. çocuğunuza da size de yazık.

aileniz çok haklı, ondan nefret etmeleri normal. ben bile şu an eşinizden nefret ediyorum.
Ablamlar başı kapalilar, ve evimde basini acamiyorlar esim evde yokken bile.. kameralarda esim gorur de gunah olur diye.. ablam esiyle bi problemini anlatamiyor, cocuk dusurdu dusuk yapti, evimde detaylari anlatamiyor, esimin Evi cihazla dinledigini bildikleri icin anlatmaya utaniyorlar benim evimde bu tarz seyleri.. adet oldum bile diyemiyorlar esim .cihazda duyar diye...

öğretmenim branşım insan psikolojisine de yakın

konu sahibinin tüm mesajlarını okudunuz değil mi? evine dinleme cihazları bağlattığını, karısının onu aldattığını düşündüğünü, hamilelik döneminde hatta doğuma yakın eşinin yanında olmadığını, karın doğuracak diye aradıklarında telefonları açmadığını, o büyük zorlu süreçte kadını bir başına bıraktığını, zaten kadının doğumla yaşadığı o travmada eşinin yanında olması gerekirken yalnız bırakması, konu sahibinin ailesiyle kesinlikle görüşmeyi reddettiğini, konuşmadığını, bayramlarda bile bir el öpmeye bir telefonla görüşmeye yanaşmadığını falan. hepsini yazamadım tabi kaç sayfa paylaştı arkadaş ve siz tüm bunlara rağmen devam diyorsunuz. zaten tüm bunlara rağmen boşanmak isteyen yine kocası, konu sahibi her şeye rağmen devam diyordu, ne yapsın daha kadın, adamı odaya mı bağlasın, üstüne kilitler mi vursun boşanmaması için. hiç mi gururu yok. insan psikolojisine yakın bir öğretmen olduğunuzu söyleyince bunları yazdım, çok şaşırdığım için.

Back
X