Yıllardır süren bir ilişkim var. O benim hem sevgilim hem arkadaşım. Allah böyle bir insanı karşıma çıkardığı için şükrediyorum. Ailem onu kültürel farklılıklardan dolayı istemese de ben bırakamıyorum. Bu ilişkimin kısa özeti. Şimdi asıl sorunuma gelecek olursak, kardeşim sevgilimi kabullenemiyor. Ben çok kıskanç bir insanım. Ya gidiyor rahatsız olduğumu bile bile sürekli arıyor,soruyor. Ki ben aramasına laf etmiyorum. Arayabilir ama benim de haberim olsun. Benden saklınız mı var? Ne konuşuyorsunuz dediğim de kıskanç oluyorum. Bunun dışında da sevgilimle çıkalım hemen kardeşim surat asar,saat başı arar nerdesiniz,ne yapıyorsunuz,ne yiyorsunuz vs.
Anlam veremiyorum bende mi sorun. Yoksa bütün kardeşler mi böyle. Sevgilimin bizim kadar maddi durumları yok. Orta hali bir aileler. Ben kabullenmişim sonuçta eve geldiğimde sırf canımı acıtmak için hesabı kim ödedi vs diyor.
Neden yanımda duramıyor ki.
Bir de sürekli herkesin yanında benim bencil oluşumdan,hiç kendisi düşünmediğimden vs bahseder. Hep kötü yanlarımı ortaya çıkarmaya çalışır.
Sevgilisi yok ondan yapıyor diyebilirsiniz ama yok öyle bir durum. Kardeşim son bir senedir evliydi. Şimdi boşanıyor. Ama bu bekarken'de evliyken de şuanda böyle.
Bazen ben mi kötü düşünüyorum diyorum bu yüzden sizlere soruyorum.
Düzgünce anlaşsınlar birbirlerini saysınlar gerçekten istiyorum çünkü.
Kesınlıkle sende bı sorun yok.Benımde 2 yas kucuk kardesım var ama bugune kadar kıskandıgını ve sureklı aradıgını falan gormedım.Belkı senı paylasmak ıstemıyordur sürekli ilgi sevgi bekleyen bı ınsanmı peki??
Ben inanılmaz kıskanç bir insanım bunu kabul ediyorum. Ama araları iyi olsun bende isterim.
Arama konusunda demek istediğimi sanırım yanlış anlattım.
Şöyle söyleyim arasın konuşsun problem değil, ama bana aradığını söylemiyor sonradan telefonunda görüyorum aranmış ya da ne konuştunuz diyince cevap vermiyor.
Bu da bana normal gelmiyor. Ben onun sevgilisi olsa böyle yapmam ki. Ama yine açık görüşlü olmak için soruyorum tabiki sorun bende de olabilir.
sorun sende seğil kardeşinde canım. arada bi arar hal hatır sorar ama ne öyle sürekli aramalar filan olur mu öyle şey. ne konuşuyo ki yani senin sevgilinle. belli ki bi derdi var kardeşinin sana karşı bi hıncı filan var bence dikkat et kardeşinin derdi neymiş bi anla bakalım laftan anlamıyosa da haddini bildir derim ben.
Ben inanılmaz kıskanç bir insanım bunu kabul ediyorum. Ama araları iyi olsun bende isterim.
Arama konusunda demek istediğimi sanırım yanlış anlattım.
Şöyle söyleyim arasın konuşsun problem değil, ama bana aradığını söylemiyor sonradan telefonunda görüyorum aranmış ya da ne konuştunuz diyince cevap vermiyor.
Bu da bana normal gelmiyor. Ben onun sevgilisi olsa böyle yapmam ki. Ama yine açık görüşlü olmak için soruyorum tabiki sorun bende de olabilir.
Güzelce karşısına geçip devamlı aramasının houşuna gitmediğini anlatın; bırakın kıskançlık diye düşünsün aldırmayın. Onu üzmeden konuşmaya yapmaya gayret edin.
Daha sonra bu konuda hiçbir şekilde ona sorun sormayın, aradın mı, konuştunuz mu diye ?
İnada girmiş olabilir, siz aldırmazsanız o aramayı bırakır.
Nişanlınızdan rica edin; kardeşimle ilgili bir problem yaşadığınızı, bunu kendinizin çözmesi gerektiğini bu yüzden kısa bir zaman aradığı zaman açmaması gerektiğini rica edin.
Kardeşinle ve sevgilinle konuş ,inada bindirmeden,güzel güzel bunun seni rahatsız ettiğini ve doğru bulmadığını söyle bir son vermeleri gerektiğini kendini dışlanmış hissetiğini anlat.Sonuçta kardeşin içinde sevgilin içinde ilk etapda önemli olan sen olmasın .
Onlar mecburen arkadaş,arkraba ilişkisi oluşan kişiler ortak noktaları sensin yoksa onların çöpçatını yada ortak arkadaşı değilsin bu farkı anlasınlar
Erkek arkadaşım zaten sadece kavga ettiğimizde aramızı düzeltmesi için ya da benden gizli süpriz yapacağı zaman arar kardeşimi. En iyisi onunla düzgünce oturup konuşmak. Bakalım ne olacak... Teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için.