Ygs de sözelden alan bölümler var okul öncesi öğretmenliği gibi.
Türkçe ve sosyali yaparsan güzel bir bölüme gidebilirsin.
Şurada sıkıntı çekeceğin kaç ay ki canım benim ? Sık dişini.
Masaya oturduğunda sıkıldığında hemen kalkma zorla kendiliğinden adapte olduğunu göreceksin.
Bak ben lisans son sınıftayım ama mesleğimden memnun değilim. Tekrar gireceğim
Kararlarında sabit ve ısrarcı ol
Başarı sana ancak bu şekilde gelir.
kendini 10 sene sonraya götür ve arkana dönüp bak. zamanında bi kaç çalışıp sevdiğin bölümü okumayı mı tercih edersin iyi ki diyerek, yoksa keşke demek mi ?
Canım dershneye gidiyo musun
Canım dershneye gidiyo musun
neden başaramayacağını düşünüyorsun ki?her şey inanmakla başlar.kendine güven ve çalış.başaranlar nasıl başarıyor de.onların senden bir fazlası yok bunu düşün.konsantre olmaya çalış.elinden geleni yap.sonuç olumsuz dahi olsa en azından elimden geleni yaptım demek için yap ki pişman olma.çalışırsan eminim başarırsın.lise döneminde birinin düşünmesi gereken en önemli şey eğitimidir.sevgilini düşünmemeye çalış.biliyorum kolay değildir ama geleceğin için bütün konsantreni derslerine vermelisin.hayat boyu o mesleği yapıcaksın sonuçta.meslek seçimi önemli.neden sevdiğin işi yapmıyasın ki?Sınavda da başarılar:)
Ay hamile falan olur bu saatte insanları ne hale getirdimvallahi kapım açık buyrun gelin 2 kavanozu vereyim yahu
İyi geldii bu daa :))) Çok teşekkür ediyorum :)))))
Ay hamile falan olur bu saatte insanları ne hale getirdimvallahi kapım açık buyrun gelin 2 kavanozu vereyim yahu
Ben seneye öğretmen olacağım inşallah . Sana yardımcı olmaya çalışayım branşım Matematik olduğu için Matematikten başlayalım .
Şimdi ilk iş ygs konularını bir kağıda yazıyoruz . Sayılar konusundan test çözerek azar azar başlıyoruz . Çözemediğimiz soruları işaretliyor okulda hocalarımıza , ilgili arkadaşlarımıza soruyor , eve gelip hepsini tekrar ediyoruz. Her konu için aynı şekilde yapıyor ve açıklarımızı kapatıyoruz . Aslında en azndn Matematik , Geometri için özel ders imkanın olsaydı çok iyi olur .
Diğer dersleri de Türkçe ve Sosyalden konu ezberliyoruz . onlardan da her gün 1oo'er soru çözüyoruz .
Motivasyon geliştirici kitaplar oku canım . Sen liseyi bitirecek potansiyeldesin . Burada ben başta olmak üzere tüm ablaların güveniyor sana .
Çalışmak kurtaracak seni bir ucundan başla bakalım . Dershanelerin sınavlarına gir . Küçük bir ücretle sınavlarına kabul ederler . Maltepe , Fem gibi yayınların denemelerini çöz . mesela şubat'ın sonunda Töder var ona gir mutlaka . Her gün kaç soru çözdün ne durumdasın burda da paylaş bizlerler .
Burdaki çoğu ablan ve bende tabiki aynı yollardan geçtik :) Başarılar diliyorum canım
Rica ederim yardımcı olabildiysem sevindim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?