Kızlar 71.5 geldim bu sabah tartıldım diyet aynı şekilde devam hafta sonlarıda yürüyüş belki akşamlarıda eklerim çünkü hava aydınlık umarım yaza incecik gireriz ve bu hafta sıra lahana suyunda
hadı bakalım ben daha dun basladım ınsss bende zayıflıcam :)
valla cnm 80le basladım bugun 3 gunum ama fazgecmıcem hep baslıyorum bırakıyorum ama bu sefer 60 gormeden bırakmam :)
Aynen hayatım bırakmak YOK tuttuk ucundan bari güzel sonucunuda görelim inşallah sen neler yapıyorsun peki farklı şeyler varsa faydamız olsun birbirimize:))
iyi günler,
1,56 boyunda 81 kilodayim.Acil kilo vermek istiyorum temmuz ayinin sonuna kadar en az 60 kilo olmak istiyorum.Karbonhidrat diyeti uygulamaya karar verdim sizce bu diyetle istedigim kiloya ulasabilir miyim?
acil destek bekliyorum.Bu diyetle zayiflayan oldumu yardiminiza ve deneyimlerinize ihtiyacim var.
tessekkürler
Benimle yakın canım yaptıkların evet umarım iyi bi sonuç alıp yaza bomba gibi gireriz bende özledim eski kıyafetlerimi şimdi bebek kıyafeti gibi gelselerde bana yaza giycem hepsini:))))
çok üzgünüm, moralim yerlerde..94 kiloyu gördüm ve böyle kalmak istemiyorum.. pazartesi itibari ile bende sıkı bir rejime başladım.. şimdilik iyi gidiyor.. kararlıyım dönmek yok, zayıflayacam.. acilen manevi desteğe ihtiyacım var.. lütfen yardım ediinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?