• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben de zayıflıyorum

swan34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
49
1
86
İstanbul
diyete 24 kasımda başladım ama ancak bugün konuyu açabildim. Büyük hedefler koymak yerine kendime küçük hedefler koyarak başarmak istiyorum. 24 kasım 96 kilo ile yola başladım. Bugün sabah tartıldığımda 94 kilodaydı. İlk hedefim aralık ayında 4 kilo verip yılbaşında tartımın ibresini 90 görmek. Bunu başarabilirsem 2. Hedefim 14 şubatta 82 kiloya inmek. 3. Hedefim 8martta 80 kilo olmak. Ve agustosa kadar 75in altında bir kiloda görmek istiyorum artık kendimi. Hedeflerimi gerçeklestirmek içinde kendime bi stepper diye alet aldım. Bugün 1500 adım ile başladım. Bu alette her akşam yürümeyi,akşam 6dan sonra da su dışında hiç bir şey yememeyi planlıyorum. Emzirdiğim için katı diyetler yapamıyorum ama porsiyonlarımı azaltmaya çalışıyorum. İşte benim diyet günlügümde bu. Her gün yazamasamda fırsat buldukça neler yaptığımı ve kilomu yazıcam. Benimle beraber zayıflamak isteyenler yazabilir. Şimdiden heyecanlandım

diyete 24 kasımda başladım ama ancak bugün konuyu açabildim. Büyük hedefler koymak yerine kendime küçük hedefler koyarak başarmak istiyorum. 24 kasım 96 kilo ile yola başladım. Bugün sabah tartıldığımda 94 kilodaydı. İlk hedefim aralık ayında 4 kilo verip yılbaşında tartımın ibresini 90 görmek. Bunu başarabilirsem 2. Hedefim 14 şubatta 82 kiloya inmek. 3. Hedefim 8martta 80 kilo olmak. Ve agustosa kadar 75in altında bir kiloda görmek istiyorum artık kendimi. Hedeflerimi gerçeklestirmek içinde kendime bi stepper diye alet aldım. Bugün 1500 adım ile başladım. Bu alette her akşam yürümeyi,akşam 6dan sonra da su dışında hiç bir şey yememeyi planlıyorum. Emzirdiğim için katı diyetler yapamıyorum ama porsiyonlarımı azaltmaya çalışıyorum. İşte benim diyet günlügümde bu. Her gün yazamasamda fırsat buldukça neler yaptığımı ve kilomu yazıcam. Benimle beraber zayıflamak isteyenler yazabilir. Şimdiden heyecanlandım

şu anda 70 kiloyum benimde amacaım ve yöntemim seninle aynı aralıkta 4 kilo verip 66 olmak ocakta da 4 kilo verip 62 ve şubat 15 e kadar 60 olmak çok pis hırs yaptım başarıcam burada karşı koyduğumuz ve yemediğimiz yiyecekleri yazalım gaza getirelim birbirimizi ve bu işi biterelim.

ikimizinde canına tak etti sanırım bu kilolar. Umarım bu hedeflere ulaşırız. 1 şey yazmayı unutmusum. O da ödüller;) ödülsüz olmaz. Yılbaşı,14şubat ve 8martta esimle güzel bi akşam yemeği. Asıl büyük hedefime yani ağustosta 75in altında olursa kilom yani 20kilo verirsem, eşimle yurtdısı tatili:) yapacağıma inanıyorum ve seçım yapmaya başladım bile. İtalya, orta avrupa turlarını düşünüyorum:)

öncelikle merhaba. 2 gündür stepper a binemıyorum maalesef. Cumartesi ve pazar günleri 1,5 saat yürüyüş yaptım. Keşke havalar güzel olsa da hep sahilde yürüsem. Ve yarım kilo daha vermenin keyfiyle yola devam.

bu soğuk günde, nescafemi yudumlarken merhaba herkese. Diyeceksiniz ki kız hem diyette hem de bu saatte nescafe içiyo. Aynen öyle. Çünkü bugün tartıda 92 kiloydum. Yani 4kilo gitti ve ben de kendimi ödüllendirdim:) darısı kilo vermek isteyenlerin başına. Yılbaşına kadar hedefim 2 kilo daha vermek. Umarım o günleri de görücem. Çünkü inanıyorum. Herkese iyi akşamlar.

merhaba günlüğüm. 3 hafta oldu başlayalı az yemeye ve 5 kilom gitti. Kilolar gittikçe motivasyonumun arttığını hissediyorum. Bugùn internette dolaşırken sarımşak çayı tarifi buldum. Gittim eksikleri aldım ve yaptım. Birazdan içmeye çalısıcam. Ama acayip kokuyo:( umarım bu çay da kilo vermemi hızlandırır. Yarın haftasonu, 2gúnde yürüyüş yaparsam güzel olacak. Şimdilik bu kadar. Yaza kadar istediğim kilolara bi ulasayım bu günlüğü eşime okutucam:)

merhaba günlüğüm. Bu hafta benim için verimli gecmedi. 90.5 kiloyum ve kendimi frenleyemiyorum. Yarın 4 haftamı tamamlıyorum. Inşallah pazartesi güzel bı haftanın başlangıcı olur ve hedeflerime kaldığım yerden devam ederim

bir aydır yazmadığımı fark ettim. Daha doğrusu yazmak istemedim. 1 ayın 3haftası kendimle mücadele ederek geçti. O yüzden hiç kilo veremedim. Ama güzel tarafı kilo da almadım. 1haftadır tekrardan başladım ve 2 kilo verdim. Bugün itibariyle 88 kiloyu gördüm. 14 şubata kadar hedefimi tutturur muyum bilmiyorum ama yaklaşmak icin çabalayacağım. Tekrar başlamak çok güzel.

merhaba benim güzel günlüğüm,
kendime 24 kasın itibariyle koyduğum hedeflere tam olarak uyamasam da yakınlaşmak bile güzel. 8 martta 80 kilo olmayı hedeflemişim ilk mesajımda. Şu anda yani 13 mayısta ancak 80 kilo olabildim. arada 2 aylık bir gecikme olsa da yine de mutluyum. günlüğe başladığımda 96 kiloymuşum. 16 kiloyu verdiğimi burdan okmak bi garip geldi. O zaman yaşadığım zorlukları yine yaşıyorum yine kendime kimi zaman söz geçirmekte zorlansamda bu günlüğü okuyunca emeklerimin boşa gitmemesi için daha da dikkat ediceğim. Adım adım kilolara veda ediyorum. İsteklerimden biri de başarı hikayeleri kısmına bir başlık açıp işte ben de başardım diyebilmek. daha önemlisi de o verdiğim kiloları almamak. Şimdilik bu kadar. Biraz daha kilo verdiğimde tekrardan yazacağım.

Back
X