Evet hanımlar bu sefer arkadasım için yazıyorum. Kendisi 26yaşında biri 1,5yaşında diğeri 5 aylık bir bebeği var. Eşi ile tanıştığında eşi boşanmış ve üç çocuklu bir erkek. Neyse bunu ikna ediyor ve evleniyorlar. Aradan üç yıl geçiyor çocuklar doğuyor eşi eski karısına gidiyor ve x bu hayata alış diyor. Kadın kesinlikle istemiyor. Dost hatayı yaşıyorsunuz deniliyor ama kabul etmiyor. Sebep senden sonra değil önceydi diye. Arkadaşım gitsin çocukları var yemek de yesin ama akşam olunca beni karım bekler deyip çıkıp gelsin diyor. Adamın planı varmış kadına kredi çektirip tamamen dönecekmiş ve o yuzden onlara x den ayrıldım diyor kesinlikle telefonunu acıyor gece gunu bır saat ugrayıp gidiyor. Arkadaşının canına tak etti şimdi ise daha büyük bir sorun var ki oda şöyle. Ev kirası Bı aidatı kömürü ödememiş ev sahibi çık diyor polis zoruyla attıracagım diye. Daha bebekler adam hic gelmiyor ve karsı tarafla pikniklerde git ananın evine diyor. Annesi geliniyor oturuyor istemiyor babası istemiyor kimsesi yok kadın alamayan helak oldu bır duvar ya bır duvar diye. Çocuklar bez mana biz elimizden geldiği kadar halletmeye calısıyoruz. Dunseytan diyor gitme odaya al cocykları acaba tupu dedi bugun yuvaya versem gerı alamam yavrularım ne yapar diyor. Sığınma evı bosanmadan almıyor vaktimiz yok hızım. Kaymakam belediye basvurdu komutlar sorup teyit etmek İÇİN durumu bilmeyen insanlar onun yardıma ihtiyacı yok demi. Kapıcılık hasta bakıcılığı bulamadık. Bulunduğumuz İl kiraları yuksek calısacam Çocuklar kim bakacak.sımdı ne gibi bir yol izleyelim ne yapmalıyız aklınıza geliyor mu bır seyler acil kalacak bır yerler ama gecıcı degil ne yapabiliriz