Pratik bazı ürünlerle bu sorunları çözebilirsiniz. Ben geçen bir cam bezi aldım mesela böyle bir şey yok. Cam silmekten nefret ediyordum bizim sular da çok kireçli daha silerken iz oluyor bir daha geçmek gerekiyor yerlere kadar cam kabus gibi. Hele cambalkon Ayy düşünürken yoruldum

daha önce de deterjansiz cam bezi kullanmıştım ama bu gerçekten muazzam bir icat sihir gibi. Biraz nemli hale getirip tüm cami siliyorsunuz tek seferde ne iz ne bir şey.
Sigara için de xiaomi'nin hava temizleyicisi var ondan koyun mutfağa. 5-6 bin arası bir şeydi birkaç ay önce. Zam geldi mi bilmiyorum çok işe yarıyor. Takmayın kafanıza hepsi hallolur. Camları silmiş olsanız yine yağmur yağmış batmış işte :)
Pratik ürün demişken unutmadan yazayım solo markası aquablock diye bir temizlik mendili çıkarmış cam ayna duşakabin için, instagramda görmüştüm aldım bugün denedim duşakabinde bayıldımmm tek seferde bütün kireci falan aldi. Normalde kireç sökücü sıkıp bekletiyorum o pis kokuyla fırçalıyorum çok yorucuydu bulandan Allah razı olsun. Böyle pratik ürünlerle hızlıca halledersiniz