• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Delirdim Galiba

Pratik bazı ürünlerle bu sorunları çözebilirsiniz. Ben geçen bir cam bezi aldım mesela böyle bir şey yok. Cam silmekten nefret ediyordum bizim sular da çok kireçli daha silerken iz oluyor bir daha geçmek gerekiyor yerlere kadar cam kabus gibi. Hele cambalkon Ayy düşünürken yoruldum :KK53: daha önce de deterjansiz cam bezi kullanmıştım ama bu gerçekten muazzam bir icat sihir gibi. Biraz nemli hale getirip tüm cami siliyorsunuz tek seferde ne iz ne bir şey.

Sigara için de xiaomi'nin hava temizleyicisi var ondan koyun mutfağa. 5-6 bin arası bir şeydi birkaç ay önce. Zam geldi mi bilmiyorum çok işe yarıyor. Takmayın kafanıza hepsi hallolur. Camları silmiş olsanız yine yağmur yağmış batmış işte :)

Pratik ürün demişken unutmadan yazayım solo markası aquablock diye bir temizlik mendili çıkarmış cam ayna duşakabin için, instagramda görmüştüm aldım bugün denedim duşakabinde bayıldımmm tek seferde bütün kireci falan aldi. Normalde kireç sökücü sıkıp bekletiyorum o pis kokuyla fırçalıyorum çok yorucuydu bulandan Allah razı olsun. Böyle pratik ürünlerle hızlıca halledersiniz
Merhaba, öneri için teşekkürler. Duşakabinim cam, sularımız çok kireçli, baş edemiyorum. Her temizlik ürününü de kullanamıyorum nefes sorunumdan. Mendil fikri çok hoşuma gitti, ümitlendim. Dilerim bulurum markette. Sevgiler.

Kızlar selam,
Dün evim güzel evim topiğine de konu açmıştım o sinirle ama artık bi içimi dökmem lazım deli gibi ettim kendimi çünkü. Bana sürekli ben pismişim evim çok pismiş gibi geliyor. Bu durum Okb gibi anlaşılmasın öyle çılgınlar gibi temizlik yapıp şey yapmıyorum zaten öyle bir vaktim de yok. Çok yoğun stresli bir işte vardiyalı çalışıyorum yeni evli sayılırım daha 1.5 yıl oldu. Ama inanın ben bu işe başladığımdan beri bana hiçbir şeye yetişemiyormuşum gibi geliyor. Hayatım aşırı düzensiz iş düzenim sebebiyle zaten işin mental yükü çok fazla bide eve gelip sürekli ev işleriyle uğraşmaktan kusucam artık. Yalan değil bazen bırakıveriyorum evi kendi haline mahvoluyor sonra birde buna üzülüyorum tabii. Ama şimdi bu sosyal meyda vs hep evler pırıl pırıl hep misafir gelecekmiş gibi toplu tek bir dağınıklık yok, dolapların içleri mağaza standı gibi düzenli. Dönüp bakıyorum kendi evime yok yani dolaplarımın için genel olarak dağınık hızlı hızlı iş yapacağım diye öyle üst düzey düzenli tutamıyorum. Arada bir hem temizlemek için hem düzenlemek için komple indirip kaldırıyorum ama yine karmakarışık oluyor. E eve bakıyorum illa bir dağınıklık oluyor şu an bile mutfak masasında bir sürü ıvır zıvır bir şey paketleri. Asla öyle kâğıt gibi değil. Ne bileyim aşırı yetersiz ve pis hissediyorum kendimi ve evimi.
Elimden geldiğince evi toparlamaya temiz tutmaya çalışıyorum tabii ki evimi pislik götürmüyor ama o pırıl pırıl evlerden değil benim evim buna ne vaktim ne enerjim var. İleride bebeğim olsun istiyorum E birde tüm bu tempoya çocuk eklenince ben neye nasıl yetişeceğim diye düşünmeden edemiyorum asla. Offf bilmiyorum siz nasıl üstesinden geliyorsunuz bu durumların. Cidden tüm evler bal dök yala da bir ben mi pasaklıyım…
Eşim de vardiyalı çalışma sisteminde bu sistem insanı tüketiyor bide siz hem ev hem iş ile mücadele ediyorsunuz normal mesaisi olan bir işe geçme şansı varsa onu degerlendirseniz

Back