Ben demek istiyorum artik !

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
Insanlara cok deger veriyorum mukemmelliyetciyim basak burcuyum sanirim bunun cok etkisi var.,, yanlislarimi acimasizca elestiriyorum ve kimse demeden ben diyeyim istiyorum herkesin yaninda eksik verdiriyor bu ozelligim .. bisey yencekse baskasini dusunuyorum misal artik ben demek istiyorum .. sevgim kirginliklarimi ortmesin yutmayim sindirmeyim hayir demeyi ogreneyim ..

Nasil umursamaz oluyorsunuz insalari kirmadan nasil tatli dillilikle hem kendinize baglayip.hemde her isten kaytarabiliyorsunuz ..
Ben misafirlikte bile yemek yendiginde bulasik icingozume bakiyorlar gibi hissediyorum ve cok kiziyorum sonra yapinca .. cunku biliyorumki asla degedim olmayacak hatta umursamayan.yaomayan takmayanlar daha degerli.
Hata oldgunu bile bile suclaniyorum bazi seylerde cekiniyorum insalari kaybetmekten korkuyorum saydiramiyorum kendimi bi elbise aldginda 100 kisi begenipte 1 kisi begenmese o 1 kisi icin bile sogabiliyorum takiyorum neden diyorum.neddn begenmedi ?
Agir olmak ve insanlarin bana.kobusurken agizlarina geldgi gibi degil cekinerek konusmalarini istiyorum mesefeli ama kus gibi degil ..

Bunlari nasil.yapuyorsunu nasik bu kadar oz guvenli olabiliyorsunuz _

siz x düşünüyor olabilirsiniz ama benim fikrim y.
siz x yapıyor olabilirsiniz ama ben y yapmam gerektiğini düşünüyorum.
herkes farklıdır konu sen olduğunda önemli olan da her zaman senin düşüncen
bulaşık konusunda bi şey diyemicim sülalenin genç kızı olduğum için küçük işler hep bana bakar
ama soğan doğramayacağımı da herkes bilir mesela.
kendini kabullendirmekle alakalı her şey..

Başak burcu olmana şaşırdım mükemmelliyetçi olursunuz ama özgüven patlaması vardır başaklarda eşim başak ve her tanıdığım başakta böyle çıkmıştır ha şunuda söyliyeyim tanıdım en patavatsız insanlarda başaklar.
Mesela biri eşimle konuşmasa hiç umursamaz ve kendide konuşmaz bu da onu hiç etkilemez hayatına bakar senin karakterin başka bence
Ayrıca ikinci konu açmana gerek varmıydı ordan devam etseydin kapanabilir.

Canim o ablamla alakaliydi bu kisligimle alakali ..

Bende kendime cok.guvenirim ama ezdiririmde sorunda orda kimsenin kendim kadr iyi yaoacagini yada altindan kalkcagini dusunmuyorum .. umursamz degilim ama calsiirken kimseyi dusunmezdim ama evde durali uzuluyorum ufacik seylere.. basak kadinlari ve erkekleri cok farkli ayrica cook

Kız ben sana öbür konuda garantili yöntemini söyledim yaaa, aaa!

Edit : Kişilik olarak da bir şeyleri karşıdan beklemek yerine , kendin yapmalısın. Ablan konusu böyle bir konu mesela. İnatçı da bi yapın var anladım ben. Ne ikine ne dikine yapiyon.
Hep en mükemmel diyorsun ya işte o dediğin "Mükemmel" senin kendi mükemmelin.
İnsanlarınkinin de aynı olmasını bekleme.

İnanki dediklerini son satırina kadar yasiyorum bu yüzden psikolojik destek bile aldim bi donem duzeldigimi dusundum ama hala ayni yerde sayiyorum

Cok zor bi durum hele soyledigin o son satirlar sanki benim agzimdan yazılmis gibi ah keske caresi olsaydida ustesinden gelebilseydik

Ama ben dusundukce isin icinde sevgi eksikligi var nedeni bu diye dusunuyirum cunku bende cevremdekiler tarafindan bunu gorup hissetmek istiyorum

Ama bakiyorumda ben maddi manevi neyip var neyim yoksa cevremdekilerin yuzunde bi tebessum olusturabilmek birazcik sevildigimi hissetmek isterken insanlarin kişiliklerine dahi saygidi olnayan insanlarin el ustunde tutulup toplum icinde sevilip sayılmasi beni o kadar incitiyor keske mumkun olsaydi en azindan baskalari tarafindan sevilme istegini atabilseydim icimden

1 senedir mükemmelliyetçiliğimi biraz törpüledim. Bak biraz diyorum
Hiç birimiz mükemmel değiliz. Bunu biliyoruz ama gerçek anlamda kabul edene kadar tırlatmayaaz kalmış ruh haliyle geziyoruz.
Biz mükemmelliyetçiliği törpüleyemezsek o bizi ömür törpüsü gibi törpülüyor.
Başak burcu olmak zor. Etrafımızdakilere daha zor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Cok haklisiniz ama ben yapsamda karsimdakinden aynisini goremiyorum

Evet bizi cok etkiliyor nasil toroulediniz kebdinizi mesela ?

Özgüvensizlik değil,başka şeyler var sanki.Yani ne bileyim acaba tezcanlı mısın ? İlk söyleyen,lafı ilk açan,servise ilk fırlayan sen misin ? Biraz sakin dur,beklemeye geç bence...Kimse yapmıyorsa sen yaparsın.
Kusurlarını asla söyleme,gerçekten açık vermiş oluyorsun.Bir programda Keremcem'e en sevmediği yeri neresi diye sormuşlardı.Söylemem çünkü dikkatleri oraya çekmek istemem demişti.Doğrusu da bu zaten,ne gerek var ?

senin derdin mukemmeliyetcilik degil biraz ezilmislik gibi geldi bana, cokmu elestirildin hem aile iicnde hem okullarda falan.
kendine guvenin ve mukemmeliyetciligin olsa aldigin elbise hakkinda fikir bile sormazsin begendim aldim cokda guzel oldu dersin bence.
birazda takinti olmus artik bu konular sende, kendinde soylemissin insanlari memnun etmeye calsiyorsun cunku sevgilerini ilgilerini kaybetmeyi goze alamiyorsun. ama insanlar seni sen oldgun icin sevmeli, onlara yaranan davransilarin icin yada guzel is yapman icind egil.
nasil asarsin bu konuyu bilmiyorum ama destek alabilirsin belki.

Yaptığın fedakarlıklar gün gelir görevin olur. Ama anlattıkların karakter yapısı maalesef biraz da sevgisizlik ve kabul görme endişen var o yüzden şuna karar vermen gerek karşındaki buna değiyor mu?
Ben de çok fedakar ve iyiniyetliyim sonunda olanı söyleyeyim sana, feda etmediğin anda canım diyenler gidiveriyor, yapmasaydın oluyor.
Çevremizdeki kötüler içimizdeki iyiyi öldürüyor ne yazık ki.

Nedenini söyleyeyim mi çünkü başak burcusuunnuz hehe.Diğer konunuzda da yazdıklarım burda da geçerli ben hayır diyorum insanlar kırılırsa da umrumda değil ben herkes beni sevsin beni beğensin derdinde değilim siz bunu da aşın hayır da diyin insanları da kırın bakın ne rahatlayacaksınız.Dünyayı siz kurtarmayacaksınız böyle düşünün!

Bunlari beynime kaziyamiyorum simdi.boyle dusunuyorum ama bi sure sonra gene.herkesi onemsiyorum

Cok haklisiniz kaybetme korkum oldukca fazla insanlar beni.sevsin.istiyorum.hep sevmemelero beni.cok uzuluyor kabul gorme endisem var . Surekli aile icinde.birbirimizi elestiriyoruz.cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…