- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Başak burcu olmana şaşırdım mükemmelliyetçi olursunuz ama özgüven patlaması vardır başaklardaeşim başak ve her tanıdığım başakta böyle çıkmıştır ha şunuda söyliyeyim tanıdım en patavatsız insanlarda başaklar.
Mesela biri eşimle konuşmasa hiç umursamaz ve kendide konuşmaz bu da onu hiç etkilemez hayatına bakar senin karakterin başka bence
Ayrıca ikinci konu açmana gerek varmıydı ordan devam etseydin kapanabilir.
Cocuk taklidimi yapayim a aa:)Kız ben sana öbür konuda garantili yöntemini söyledim yaaa, aaa!
Cocuk taklidimi yapayim a aa:)
Insanlara cok deger veriyorum mukemmelliyetciyim basak burcuyum sanirim bunun cok etkisi var.,, yanlislarimi acimasizca elestiriyorum ve kimse demeden ben diyeyim istiyorum herkesin yaninda eksik verdiriyor bu ozelligim .. bisey yencekse baskasini dusunuyorum misal artik ben demek istiyorum .. sevgim kirginliklarimi ortmesin yutmayim sindirmeyim hayir demeyi ogreneyim ..
Nasil umursamaz oluyorsunuz insalari kirmadan nasil tatli dillilikle hem kendinize baglayip.hemde her isten kaytarabiliyorsunuz ..
Ben misafirlikte bile yemek yendiginde bulasik icingozume bakiyorlar gibi hissediyorum ve cok kiziyorum sonra yapinca .. cunku biliyorumki asla degedim olmayacak hatta umursamayan.yaomayan takmayanlar daha degerli.
Hata oldgunu bile bile suclaniyorum bazi seylerde cekiniyorum insalari kaybetmekten korkuyorum saydiramiyorum kendimi bi elbise aldginda 100 kisi begenipte 1 kisi begenmese o 1 kisi icin bile sogabiliyorum takiyorum neden diyorum.neddn begenmedi ?
Agir olmak ve insanlarin bana.kobusurken agizlarina geldgi gibi degil cekinerek konusmalarini istiyorum mesefeli ama kus gibi degil ..
Bunlari nasil.yapuyorsunu nasik bu kadar oz guvenli olabiliyorsunuz_
Kız ben sana öbür konuda garantili yöntemini söyledim yaaa, aaa!
Edit : Kişilik olarak da bir şeyleri karşıdan beklemek yerine , kendin yapmalısın. Ablan konusu böyle bir konu mesela. İnatçı da bi yapın var anladım ben. Ne ikine ne dikine yapiyon.
Hep en mükemmel diyorsun ya işte o dediğin "Mükemmel" senin kendi mükemmelin.
İnsanlarınkinin de aynı olmasını bekleme.
1 senedir mükemmelliyetçiliğimi biraz törpüledim. Bak biraz diyorum
Hiç birimiz mükemmel değiliz. Bunu biliyoruz ama gerçek anlamda kabul edene kadar tırlatmayaaz kalmış ruh haliyle geziyoruz.
Biz mükemmelliyetçiliği törpüleyemezsek o bizi ömür törpüsü gibi törpülüyor.
Başak burcu olmak zor. Etrafımızdakilere daha zor.
Insanlara cok deger veriyorum mukemmelliyetciyim basak burcuyum sanirim bunun cok etkisi var.,, yanlislarimi acimasizca elestiriyorum ve kimse demeden ben diyeyim istiyorum herkesin yaninda eksik verdiriyor bu ozelligim .. bisey yencekse baskasini dusunuyorum misal artik ben demek istiyorum .. sevgim kirginliklarimi ortmesin yutmayim sindirmeyim hayir demeyi ogreneyim ..
Nasil umursamaz oluyorsunuz insalari kirmadan nasil tatli dillilikle hem kendinize baglayip.hemde her isten kaytarabiliyorsunuz ..
Ben misafirlikte bile yemek yendiginde bulasik icingozume bakiyorlar gibi hissediyorum ve cok kiziyorum sonra yapinca .. cunku biliyorumki asla degedim olmayacak hatta umursamayan.yaomayan takmayanlar daha degerli.
Hata oldgunu bile bile suclaniyorum bazi seylerde cekiniyorum insalari kaybetmekten korkuyorum saydiramiyorum kendimi bi elbise aldginda 100 kisi begenipte 1 kisi begenmese o 1 kisi icin bile sogabiliyorum takiyorum neden diyorum.neddn begenmedi ?
Agir olmak ve insanlarin bana.kobusurken agizlarina geldgi gibi degil cekinerek konusmalarini istiyorum mesefeli ama kus gibi degil ..
Yaptığın fedakarlıklar gün gelir görevin olur. Ama anlattıkların karakter yapısı maalesef biraz da sevgisizlik ve kabul görme endişen var o yüzden şuna karar vermen gerek karşındaki buna değiyor mu?Insanlara cok deger veriyorum mukemmelliyetciyim basak burcuyum sanirim bunun cok etkisi var.,, yanlislarimi acimasizca elestiriyorum ve kimse demeden ben diyeyim istiyorum herkesin yaninda eksik verdiriyor bu ozelligim .. bisey yencekse baskasini dusunuyorum misal artik ben demek istiyorum .. sevgim kirginliklarimi ortmesin yutmayim sindirmeyim hayir demeyi ogreneyim ..
Nedenini söyleyeyim mi çünkü başak burcusuunnuz hehe.Diğer konunuzda da yazdıklarım burda da geçerli ben hayır diyorum insanlar kırılırsa da umrumda değil ben herkes beni sevsin beni beğensin derdinde değilim siz bunu da aşın hayır da diyin insanları da kırın bakın ne rahatlayacaksınız.Dünyayı siz kurtarmayacaksınız böyle düşünün!
Yaptığın fedakarlıklar gün gelir görevin olur. Ama anlattıkların karakter yapısı maalesef biraz da sevgisizlik ve kabul görme endişen var o yüzden şuna karar vermen gerek karşındaki buna değiyor mu?
Ben de çok fedakar ve iyiniyetliyim sonunda olanı söyleyeyim sana, feda etmediğin anda canım diyenler gidiveriyor, yapmasaydın oluyor.
Çevremizdeki kötüler içimizdeki iyiyi öldürüyor ne yazık ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?