ben demi sorun

46M6

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
1.771
2.687
133
bu ara saçma sapan tiplere denk geliyorum. Artık gercekten sınandığımı düşünüyorum bu konuda.
Kimisi gercekten tipim değil (hayata bakış açısı,yaşam tarzı,konuşma stili vs) kimisi de gercekten direk cinsellik odaklı yaklaşıyor. Duruş olarak mı sorun var yoksa kendimi öyle mi aksettiriyorum bilmiyorum ama gercekten cok sıkıldım bu durumdan. böyle bir şey yasayan, böyle bir durumlara karsı bakış acımı değştirecek bir önerniz varsa lütfen yazın.

bu ara saçma sapan tiplere denk geliyorum. Artık gercekten sınandığımı düşünüyorum bu konuda.
Kimisi gercekten tipim değil (hayata bakış açısı,yaşam tarzı,konuşma stili vs) kimisi de gercekten direk cinsellik odaklı yaklaşıyor. Duruş olarak mı sorun var yoksa kendimi öyle mi aksettiriyorum bilmiyorum ama gercekten cok sıkıldım bu durumdan. böyle bir şey yasayan, böyle bir durumlara karsı bakış acımı değştirecek bir önerniz varsa lütfen yazın.
Zaman değişti diyorum ben. İki taraf için de istekler çok daha rahat karşılandığı için ilişkiler de bu yöne kaydı. Tabi ki herkes böyle değildir ama geneli böyle. Merhaba dediğimiz sana mı gidelim bana mı kıvamında olduğu için sorunun sizde olduğunu düşünmüyorum

Zaman değişti diyorum ben. İki taraf için de istekler çok daha rahat karşılandığı için ilişkiler de bu yöne kaydı. Tabi ki herkes böyle değildir ama geneli böyle. Merhaba dediğimiz sana mı gidelim bana mı kıvamında olduğu için sorunun sizde olduğunu düşünmüyorum
bu devir de kime sans vereyim? vallahi çok yanlış devirde yasıyorum.

aynı sıkıntı bende de var hatta bugün konu açmıştım. Bence bunlar çoğunlukta olduğu için bi şekilde denk düşüyolar ben anladım bu dünyada bana göre erkek yok çıkarsa ne ala çıkmazsada elimi eteğimi çektim alınlarında yazmıyo hoş artık tanımaya uğraşmayada takatim yok salın ğitsin siz de

O seni bulur zamani gelince

Sorun sende değil bende repliği gibi hayat. Sorun sizde değil erkek zihniyetinde 🤦🏼
Sevgililerime istediğimi yapayım ama evleneceğimi kimseye dokunmamış seçeyim 😬😬
Benim karşıma çıkanları tepeliyordum. Sizde yapın iyi gelir.

Ben de böyle düşünüyorum demek ki yalnız değilmişim direkt cinsellik konuşmaları beni de çok rahatsız etti hatta rahibe gibi giyinmeye başladım acaba onunla mi alakalı doye hayır hiçbirisi değil bunlar hadsiz

Millet iyice saldı kendini, eskiden sevgili olmak için can atardı erkekler, çıkma teklifleri çiçekler böcekler jestler, şimdi arkadaşlarım hep diyor ki ilişki istemiyormuş sorumluluk alamazmış, konuşmayın madem diyorum bende 🤷🏻‍♀️

insanların beklentileri yüksek kadınlarında erkeklerinde ama elde ne var dersen pek bir şey yok. birde yaş belli bir yere gelince ve birçok şey yaşayınca insanlar heveste kalmıyor ama bu tip te olmayan aile hayatını isteyen sorumluluk sahibi erkek ve kadın da çok ama onlardada gördüğüm denklik arıyor insanlar onuda bulması zor oluyor işte.

Kisa ve oz yanitliyorum.Sabah yine buna benzer bir konu acilmisti.Kisiler farkli olmasina ragmen 2 konuda biribiriyle ayniydi.
Sorun siz degilsiniz.Bu ulkede neredeyse adim basi sans oyunlari,sayisal lotolar kazi kaziklancilar goruyoruz.O kadar fatalist bir ulkeyiz ki insanlar bir ihtimal her konuda sansini deneme egilimi icerisindeler.Bu sizin hataniz degil.Talihsizliginiz diyelim.Hep mottomuz zaten ne cikarsa bahtimiza :)

Ee artık tüketme odaklı toplumuz. Daha çok tüketmeye başlıyoruz. bi ilişkiyi tüket yenisine geç, onu tüket yenisine geç... Bazı kadınlar da erkeklerin içine düşecek nerdeyde yine aynı şekilde bazı erkekler de kadınların içine düşecek nerdeyse. Böyle olunca tabii herkes ilişki olmadan bir şeyler yaşama peşinde. Ya da ilişki olsa bile başkalarıyla takılmalar, konuşmalar normal.

Sorun sen de degil maalesef, insanlarin beklentileri farkli. Oyle bir yetistiriyolar ki karsilarindaki kadina asla deger vermiyorlar bu tip erkekler. Saygisiz bir toplum olusturdular. Bir kadina dogru duzgun davranan cok az erkek goruyorum etrafta. Engelle gitsin.

sırf bu yüzden bana yaklaşan erkeklere önyargılııyım. en namuslu gecineni bile belirli bir süre sonra 'foto atsana :)' olayına geciyor.

Anadilimizin yazım kurallarını bilmiyoruz. Bu kadar basit kuralı da uygulayamamak, ne bileyim...
Maalesef. Büyük bir sorun. Üniversite mezunu da yapıyor bunu. Hatta ben -de'leri doğru yerde ayırmadan yazılmış bir yüksek lisans tezi okudum. Gözlerim kanadı. Mühendissin diye anadilini okuyup yazamayacak değilsin herhalde değil mi? 😅 bunlar her şeyi sınav odaklı öğrendiğimiz için oluyor.

Kisa ve oz yanitliyorum.Sabah yine buna benzer bir konu acilmisti.Kisiler farkli olmasina ragmen 2 konuda biribiriyle ayniydi.
Sorun siz degilsiniz.Bu ulkede neredeyse adim basi sans oyunlari,sayisal lotolar kazi kaziklancilar goruyoruz.O kadar fatalist bir ulkeyiz ki insanlar bir ihtimal her konuda sansini deneme egilimi icerisindeler.Bu sizin hataniz degil.Talihsizliginiz diyelim.Hep mottomuz zaten ne cikarsa bahtimiza :)
o kadar cok konu var ki takip edecek kadar boş vaktim yok.
talihsizlğimi kırmak istiyorum artık :(

Başlıkta de bitişik, mi ayrı olacak

Anadilimizin yazım kurallarını bilmiyoruz. Bu kadar basit kuralı da uygulayamamak, ne bileyim...
yazım kurallarını gaytte biliyorum.
ama siz belki klavyem de problem olup olmadığını bilmiyorsunuz. kaldı ki burası sciencepeaper.com değil.

Back
X