ben derya değilim ama onun gibi kendime güvensizim

Anlattığın kadar özgüvensiz olsan fotografını burada yayımlamazdın. Boş konuşmayın.
yayınlarım allah yaratmamış mı suratına bakılmaz da olsam inan gocunamam ama özgüvensiz olursun o ayrı

Özgüvenin yokken profiline kendi fotonu koyup herkese açık albüm yapabiliyorsun ne güzel.

Özgüvenin olsa neler yapardın merak ettim... :KK51:
dediğim gibi suratına bakılmıycak gibide olsaydım resim koyardım aalhtan çünkü özgüvensizlik farklı bir olay

İnsanın kendisini kusurlarıyla sevmeyi öğrenmesi gerek .
Kimse dört dörtlük değil mutlaka vardır beğenmediğimiz yerlerimiz ama biz onlarla diğerlerinden farklıyız zaten .
Sende sadece kilo var , onu ver yeterli bence.
Eşinde beğenmiş ki evlenmiş seninle .

İnsanın kendisini kusurlarıyla sevmeyi öğrenmesi gerek .
Kimse dört dörtlük değil mutlaka vardır beğenmediğimiz yerlerimiz ama biz onlarla diğerlerinden farklıyız zaten .
Sende sadece kilo var , onu ver yeterli bence.
Eşinde beğenmiş ki evlenmiş seninle .
3 cocuk annesiyim daha 1 yıl oldu doğum yapalı vericem inş.

bence gayet hoş bir bayansınız saç renginizi değiştirmenizi tavsiye ediyorum.

onun bi çok konularına sohbetlerine katılmışımdır.Hastalık derecesinde olmasada bende kendimi beğenmeyenlerdenim özgüven sıfır.Çokmu çirkinim bilemiycem ama en azından çirkin yerime bilsem estetik yaptırırım o noktaya.Bu sorunlar ergen dönem de mantıksız konuşmalardan kaynaklanıyor ki insanın aradan 20 yılda geçse özgüveni gittimi yerine gelmiyor olmuyor yapamıyorum.bir kaç resmim var ama lütfrn yargılamadan yorum yapın arkadaşlar bu benim sucum değil düşüncelerimi ben oluşturmuyorum neticede.

sen kendini sevmediğin ve begenmediğin sürece kimse seni begenmez

ben ayak parmaklarımdan saçımın teline kadar her yerime bayılıyorum

Back
X