- 25 Eylül 2014
- 3.145
- 2.436
- 83
- 40
yayınlarım allah yaratmamış mı suratına bakılmaz da olsam inan gocunamam ama özgüvensiz olursun o ayrıAnlattığın kadar özgüvensiz olsan fotografını burada yayımlamazdın. Boş konuşmayın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yayınlarım allah yaratmamış mı suratına bakılmaz da olsam inan gocunamam ama özgüvensiz olursun o ayrıAnlattığın kadar özgüvensiz olsan fotografını burada yayımlamazdın. Boş konuşmayın.
dediğim gibi suratına bakılmıycak gibide olsaydım resim koyardım aalhtan çünkü özgüvensizlik farklı bir olayÖzgüvenin yokken profiline kendi fotonu koyup herkese açık albüm yapabiliyorsun ne güzel.
Özgüvenin olsa neler yapardın merak ettim...![]()
o saçlar yok artık siyah oldu canım sağolasınbiraz kilo ver. bi de saç rengini değiştir. güzel kadınsın bence.
dogum kilom var daha 5 kilo cnmbiraz kilo ver. bi de saç rengini değiştir. güzel kadınsın bence.
nerem kötü ise .estetik diyosn da nerene yaptırcaksın ki?
3 cocuk annesiyim daha 1 yıl oldu doğum yapalı vericem inş.İnsanın kendisini kusurlarıyla sevmeyi öğrenmesi gerek .
Kimse dört dörtlük değil mutlaka vardır beğenmediğimiz yerlerimiz ama biz onlarla diğerlerinden farklıyız zaten .
Sende sadece kilo var , onu ver yeterli bence.
Eşinde beğenmiş ki evlenmiş seninle .
ne olmalıydı???:)O sorunun cevabı bu değil ama![]()
![]()
siyaha boyadım cnmbence gayet hoş bir bayansınız saç renginizi değiştirmenizi tavsiye ediyorum.
Guzelsin guzelsin oldumu:)
onun bi çok konularına sohbetlerine katılmışımdır.Hastalık derecesinde olmasada bende kendimi beğenmeyenlerdenim özgüven sıfır.Çokmu çirkinim bilemiycem ama en azından çirkin yerime bilsem estetik yaptırırım o noktaya.Bu sorunlar ergen dönem de mantıksız konuşmalardan kaynaklanıyor ki insanın aradan 20 yılda geçse özgüveni gittimi yerine gelmiyor olmuyor yapamıyorum.bir kaç resmim var ama lütfrn yargılamadan yorum yapın arkadaşlar bu benim sucum değil düşüncelerimi ben oluşturmuyorum neticede.