ben derya değilim ama onun gibi kendime güvensizim

Kırılmayın ama saclariniz cok kötü duruyor. Niye ısrarla sarı ? Kaslar siyah,saçlar sarı. Hele birde dip boyaniz gelmis ki aman Allah..Bir nebze daha göze hitap etmek istiyorsanız lütfen saçlarınızı boyatin. Gözlerimden kan akıyor suan o derece rahatsız edici..
makyaj desen akıyor saçlar siyah artık bi tek 8 kilo fazlam var

biraz daha hafif makyaj yapın.. sizmiydiniz tam hatırlayamadım kuyruklu kalem çeken çok itici duruyordu söylemiştik daha önce de.. birde arkadaş yazmış ama bende yazayım pekiştirici olsun:)) daha sade giyinin çok karmaşıksınız..

Siyah saçlı halinize bakabilir miyim sakıncası yoksa ? Nasıl durduğunu merak ettim. Makyaj nasıl akıyor ? Doğru kullanamiyorsunuz bence yoksa niye aksın ki ilk defa duyuyorum böyle bir şey.

26 ocak 2016 da 2 cocuk annesiyim demissiniz
Simdi dogum yapali 1 yil oldu demissiniz..
Ocak subat mart 2016 dayiz.

Bir yil ne zamandan beri 3 ay cekmeye basladi.

Lutfen aciklar misiniz :)
2 cocuk annesi oldugumu belirtmişimdir sadece kızlarım 28 nisan 2016 doğumlular.

Siyah saçlı halinize bakabilir miyim sakıncası yoksa ? Nasıl durduğunu merak ettim. Makyaj nasıl akıyor ? Doğru kullanamiyorsunuz bence yoksa niye aksın ki ilk defa duyuyorum böyle bir şey.

size gönderririm daha sonra

3 çocuk annesiyim yazdın ya bu konunda bende denk gelmiştim
kafanız karışmasın ikiz kızlarım ve birde oğlum var eşimle ayrılmıştım velayet bende fakat babasında kalıyor.okulu daha yakın oldugu için

O güvenli değil : D de özgüvenli

Evet , dünya güzeli mi değil ama bak mesela ses var.
İşte güzellik dediğimiz şey çok göreceli

ya bu konu sahibesi arkadaş benden güzel .. ama benim hiç böyle takıntılarım olmadı .. ne yapayım şimdi malzeme bu karalar bağlamaya gerek yok.. başka şekilde desteklemek gerek..

Profiline gir orda fotoğrafları tıkla görürsün
OK.gördüm teşekkürler.

S Suna2222 şunu söyleyebilirim,sanırım kilo dışında bir sorununuz yok gibi görünüyor,ki Allahın yarattığı her kul güzeldir .
Kiloda göreceli tabi belki fotolarınızdan böyle görünüyor.Allah başka dert vermesin :) çok şükür ki tüm uzuvlarınız yerinizde önemli olan asıl bu .Biraz da özgüveninizi toplayın aynaya baktığınız zamanda ben güzelim diyiverin o sizi biraz daha mutlu edecektir.

Back
X