'Ben' diyince aklınıza neler geliyor?

Boncuk4693

Flowers open, when you come to my world
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
562
218
133
ben diyince benim aklıma;Hatalarım,huysuzluklarım,pes edişim,kimi zaman gülen yüzüm,hayallerim,saflıgım,merhametim ve sayamadıklarım geliyor.
Peki sizde ?

Ben deyince oooo. En başta iyi niyetim,fedakarlığın,ama otoriter yanim da var,ve hep kendimi " bi turlu kafama gore kimse bulamadım" derken bulusum.......

Aldanislarim,ufak seylerden mutlu oluslarim , kizip kizip tepki gosteremeyislerim, bazen gulen yuzum bazen asik suratim bazen gozyasim... ben beni bilemedim daha :)

Kendime kızgınlığım, hep bir şeylerden kendimi sorumlu tutuşum, kendime yüklenişim. Ancak ne olursa olsun içinde kötü duyguların mininum yer bulabildiği insanlardanım ben. Nefret edemem mesela, Canımı ölecekmiş gibi yaktıklarında bile kin duyamam.

anım anımı tutmuyor. bi çok mutlu bi çok takıntılı mutsuz karamsar. diğer yandan olanla ölmüşe çare yok kafasında, hep önüme bakan biriyim.

hep hayal aleminde yaşayan gerçekleri görmek istemeyen..gerçeklerle hayaller ancak bu kadar ters düşebilirdi..

ben=hırs,idealizim,arrow kafası .Vurdum duymaz olmak istiyom ya nedir bu bendeki deniz gezmiş potansiyeli:KK67:

Cogu zaman memnuniyetsizligim, hayata ilgisizlik, beceriksizlik yasamaya dair hevessizlik, arkadassizlik kırk yıl evden cikmasa gocunmayacak biri geliyor

Back
X