ben doğruyu yaptığıma inanıyorum,peki sizce?

Gozunle görüp kulaginla duymadigin olay hakkinda "boyle boyle oldu" demek yalanci sahitliktir.. Istedigin kadar samimi ol komsunla, istedigi kadar dogru soylediginden emin ol, sen orda yoktun.. Icin rahat olsun..
içim rahat gerçekten.dediğim gibi emin olduğum bir doğruyu bile bazen sorgulatıyorlar insana yanlışa mı düştüm sanıyorum.tşkler yorumunuz için

ay valla üstten silkeleme meselesi bana ust komsumu hatırlattı onlara her şey mustahak diyesim geldi yalan yok bıktık senelerdir valla illallah ettik cam kapı açamıyoruz. neyse.. bu konuda dertliyim

yapmamışsınız iyi ki. gelip yalancı şahitlik isteyen çok büyük ayıp etmiş. insanın yüzü kızarır ya böyle birşey istemeye ben isteyemezdim dogrusu.

Gozunle gormedigin duymadigin bir seye sahitlik yapmaman cok normal bu konuda yardimci falan olamazsin. Komsular sacmalamis. Yalniz ben kendi copunu komsusunun kapisina birakan birinin hic bir dedigine inanmam.

bende istiyemem böyle bişey.

Gozunle gormedigin duymadigin bir seye sahitlik yapmaman cok normal bu konuda yardimci falan olamazsin. Komsular sacmalamis. Yalniz ben kendi copunu komsusunun kapisina birakan birinin hic bir dedigine inanmam.
olanlar doğruda olabilir tabi ben zaten yalan olduğunuda sanmıyorum sadece bana karışmak düşmezdi.

Asla...yalan yere şahitlik yapılmaz.doğrusunu yapmışsınız

Tabii ki şahitlik yapmamalısın.. görmediğin bi şey için her ne kadar olaydan emin olsan da "acaba" demez misin.. vicdanın rahat eder mi?
Kaldı ki yalancı şahitlik ceza kanunlarına göre suç.. ispatlarlarsa senin o an o olayı görmediğini, yalancı şahitlilten ceza alabilirsin

Ben şahit olmadığım şeye asla yalancı şahitlik yapmazdım, bu dünyanın öbür tarafı da var...

yok yapmadım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…