Pazar günü değeri bu dünün759.9 çıkan beta mıydı? 6+2 gebelik için cok dusuk bir değer kanama varsa da mıtlaka doktora gidin normal değil bence.
Doktor niye bir şey demediKanamaya döndüyse kimyasal gebelik olabilir. Değer daha düşük. Çok geçmiş olsun. Allah hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Onu ben bilemiycem. Burda biz doktor değiliz. Sizi de görmüyoruz sadece yazdıklarınızdan yola çıkarak fikir beyan ediyoruz. En iyisini doktorlar bilirDoktor niye bir şey demedi
İkinci defa oldu çıldıracağım artık her hangi bir rahatsızlığım yok tiordi vardı ilk geblikte dedim ondan dedim ilaç içmedim bilmiyordum çünkü düştü ondan sonra tiorid ilacı içmeye başladım yine aynı nerede terslik yanlışlık var anlamıyorum herhangi bir rahatsızlığım yokKanamaya döndüyse kimyasal gebelik olabilir. Değer daha düşük. Çok geçmiş olsun. Allah hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Yarın gideceğimDoktora git betana da baksınlar betan düşüşteyse düşük yapıyorsun demektir
NDoktora git betana da baksınlar betan düşüşteyse düşük yapıyorsun demektir
YükslediyeseDoktora git betana da baksınlar betan düşüşteyse düşük yapıyorsun demektir
Acile gidinYarın gideceğim
Hastane çok uzak maalesefAcile gidin
acil bir durum ama bu doğsa da böyle ertrsi gün mü beklenecekHastane çok uzak maalesef
Gitsem de bir şey değişmeyecek zaten doktora ağırı şiddetlenirse ve kanama çok olursa gelirsin tekrar dediacil bir durum ama bu doğsa da böyle ertrsi gün mü beklenecek
PekiGitsem de bir şey değişmeyecek zaten doktora ağırı şiddetlenirse ve kanama çok olursa gelirsin tekrar dedi
Daha belli değil ki ama şimdiden kendinizi niye üzüyorsunuz. Doktora gidin bişey söylesin ona göre yol haritası çıkarırsınızİkinci defa oldu çıldıracağım artık her hangi bir rahatsızlığım yok tiordi vardı ilk geblikte dedim ondan dedim ilaç içmedim bilmiyordum çünkü düştü ondan sonra tiorid ilacı içmeye başladım yine aynı nerede terslik yanlışlık var anlamıyorum herhangi bir rahatsızlığım yok
Doktor bana gebelik gözükmüyor diyorDaha belli değil ki ama şimdiden kendinizi niye üzüyorsunuz. Doktora gidin bişey söylesin ona göre yol haritası çıkarırsınız
Doktor gebelik gözükmüyor diyor ne demek buBence yine bi doktora gitseniz iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?