• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben düzelmeyeceğim,hiçbişey düzelmiycek,ben mutsuz olmaya mahkumum:(

LoreNa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
1.235
12
46
Diğer
bugün sevgilimin ailesiyle pikniğe gittik,çok kalabalıktık kardeşleri kardeşlerinin eşleri kuzeninin eşi v.s,ben onlardan bile kıskanıyorum mesela kardeşinin nişanlısıyla konuşuyo hemen başlıyo sohbete kız zaten patavatsız biri biraz sinirden ölüyorum çok canım acıyor diğer kardeşinin eşiyle konuşuyo kızı seviyorum ama ondanda kıskanıyorum kuzeninin eşiyle sohbet ediyo yine kıskanıyorum hemen yüzüm düşüyo elimde değil...
mutlu gittim mutsuz geldim sizin anlayacağınız,bide uyardım yani fazla sohbet etme dedim ama yine konuştu..eskisi kdr belli edip kavga çıkarmıyorum ama çok doldum şu an çünkü içime atıyorum.
piknikten sonra gidip biyerlere oturduk mesela sohbet ettik yarın derslere girmeye başlıycakmış yaz okulu var bazen hocası giriyo bazen o, şimdi sıra onda aklıma geldikçe deliriyorum günlerce derslere girecek aklım onda kalıcakkk şu an zor tutuyorum ağlamamak içinn dişlerimi sıkıyorum dayanamıyorum artıkk kaldıramıyorum,ondanda ayrılamıyorum ayrılsam bunun 100 katı acı cekerim biliyorum.
ama böylede yaşamıyorum artık o kadar mutsuzum ki size anlatamam,yüzüm hiç gülmüyo
bunların tek sebebi o eskiden güvenimi zedeleyecek şeyler yaptııııı aldatma fln değil asla ama güvenim zedelendi o yüzden bu haldeyim şimdi onarmak için hiçbirşey yapmıyo.ne bileyim mesela piknikte onlarla gerekmedikçe hiç konuşmasaydı.yarın derse girdiğinde beni çağırsaydı gel sende gir bak nasıl davrandığımı gör deseydi ama yapmadı...
10 gün sonrada istanbula gidecek kardeşiyle beraber,kardeşi istanbulda yaşıyo eşiyle araba kullanmada biraz acemi geirkende babasıyla gelmişler şimdi dönerken sevgilim gidecek onlarla bi kaç gün kalır gitmişken buna da delirdim tabii ama bşy demedim.
ben kaderim mutsuzluk benim yüzüm gülmiycek ben anladım.

Canım kırılma ama biraz abartmıyor musun? Sevgilin bir şey yapmasa bile sen kendi kendine işkence ediyorsun, çok ilginç. :44:

aynaya baksa aynadan da kıskanıcaksın yaa, başka hiçbi problemin yok mu hayatında lorena Allah aşkına, sana bişey diyim mi arkadaşım olsan arkadaşlığımı keserim seninle, çekinirim yani sen sevgilin ben hep beraber arkadaşlarla bir araya gelsek benden de mi kıskandı yanlış mı anladı diye düşüneceğime arkadaşlığımı bitiririm yani, tüm konularında kıskançlık var boğuyosun insanı gerçekten nefes alacak yer bırakmıyosun

Sevgilimle piknige gittik'in ardından
Annesi çok kötü davrandı bana, diye bir cümle bekliyor insan Lorena'cım :)

fazla mı abartıyorsun acaba

herkse karşı mı bu kadar kıskançsın merek ettim?yani herkesi mi kıskanıyorsun? hayat böyle geçer mi ya,eğer güvenmiyorsan niye kendine bu eziyeti çektiriyosun?

bir gün dişi sinekten bile kıskanıyorum diye konu açacaksın korkum var,gerçekten..biz de yardmcı olamıyoruz ki sana,kaç tane öneri sunuldu önceki konularında ama yok,boşuna konuşuyoruz hep..

Canım kırılma ama biraz abartmıyor musun? Sevgilin bir şey yapmasa bile sen kendi kendine işkence ediyorsun, çok ilginç. :44:

aynaya baksa aynadan da kıskanıcaksın yaa, başka hiçbi problemin yok mu hayatında lorena Allah aşkına, sana bişey diyim mi arkadaşım olsan arkadaşlığımı keserim seninle, çekinirim yani sen sevgilin ben hep beraber arkadaşlarla bir araya gelsek benden de mi kıskandı yanlış mı anladı diye düşüneceğime arkadaşlığımı bitiririm yani, tüm konularında kıskançlık var boğuyosun insanı gerçekten nefes alacak yer bırakmıyosun

napiyim elimde olan bşy değil ki,başka hiçbi problemim yok tek derdim bu

Sevgilimle piknige gittik'in ardından
Annesi çok kötü davrandı bana, diye bir cümle bekliyor insan Lorena'cım :)

yok annesi çok iyi davrandı

fazla mı abartıyorsun acaba
bilmiyorum ama canım yanıyo şu an

herkse karşı mı bu kadar kıskançsın merek ettim?yani herkesi mi kıskanıyorsun? hayat böyle geçer mi ya,eğer güvenmiyorsan niye kendine bu eziyeti çektiriyosun?

bir gün dişi sinekten bile kıskanıyorum diye konu açacaksın korkum var,gerçekten..biz de yardmcı olamıyoruz ki sana,kaç tane öneri sunuldu önceki konularında ama yok,boşuna konuşuyoruz hep..

kimseyi kıskanmıyorum sadece sevgilimi kıskanıyorum,bende çare bulamıyorum kendime inş ölürüm

şu an mesaj atıp,neden saedece gerektiğinde konuşmadın seni uyardığım halde neden sohbet ettin demek geliyo içimden,utamıyorum kendimi.bir de yarın bende geleyim derse demek istiyorum ama tutuyorum kendimi

Allah bi dert verir sevgilini unutturur Lorena, bu haller iyi haller değil adam senin sevgilin istemese ayrılır zaten değil mi bu kadar boğarak terk ettireceksin kendini

lorena neden böylesin? bu adam 24 saat senin yanında olursa mı mutlu olacaksın?
demişsin biraz anlayışlı olsaydı daha az konuşsaydı diye. hayır az da konuşsa kıskanacaktın. eski konularını biliyorum
böyle hem kendine hem sevgiline eziyet ederek nereye kadar varacaksınız ki?
seni bırakıp o 2 dk sohbet ettiği insanlara mı aşık olacağını düşünüyorsun?

kimseyi kıskanmıyorum sadece sevgilimi kıskanıyorum,bende çare bulamıyorum kendime inş ölürüm

öyle olursa kıskançlıktan ölen ilk insan olacaksın..ya saçmalama arkadaşım bu yüzden mi ölüm istiyosun sen hiç dert görmedin herhalde? eksik dilek dileme derler..

bak ciddi diyorum siz ayrılın,ikiniz birlikte çıldıracaksınız en sonunda..ya da bi fanusa falan kapanın birlikte..lorena sen tedavi oluyordun dimi,hiç mi katkısı olmadı sana?

şu an mesaj atıp,neden saedece gerektiğinde konuşmadın seni uyardığım halde neden sohbet ettin demek geliyo içimden,utamıyorum kendimi.bir de yarın bende geleyim derse demek istiyorum ama tutuyorum kendimi

:53::53::53::53::53::53:
ne zaman konuşması gerektiğine sen mi karar vereceksin sohbeti ille sevgilin başlatacak değilya mesela ben gelip naber x desem iznim yok konuşamam mı dicek inanılır gibi değil sen kendini normal buluyomusun

Ne zaman bizi şaşırtacaksın diye konularını sabırla okuyorum ama ı-ıh:50: Biri camları açsın okurken daraldım yine:53:

eğer hastalıksa şifasını diliyorum ama bile bile yapıyorsan sabredemiyorum böyle kıskançlıklara erkek kardeşimin sevgilisi beni geçtim, 12 yasındaki kızkardeşimden bile kıskanıyor kardeşimi.
böyle bazen boğmak istiyorum onu bu yüzden
şu konuya da tahammül edemiyorum bizzat yaşadığım için lütfen tedavi ol.

Kıskançlıgın ona karşı duydugun güven kaybındanmı ? Güvnini kıracak şeyi yapmadanda böylesıne kıskanıyormuydun. Güvensiz bir ilişki ömür boyu sürermi iki taraflı mutsuz olursunuz. Konusma muhabbet degılde vıcık vıcık samımıyse haklısın dıyebılırdım.Bende sevmem vıcıık vıcık ınsanı. Havadan nem kaparak hem adamı bunaltırsın hem kendini.Oturup konusmak güveni tazelemeye çalışmak gerekli.Olmuyorsa birgun sonlanır zaten böyle hayat surmek ıkınızede zor.

afedersin ama bu adam senin neyin,sevgilin mi çocuğun mu? yeminle daraldım,bunaldım şu anda :52:

lorena neden böylesin? bu adam 24 saat senin yanında olursa mı mutlu olacaksın?
demişsin biraz anlayışlı olsaydı daha az konuşsaydı diye. hayır az da konuşsa kıskanacaktın. eski konularını biliyorum
böyle hem kendine hem sevgiline eziyet ederek nereye kadar varacaksınız ki?
seni bırakıp o 2 dk sohbet ettiği insanlara mı aşık olacağını düşünüyorsun?

hsyır tabiki benim isteklerime saygı duymasını beklşyorum sadece şunu yapma diyosam yapmamalı sanki inadıma yapıyo ya:((

öyle olursa kıskançlıktan ölen ilk insan olacaksın..ya saçmalama arkadaşım bu yüzden mi ölüm istiyosun sen hiç dert görmedin herhalde? eksik dilek dileme derler..

bak ciddi diyorum siz ayrılın,ikiniz birlikte çıldıracaksınız en sonunda..ya da bi fanusa falan kapanın birlikte..lorena sen tedavi oluyordun dimi,hiç mi katkısı olmadı sana?

evt istiyorum acı çekerek yaşıyorum kaldıramıyorum artık çünkü.
devam etmedim tedaviye bi kaç kez gittim sadece açkcası bulunduğumuz yerde hastanede çok iyi bi doktor yok özele gidebilirim ama çok pahalı sanırım:(

Diger konularini bilmiyorum ama bu konuna bakarsam, arkadasim senin sorunun kendinle. Arkadasinda bir tuhaflik yok, bosuna cocuga kizip sovme. Isteklerin mantik disi. Galiba hastalik derecesinde kiskanclardansin sen de. Bunun guvenle filan da ilgisi yok. Bu cok ciddi, iliskileri kemiren bir sorun. Sen bu sorununu yenmeye bak, doktora mi gidersin, tavsiyelerle mi iyilesirsin bilemem ama... Sen kiskanclik sorununu cozdugunde mesele kalmaz.

Back
X