• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben düzelmeyeceğim,hiçbişey düzelmiycek,ben mutsuz olmaya mahkumum:(

Kirilma ama bu kadar kiskanclik normal degil. Hastalik bu. Psikologa gidiyor musun? Terapi gorurken bir yandan da psikiyatrist ilac falan verse. Yazik gunah sana o kadar bos seyler icin hayati kendine zindan ediyorsun. Eger kiskanilacak bir sebep varsa herkes sevdigini kiskanir ama hem bunun bir olcusu vardir hem de gidip de kardesinin karisiyla konustu diye kiskanilir mi? Ya da derse girecek diye?

kpss'ye hazırlanırken kulakları çınlasın bi coğrafya hocam vardı coğrafyayı kafama kazıyan bende çok emeği olan bir hoca sınavı kazandım sayesinde neyse, bi haftasonu ben kız arkadaşlarımla kafedeyim baktım hocamda sevgilisiyle geldi masalarına geçerken meraba hocam dedim tebessüm ettim o da meraba özlemcim dedi, sohbet bu, meğer hatun kıyametleri koparmış dersane dışında niye konuşuyosun diye, yahu sosyal bi ortamdayız görmemezlikten mi gelicez birbirimizi bu mantığa göre iş arkadaşlarına sokakta sırt çevireceksin okul arkadaşlarından göz kaçıracaksın vs, hocamızda ayrılmıştı haberini almıştık yüzüğü çıkmıştı parmağından

eğer hastalıksa şifasını diliyorum ama bile bile yapıyorsan sabredemiyorum böyle kıskançlıklara erkek kardeşimin sevgilisi beni geçtim, 12 yasındaki kızkardeşimden bile kıskanıyor kardeşimi.
böyle bazen boğmak istiyorum onu bu yüzden
şu konuya da tahammül edemiyorum bizzat yaşadığım için lütfen tedavi ol.

hayır tabiki bile bile yaparmıyım ne çektiğimi bir ben biliyorum bir de Allah

Kıskançlıgın ona karşı duydugun güven kaybındanmı ? Güvnini kıracak şeyi yapmadanda böylesıne kıskanıyormuydun. Güvensiz bir ilişki ömür boyu sürermi iki taraflı mutsuz olursunuz. Konusma muhabbet degılde vıcık vıcık samımıyse haklısın dıyebılırdım.Bende sevmem vıcıık vıcık ınsanı. Havadan nem kaparak hem adamı bunaltırsın hem kendini.Oturup konusmak güveni tazelemeye çalışmak gerekli.Olmuyorsa birgun sonlanır zaten böyle hayat surmek ıkınızede zor.

evt güvenimi zedelemeden önce böyle değildim gerçekten değildim

hsyır tabiki benim isteklerime saygı duymasını beklşyorum sadece şunu yapma diyosam yapmamalı sanki inadıma yapıyo ya:((

evt istiyorum acı çekerek yaşıyorum kaldıramıyorum artık çünkü.
devam etmedim tedaviye bi kaç kez gittim sadece açkcası bulunduğumuz yerde hastanede çok iyi bi doktor yok özele gidebilirim ama çok pahalı sanırım:(

senin isteklerin tamamen onun kısıtlanmasına yönelik.
kukla gibi her dedğini nasıl yapsın? üstelik bu erkek, fazla sıkılmaya daralmaya da gelmez çekip gider.
hepsinin dışında senin hiçbir hakkın yok ona akrabalarınla konuşma demeye.

kpss'ye hazırlanırken kulakları çınlasın bi coğrafya hocam vardı coğrafyayı kafama kazıyan bende çok emeği olan bir hoca sınavı kazandım sayesinde neyse, bi haftasonu ben kız arkadaşlarımla kafedeyim baktım hocamda sevgilisiyle geldi masalarına geçerken meraba hocam dedim tebessüm ettim o da meraba özlemcim dedi, sohbet bu, meğer hatun kıyametleri koparmış dersane dışında niye konuşuyosun diye, yahu sosyal bi ortamdayız görmemezlikten mi gelicez birbirimizi bu mantığa göre iş arkadaşlarına sokakta sırt çevireceksin okul arkadaşlarından göz kaçıracaksın vs, hocamızda ayrılmıştı haberini almıştık yüzüğü çıkmıştı parmağından

ama oda özelemciğim demek yerine mrb özlem demeseymiş keske

senin isteklerin tamamen onun kısıtlanmasına yönelik.
kukla gibi her dedğini nasıl yapsın? üstelik bu erkek, fazla sıkılmaya daralmaya da gelmez çekip gider.
hepsinin dışında senin hiçbir hakkın yok ona akrabalarınla konuşma demeye.

ağlamaktan yazamıyorum tabi hakkım var hakkım nasıl olmaz o zaman niye beraberiz

Bugün sevgilim işe girince tatile gidicem dedi hop beynimde otel, turist kızlar falan geçerken kendi enseme vurup normale döndüm gidersin tabii bitanem dedim kıskanmanın sonu yok hayatımı ne zindan edeyim:ssz: Annem hep der bırakın onlar sizi kıskansın:27:
Tabii bunları ortaya yazıyorum sen nasılsa bizim yazdıklarımızı laf olsun diye okuyosun
:68:

Boyle hasta insanlar yuzunden insan sosyal hayatta nasil davranacagini sasiriyor insan tanidiklarina karsi.
Sokakta kadinin sevgilisine (tanimadigin adama) yol sorsan deliren insanlar var. Burda okudum. :37:

eskiden bende böyleydim.onunla konuştumu bununla gülüştü mü acaba onlarda daha mı mutlu oldu bunun ilgisimi azaldı bu cocuk nereye gidio die diee akıllı uslu görünen bi cocugun içini dışına yansıtmıştım canavara dönmüştü.sonra bi bıraktım merak etmeyi konuşmayı noldugunu şaşırdı derken bende yorulmuştum ki yol verdim gitti.şimdi kimle gülüşüyosa konusuyosa umurum degil.bnde degiştim merak etmekten sormaktan kıskanmaktan yoruldum tüm kötü huylarımdan arındım lorena :1:

kendimi tutuyorum diyosun ya! bencede tut yoksa o seni hayatında tutmaya devam etmeyecek.bırak ne yapıosa yapsın biraz o düşünsün bukadar onun üstüne gitme kendinede yüklenme.

başka çözümler ara ... ölüm gibi degil tabiki :ssz:

ama oda özelemciğim demek yerine mrb özlem demeseymiş keske

lorena nolur ama nolur git psikoloğa tedavini bırakma iki görüşmeyle iyi olup olmadığını kanaat getiremezsin..

şu absürt cevabından sonra anladım ki durum vahim..sen ne dediğini dahi bilmiyosun bence..

ağlamaktan yazamıyorum tabi hakkım var hakkım nasıl olmaz o zaman niye beraberiz

hakkın sınırlar çerçevesinde var. adamın tüm hayatını etkileyemezsin. şunu şöyle yap, bunu böyle, bununla 2 dk konuş, bununla hiç konuşma....şunları yazarken bile ben bunalıyorum. maruz kalan ölür vallahi. bak böyle yaparsan hem ruh sağlıgından olursun hem sevgilinden.

Son düzenleme:
bilen arkadaşlar var benim eşim polis Batmandayız, merkezde polis sayısı yetersiz olduğundan ara ara akşamın bi köründe hülya abla eşimi arar x yarın görev var der, lorena benim yerimde olsa ne yapardı acaba 11de aradı bi kere :1:

Aklıma ilkokul birinci sınıf geldi okuldan çıkardık eve gelir normal kıyafetlerimi giyer arkadaşımı markette görsem bile konuşmazdım, yüzüne bile bakmazdım. Babam bi'gün kızım ayıp demişti ben ise "neden? o benim okul arkadaşım okulda değiliz ki:55:" demiştim:52: Konu sahibine benim küçüklüğüm gibi bi'sevgili lazım:23:

Back
X