• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben düzelmeyeceğim,hiçbişey düzelmiycek,ben mutsuz olmaya mahkumum:(

Çaba sarfetmedikten sonra 10 sene de geçse değişmezsin ki.

bundan daha ilerisini düşünemiyorum ki Allahım nolur öleyim diye dua etmeye başladım:((((((((

haklısın
yok telafisi olmayan şeyler değil kesinlikle aldatma fln olmadı hiç güvenimi sarstı,bügün mesela otururken diyoki söz düzelcek herşey fln sen şimdi dersler biene kdr kan ağlarsın evde diyo içini ferah tut diyo ama sen de gel bi derse gir demiyo işte telafi edecek bşy yapmıyo kii:((( yapsa belki tedaviye de gerek kalmaz

sevgilin dersteyken öğrencilerinden de mi kıskanıyosun,o yüzden mi kan ağlıyosun :53:

adam derste diye,yanlış mı okudum ben..o da sana dersime gel demiyo ve sen bunu telafi olarak görüyosun..yanlış mı anladm ben?

siz birbirinize acı çektirmekten mi hoşlanıyosunuz bu nası bi mantık bu ne tür bi ilişki

sevgili Lorena, her konu açtığında sana herkes hep aynı şeyleri yazıyor farkında mısın? lütfen profesyonel destek al. ayıp ya da kınanacak bir şey değil bu.

Bugün sevgilim işe girince tatile gidicem dedi hop beynimde otel, turist kızlar falan geçerken kendi enseme vurup normale döndüm gidersin tabii bitanem dedim kıskanmanın sonu yok hayatımı ne zindan edeyim:ssz: Annem hep der bırakın onlar sizi kıskansın:27:
Tabii bunları ortaya yazıyorum sen nasılsa bizim yazdıklarımızı laf olsun diye okuyosun
:68:
missblue sensiz mi tatile gidecek ? Ben rahat olamam o kadar ya..

Gercekten normal degilsin.. Adamin her yaptigini kiskanicagina kendi ruh durumunun bi farkina varsan cok daha guzel olur gibime geldi .. Ki adamin nerde konususup nerde konusmucagina kadar engel getiriyorsan bu cidden buyuk problemin var oldugunu gostermiyomu?

Senin hatan bence hep duygularinla dusunmen, baktin adamin bi hareketine taktin yine ozaman mantigini devreye sokmaya calis.. Mesela deki onun benim disimda bir hayati bir benligi bir beyni var..

O senin guvenini sarsmis olabilir ama bence senin kendine guvenin yok.. Keza insan kendine guvense kiskanmaz olur olmaz herseyi.. Umarim kizmazsin yazdiklarima disardan kendini gor istedim, cunku bazen insan kendini kaptirip gidiyor ve farkinda olamiyor..

yahu tatile gitmekte ne var benim eşim 2 sene Adanada polis okulu okudu, sevgilisi olan tüm arkadaşları tek tek sevgililerinden ayrılıp manita yaptılar

bulunduğumuzda yerde bana iyi gelebilecek bi doktor yok özele gitsem çok pahalı biraz para biriktirip gitmeyi düşünüyorum.

şimdi diğer arkadaşlar ayrılcksnz fln demişlerde daha bşy demedim ona yani şu an içime atttım hepsini ağlamaktan gözlerim şişti 2dk da gidip yüzümü yıkıycam çok kötymmmm

üzülme :( bak sorunun ne olduğunun farkındasın. içinde fırtınalar kopsa da sevgiline farkettirmemeye çalışmışsın. bence ayrılmazsınız ama bakış açını değiştirmen lazım. yoksa hep her şeyi içine atarsın, senin için kötü olur. bak bu arkadaş ne güzel demiş:

lorenaaaaaaaaaaaa sana şunu söyliyim ben de çok kıskanç biriyimdir eşim de öyle. kıskanıp durururz birbirimizi. çözümü şöyle buldum ben kendimi tedavi ettim. başkaları onu beğenebilir, beğeni ile bakabilir bu başkaları benden daha güzel daha sexy vs olabilirler ama bu onun benim olduğu gerçeğini değiştirmez. o benim! haa ama adamın içinde varsa yani bırakıp gideceği varsa bi gün bunlara aldanıp kapı orda zaten hiç durmasın diyorum... ve bunu hep düşünüyordum sık sık kıskandığımda diyordum ki gidecek adamı ben böyle düşünerek kendimi yıpratarak zaten durduramam.
amaaa yok bahsettiğin gibi bir güven sorununuz varsa ve çözümü, telafisi mümkün değilse bu ilişki çoktan birmiştir zaten.
üzme kendini biliyosun olmaz öyle onla konuşma buna bakma. uzun sürmez böyle ilişkiler canım.

yahu tatile gitmekte ne var benim eşim 2 sene Adanada polis okulu okudu, sevgilisi olan tüm arkadaşları tek tek sevgililerinden ayrılıp manita yaptılar

eşim benden ayrı tatile gidemez ya o kadar değil,yer düşünme terliğini :1:

yalnız bi şey diyim mi lorene yı sevgilis de çok kışkırtıyor bence adam bu hastalıklı sevgiden,ilişkiden garip bi zevk alıyor gibi..baksana ben dersteyken kan ağlarsın demiş yani baya beklentisi var bu konuda.

yalnız bi şey diyim mi lorene yı sevgilis de çok kışkırtıyor bence adam bu hastalıklı sevgiden,ilişkiden garip bi zevk alıyor gibi..baksana ben dersteyken kan ağlarsın demiş yani baya beklentisi var bu konuda.

evlendikten sonra zaten bi yere gidemez artık :1: bende düşünce terliği stratejisini uygularım
evet bence de karşılıklı bi durum bu, marazi bir ilişki

missblue sensiz mi tatile gidecek ? Ben rahat olamam o kadar ya..

Bu hafta sonu ben de iki kız arkadaşımla gidiyorum tatile mezuniyet tatili:9:

Ne yapayım Tenesemisir biliyorum ikimizde çok huzurlu olamayacağız ama evlenene kadar her saniyesinde yanında olamam karakterinde zayıflık bozukluk varsa şimdi de yapar sonuçta evi de dibimde değil.

Annem hep der adamın içinde olduktan sonra sen uyurken arkasını döner yapar yine yapacağını, engelleyemezsin.

Ben 23 o 24 yaşında, daha sevgiliyiz aileler kızım/oğlum git tatil yap diyo ne diyelim "sevgilim izin vermiyo:25:" duvara resmimi çıkartırlar bizi bu kadar dinlemiyosunuz diye:9:

Tatil yani bu herkes de dikilmiş bizi bekliyodu tatil yerinde:27:

Canım cevapların hepsını okuyamadm ama verdgn tepkıler cok asırı erkegı bu kadar bunaltmak yanlıs dıye dusunuyorum.. Yarın bı gun bu kadar baskıdan bunalıp senden ayrılırsa sasrmam...

Evlenince ben de istemem okadar da değil:27:

Ama ikiniz de evlisiniz şimdi ben eşek kadar adama daha sevgiliyken nasıl "gitme" diyim bi'de tatil yani kır dizini otur ben huzursuz olurum da denmez ki ben bile gidicem diyince adam "çok sıkıldın bitanem git güzelce eğlen arkadaşlarınla" dedi:44:

Bu hafta sonu ben de iki kız arkadaşımla gidiyorum tatile mezuniyet tatili:9:

Ne yapayım Tenesemisir biliyorum ikimizde çok huzurlu olamayacağız ama evlenene kadar her saniyesinde yanında olamam karakterinde zayıflık bozukluk varsa şimdi de yapar sonuçta evi de dibimde değil.

Annem hep der adamın içinde olduktan sonra sen uyurken arkasını döner yapar yine yapacağını, engelleyemezsin.

Ben 23 o 24 yaşında, daha sevgiliyiz aileler kızım/oğlum git tatil yap diyo ne diyelim "sevgilim izin vermiyo:25:" duvara resmimi çıkartırlar bizi bu kadar dinlemiyosunuz diye:9:

Tatil yani bu herkes de dikilmiş bizi bekliyodu tatil yerinde:27:

kırmızı yazdıgın yere guldum :1: dogru ama :)
benim takıntım bu ya, ben kumsala gidebilirim (ki gidiyorum zaten) ama o gidemez
neyse ki benimkinin denizle yüzmekle işi yok o yuzden kavgasız gurultusuz götürüyoruz :)

Yazdıklarında çok haklısın, olgun ve kafası rahat olmak lazım ilişkide
Bişey insanın başına gelecekse her halukarda geliyor zaten... Evet öyle Lorenacım :)

Ama ikiniz de evlisiniz şimdi ben eşek kadar adama daha sevgiliyken nasıl "gitme" diyim bi'de tatil yani kır dizini otur ben huzursuz olurum da denmez ki ben bile gidicem diyince adam "çok sıkıldın bitanem git güzelce eğlen arkadaşlarınla" dedi:44:
benimki de kendi diyor kumsala git, yüz diye
mutlu olmanı istiyorum diyor
Kıskansana ulen ! diyorum içimden :)
EE napalım şimdiye kadar Türk erkeginden böyle muamele görmüşüz, şaşırıyorum dogal olarak

şimdi deme zaten gitsin gezsin eğlensin sen de öyle ama evlenince zaten sen evde oturup o gezecek değil birlikte plan yaparsınız mutlaka..olmadı düşünme terliği devreye girer :9:

kırmızı yazdıgın yere guldum :1: dogru ama :)
benim takıntım bu ya, ben kumsala gidebilirim (ki gidiyorum zaten) ama o gidemez
neyse ki benimkinin denizle yüzmekle işi yok o yuzden kavgasız gurultusuz götürüyoruz :)

Yazdıklarında çok haklısın, olgun ve kafası rahat olmak lazım ilişkide
Bişey insanın başına gelecekse her halukarda geliyor zaten... Evet öyle Lorenacım :)

Benimkinin ailesi tatil yerinde yaşıyo bildiğin gidince tek attığım "sağa sola bakma düşersin" :52: Canıma yazık değil mi bu arada feci kıskancım normalde ama ölsem belli etmem :9::9:

Lorena'ya oto kontrol lazım diyeceğim ama o içine atıp feci bi'patlama yaşayabilir, biraz umursamaz olması kendine güvenmesi lazım.

senin durum benim kuzenimle aynı 2 senedir beraberler adamın bijuterisi var.. bizim kız kıskanclıktan öldürücek kaç defa dövmüş tokat atmış adamın suratı tırnak içinde bikere tatile gititk hep beraber esim ben bide onlar gittgimize pişman olduk 1 hafta kalıcaktık...adama plajda saga baktın sola baktın önüne bak kafanı kaldırma güneş gözlügünü cıkar dedi son olarakta sen surdaki kız baktın dedi tokadı bastı adam kıpkırmızı oldu yinede sesini cıkarmadı hayatım yanlış anladın dedi kafamı bile kaldırmadım dedi yok nasıl bagrıyor sen beni aldatıyorsun die biz şok olduk ..eşim dedi bu ne ya adamın içinde varsa zaten bakar bakmayan cıplak görsün yine bakmaz dedi...hala birlikteler 1 dk arayla mesaj üğrekli telefon kontrolleri adam namaza gidiyor yalan söyler die caminin önünde bekliyor...tv bile izletmiyormuş adama dükkandaki tvyi bilgisayarı kaldırtmış işkence gibi..neymiş reklam izleyemez dizi izleyemez müzik kanalı olmaz gazeteye bile karışıyormuş düşünün...adam hala canım cicim seviyorum diyor ve kuzenimi hiç kıskanmıyor

kimseyi kıskanmıyorum sadece sevgilimi kıskanıyorum,bende çare bulamıyorum kendime inş ölürüm

Psikolojik durumunu hiç iyi görmüyorum. Hayatın sevgilinin etrafında dönüyor resmen. Neden kendine acı çektirmek yerine kendine çözüm aramıyorsun?

Back
X