• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben düzelmeyeceğim,hiçbişey düzelmiycek,ben mutsuz olmaya mahkumum:(

ah Lorena ah, ne zaman senin konunu okusam "henüz 3 yaşında bir kardeşim var, seni ondan bile kıskanıyorum" şarkısı geliyor aklıma :27: empati yapmaya çalışıyorum ama kendimi sevgilinin adına empati yaparken buluyorum, ben seni terk ederdim Lorena.. derse beraber git, memlekete beraber git, toplantılarına beraber gir ki; ne kadar fazla muhabbet- o kadar çabuk ayrılık tezinin yaşanmış örneği ol.. senin sorunun yok Lorena, tek uğraşın sevgilin.. çok merak ediyorum ayrılsan ne yaparsın?

arkadasim bende inanilmaz kiskanirdim ama sadece arkadaslarindan simdi cok kiskandigim insandan ayriyim ve onun bir sevgilisi var sevdigi dokundugu cok mutlular bu dayanilmaz bir aci eger daha fazla ustune dusersen kaybedersin benim yerimde olmak istermiydin sen sevdiginin yanindasin bence sanslisin eger kendin halledemiyosan psikiyatriye git yardim al iyi gelir

Bence boş yere kendi kendinizi huzursuz ediyorsunuz.Ne var bunda yengeleri ile tabiki konuşacak. takılmayın böyle şeylere... ilişkinizide, kendinizi yıpratırsınız. bu kadar sevip kıskandıgınız insanı kaybedersiniz.

Seninki biraz abartılı ama ben de kısa bir süre önce kıskançlık krizlerine giriyordum..
Delirecek gibi oluyordum..
Bunda sevgilimin de suçu var çünkü aşırı kıskanç lduğumu bildiği halde sırf sinirlenmemden hoşlandığı için beni kıskandıracak sözler söylüyordu..
Tabii ben bir gün patladım..
Oturduk adam gibi konuştuk, o beni dinledi, ben onu..
Ben herşeyi anlattım, o da dinledi ve söylediğim her şeye mantıklı bir cevap verdi..
Kıskanmam için hiçbir neden olmadığını bana ispatladı ve bitti..
O günden sonra kıskançlık aklıma bile gelmiyor nerdeyse..
Ama sen sevgilim daha önce güvenimi sarsacak şeyler yaptı diyorsun, bu biraz ona tekrar güvenmeni zorlaştıracaktır..
Onunla konuş, seviyorsa güvenini kazanmanın bir yolunu bulacak artık..
Sen gerçekten hasta olmak üzeresin bence..
Böyle hayat geçmez..
Anormal olanı akrabalarından da kıskanman.. Ben bunu anlayamam..
Doğru ben de bir kuzeninden kıskanıyordum, çünkü kız buna aşıktı..
Ama artık hiç kimse umurum da değil, kıskanmıyorum da..

evt tabii konuşacak onlar kardeşinin eşleri amaa ben onu dün gece uyardımmmm dedim ki bak rahatsız oluyorum çok sohbet ediyosunuzzzz tmam askm merak etme artık dedi. tmam dedim sabah oldu pikniğe gittik yine aynıııı,ya dayısı kardeşleriii babası kuzeni orda hazırlık yapıyolar biz bayanlar oturduk salata fln yapıyoruz gelmiş yanımda duruyo sohbet ediyoooo kardeşinin nişanlısıyla kuzeninin eşiyle delirdim yaa,msj attım az önce dedim bunları dediki herşeyi yanlış anlıyosun ben senin yanında durmaya geldim o arada konuştk iyice delirtti benii yaaa yok görcem ben sohbet etmediğini görrmezsem bu konu kapanmaz.
sonra şöyle yazdım:yarın derslere gireceksin sana beni çağır demiyorum isanbula gideceksin gitme demiyorum sen napıyosun hiçbirşey yapmıyosun güvenimi kazanacak olumlu bşy yapmıyosun dedim.oda tmam yazmış senin istediğin gibi yapalım demiş. bşy demedim çünkü sözde yapmaya gelince yok

Seninki biraz abartılı ama ben de kısa bir süre önce kıskançlık krizlerine giriyordum..
Delirecek gibi oluyordum..
Bunda sevgilimin de suçu var çünkü aşırı kıskanç lduğumu bildiği halde sırf sinirlenmemden hoşlandığı için beni kıskandıracak sözler söylüyordu..
Tabii ben bir gün patladım..
Oturduk adam gibi konuştuk, o beni dinledi, ben onu..
Ben herşeyi anlattım, o da dinledi ve söylediğim her şeye mantıklı bir cevap verdi..
Kıskanmam için hiçbir neden olmadığını bana ispatladı ve bitti..
O günden sonra kıskançlık aklıma bile gelmiyor nerdeyse..
Ama sen sevgilim daha önce güvenimi sarsacak şeyler yaptı diyorsun, bu biraz ona tekrar güvenmeni zorlaştıracaktır..
Onunla konuş, seviyorsa güvenini kazanmanın bir yolunu bulacak artık..
Sen gerçekten hasta olmak üzeresin bence..
Böyle hayat geçmez..
Anormal olanı akrabalarından da kıskanman.. Ben bunu anlayamam..
Doğru ben de bir kuzeninden kıskanıyordum, çünkü kız buna aşıktı..
Ama artık hiç kimse umurum da değil, kıskanmıyorum da..

ne kadar güzel çok şanslısın
benimkine söyledim ben açık açık tmam diyo bak herşeyi düzelticem diyo AMA HİÇBİRŞEY YAPMIYO
demek ki beni sevmiyo

Evlendiginizde cok yıpranırsın böyle yaparsan.iş arkadaşları olucak görüşmek durumunda oldugu kişiler olcak.bence kendni toplamalısın biraz

Psikolojik durumunu hiç iyi görmüyorum. Hayatın sevgilinin etrafında dönüyor resmen. Neden kendine acı çektirmek yerine kendine çözüm aramıyorsun?

çözüm arıyorum ama bulamıyorum

ah Lorena ah, ne zaman senin konunu okusam "henüz 3 yaşında bir kardeşim var, seni ondan bile kıskanıyorum" şarkısı geliyor aklıma :27: empati yapmaya çalışıyorum ama kendimi sevgilinin adına empati yaparken buluyorum, ben seni terk ederdim Lorena.. derse beraber git, memlekete beraber git, toplantılarına beraber gir ki; ne kadar fazla muhabbet- o kadar çabuk ayrılık tezinin yaşanmış örneği ol.. senin sorunun yok Lorena, tek uğraşın sevgilin.. çok merak ediyorum ayrılsan ne yaparsın?

bu halde bile güldüm şu an:)
ama öyle deme çok seviyorum ben onu terkedeceğine anlamaya çalışsın

Okurken daral geldi yeminle,ben bile sıkıldım güzelim senden :37:
Ya kıskançlıkta bi yere kadar ,sende hastalık halini almış
Bi doktora falan görün arkadaşım gidişat hoş değil
Seni kırmak incitmek için söylemiyorum bu cümleleri
Sakın yanlış anlama
Ama sen kimle olursan ol,bu yaşattıklarını diğerine de yaşatacaksın
Zaten sen ayrılmasan bile bu gidişle bu çocuk senden ayrılır,benden söylemesi :ssz:

Evlendiginizde cok yıpranırsın böyle yaparsan.iş arkadaşları olucak görüşmek durumunda oldugu kişiler olcak.bence kendni toplamalısın biraz

yok olmycak inş çünkü bende onunla aynı mesleği yapcam beni üzerse aynı şekilde alcak karşılığını

Okurken daral geldi yeminle,ben bile sıkıldım güzelim senden :37:
Ya kıskançlıkta bi yere kadar ,sende hastalık halini almış
Bi doktora falan görün arkadaşım gidişat hoş değil
Seni kırmak incitmek için söylemiyorum bu cümleleri
Sakın yanlış anlama
Ama sen kimle olursan ol,bu yaşattıklarını diğerine de yaşatacaksın
Zaten sen ayrılmasan bile bu gidişle bu çocuk senden ayrılır,benden söylemesi :ssz:

kırılmıyorum ama ayrılcak fln diyince çok üzülüyorum:(
ya ben onun kuzeniyle kardeşiyle o kdr sohbet etmiyorum onlar etmiyo bu niye onların eşleriyle ediyo uyardığım halde neden

yaa bide unutuyodum az dahaa bayramda kardeşinin nişanlısının ailesini ziyarate gitmişler onlarda kalabalık bi aile,ve bana bunu bugün söylediii senin ne işin var dedimmm annesi babası zorlamışş ayıp olur demişlerrr nasıl sinir oldum yaaa nasıl gider ne işiii varrr

Ya şöyle düşün bu adam hiç mi kimseyle muhattap olmıcak.Kendni alıştır.Beni üzerse karşılıgını alır diyorsunda bence bu durumda üzen taraf sen olucaksın

size normal gelebilir ama dozu kaçmış bir kıskançlık... Dikkat edin saplantılı bir hal alabilir. Anlattıklarınızdan öyle görünüyor.
Bu duyguyla baş etmeyi öğrenemezseniz, hayatı hem kendinize hem de çevrenizdekilere zehredebilirsiniz.

Son düzenleme:
yarın derse gidiyim mi sizce
Allah aşkına şu yazdıklarımı derin nefes alıp sakince oku.
İşi gücü bırakıp bütün konularını okudum.
Ne olur kendine bu eziyeti etme.
Günaha giriyorsun. İnsan kendine böyle zarar vermemeli.
Kardeşim "inş kadın iş arkadaşları olmayacak" yazmışsın.
Bu imkansız. Sevgilin mutlaka birileriyle iletişime girecek. Ama bu kötü bir şey değil.
Çünkü başkalarıyla konuşsa da (konuşsa derken flört anlamında demiyorum bak sakın dellenme yine) yani diyalog kursa da seni sevecek.
Seni isteyecek.
Neden yapıyorsun bunu kendine güzel kardeşim? Allah aşkına yapma ya, yapma vallahi yazık sana da, sevgiline de, ilişkine de :(

yaa bide unutuyodum az dahaa bayramda kardeşinin nişanlısının ailesini ziyarate gitmişler onlarda kalabalık bi aile,ve bana bunu bugün söylediii senin ne işin var dedimmm annesi babası zorlamışş ayıp olur demişlerrr nasıl sinir oldum yaaa nasıl gider ne işiii varrr

yarın derse gidiyim mi sizce

lorena gülüm biz saatlerdir ne diyoruz azıcık okuyo musun acaba? evet git dersini bas sevgilinin otur en öne hiç bi kız öğrencisine bakamasın!

nereye kadar böyle gidecek acaba,son noktan ne olacak merak ediyorum.

Allah aşkına şu yazdıklarımı derin nefes alıp sakince oku.
İşi gücü bırakıp bütün konularını okudum.
Ne olur kendine bu eziyeti etme.
Günaha giriyorsun. İnsan kendine böyle zarar vermemeli.
Kardeşim "inş kadın iş arkadaşları olmayacak" yazmışsın.
Bu imkansız. Sevgilin mutlaka birileriyle iletişime girecek. Ama bu kötü bir şey değil.
Çünkü başkalarıyla konuşsa da (konuşsa derken flört anlamında demiyorum bak sakın dellenme yine) yani diyalog kursa da seni sevecek.
Seni isteyecek.
Neden yapıyorsun bunu kendine güzel kardeşim? Allah aşkına yapma ya, yapma vallahi yazık sana da, sevgiline de, ilişkine de :(
napiyim elimde değil yoksa yaparmıyım şu an başım çatlıyo ağrıdan gözler şiş:(((
mesela bugün piknikte beni çok üzdü onu uyardığım haldee bütün erkekler magaln başına toplanmış bu yanımızda bayanlarla sohbette şimdi ben haksız mıyım?
iletişime girecek birileriyle elbette ama nasıl girdiği önemli çok yumuşak yüzlü kimse bundan korkup çekinmiyo okulda,bu yüzdeb çok üzüldüm geçmişte şimdi düzeldi herşey ama ben yine korkuyorum bu yüzden gidip görmek istiyorum nasıl dabrandığını

Back
X