• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben düzelmeyeceğim,hiçbişey düzelmiycek,ben mutsuz olmaya mahkumum:(

Canım alınma ama bence bir psikologtan yardım almalısın çünkü pek normal değil anlattıkların, hayatı kendine zehir ediyorsun. Eski konularından da biliyorum seni mesela neden kuzeninin eşiyle muhabbet etmesi bu kadar üzüyor ki seni? Herhangi cinsel temalı bir kıskançlık olduğunu sanmıyorum seninkinin sanki ilgisini paylaşmak istemiyorsun ama adamı dondurup da karşına oturtamazsın ki bir ömür boyu ve böyle yaparsan çok uzun sürmez ilişkiniz bunu düşünerek kendini rahatlat biraz onun da gezmeye, eğlenmeye hakkı var hem serbest bırakırsan daha kafası rahat daha mutlu olur.

Sanırım sen de pek sosyal aktivitelerde bulunmuyorsun sevgilini çok kafaya takıyorsun, bence sen de arkadaşlarınla çık dolaş başka yerlere git gez, eğlen, hayatının merkezi sevgilin olmasın, çok üzülürsün...

Lorena adam senin her dediğini yapsa bile bunun sonu yok, sen o zaman da mutlu olamayacaksın. Çünkü sorun senin kafanın içinde. Adam sensiz dışarı adım atmasa, kimseyle bir tek laf bile etmese sen hep diken üstünde olacaksın bir şey yakalar mıyım diye. Bu mutluluk değil ki. Bu kendine eziyet. Senin sorunun tamamen kendinle ilgili. Altta yatan sebebi bulmaya çalış. Kendine mi güvenmiyorsun ya da kendini mi beğenmiyorsun? Bu adam benden daha güzel, daha neşeli, daha alımlı vs. birini görürse beni bırakır mı diyorsun acaba? Eğer öyle düşünüyorsan çözüm onu kısıtlamak değil kendini değiştirmek. Ya da kendini beğenmekle ilgili bir sorunun yoksa belki içten içe terk edilme korkusu yaşıyor olabilirsin. Ne alımlı, güzel, seksi, akıllı kadınlar terk ediliyor. Görüyoruz, yaşıyoruz. Böyle bir acı yaşamamak için sürekli onu kontrol altına almaya çalışıyor olabilirsin. Hayatta her şeyi yaşayabilirim, terk edebilirim, terk edilebilirim, aldatılabilirim diye düşün. Her şey insanlar için. Sen ne kadar kontrol etmeye çalışırsan çalış olacakların önüne geçemezsin. Yapabileceğin en fazla biriyle beraber olmadan sadece kalbine değil aklına da güvenmek. Aklı başında, olgun, karakterli biriyle beraber olursan, sevgilini iyi seçersen aldatılma riskini en aza indirgemiş olursun ama bu da kesin çözüm değil. Adam aldatmaz ama bir gün aşkım bitti diyebilir. 20-30 yıllık evliler bile bu yüzden ayrılabiliyor. Rahat ol yani. Anı yaşa. Kendini kısıtlama, adamı kısıtlama. Beraber paylaştığınız anlar dışında herkesin kendine ait bir hayatı var. Beraber olmak evli olmak yapışık ikiz olmak değildir.

kendinizden taviz vermiyorsanız ayrılın. sevgi, aşk yok bu net bir şey bunun adı BAĞIMLILIK. Adam nasıl dayanıyor cidden merak ediyorum:ssz:

Lorena ayrılsa ya da adam ondan ayrılsa bile başka bir ilişkide yine aynı şekilde davranacağı için bu kısırdöngü devam edecek. Kızın da elinde değil çünkü ne kadar değişmek istese de bunu kendi kendine yapabileceğini sanmıyorum. Bir de sık elini yıkadığından falan bahsetmiş. Obsesif- kompulsif bir durum var ortada.

Olumsuzun yerine olumlu koymayı denesene...Yani şöyle...Sevgilin başkalarıyla konuştuğu zaman içinden ya ne güzel hoş sohbet,güleryüzlü,ne güzel bir eş olur falan diye düşün... Akrabalık ilişkileri ne güzel gibi.Her zaman içinden düşündüğün olumsuz şeye karşın muhakkak bir de olumlu şey düşün.Bak gör zamanla otomatik olarak bu şekilde güzel düşünmeye başlayacaksın...Bazen sonu kendi elleriyle hazırlar insan...Eğer bunla başa çıkmayı öğrenmezsen başkalarının sizi ayırmasından korkarken bunu sen yapıcaksın...Allah yardımcın olsun umarım düzelirsin...

çok tşk ederim seviyeli ve düzgün yorumun için

arkadaşım kusura bakma ama durumu abartmışsın. konuşmak insanı hayvanlardan ayıran sosyal bir aktivitedir. sevgilin konuşabildiği için şanslısın yani. bu durum ilişkinizi bozar eninde sonundA. sadece sevgiline karşı mı böylesin yok sa sevdiğin tüm insanlara da aynı şeyi hissediyor musun? eski bir ilişkinin sebep olduğu bilinçaltı bir durumun dışa vurumudur belki... ?

sadece ona karşı böyleyim

Off Lorena, neden bu kadar kıskançsın?
Adam okulda hoca olacak, illaki konuşacak da görüşecek de öğrencileriyle.
Bunu kabullen. Güvenmediğin sürece, ne de olsa bana güvenmiyor ona sadık olsam da güvenmiyor, ben de olmam derse şaşırma!

Piknikte surat asmak yerine gülüp eğlenseydiniz beraberce daha iyi olmaz mıydı?

hep surat asmadım z6tn güldük eğlendik ama o sohbete başlayınca bozuldum anladıklarını sanmıyorum

ben konuşmazsa öküz gibi durursa rahatsız olurum
isterim ki sevgilimle her ortama girebileyim
isterim beni hiç bir yerde utandırmasın
isterim ki hoşsohbet olsun anlayışlı olsun eğlenceli olsun
isterim ki gittiğimiz yerlerde sıkılmak boğulmak mal mal birbirimize bakmak yerine arkadaşlarımız dostlarımız akrabalarımız olsun hep beraber gülelim eğlenelim güzel vakit geçirelim

farkındaysan kendin çalıp kendin oynuyorsun lorena
hani sen her konunda yapamaz efendim gidemez efendim konuşamaz efendim diyorsun ya
adam hepsini de yapıyor
sonra sen caz çıkarıyosun kendi kendine ayrılıyosun
kendini boğuyosun üzüyosun
gidip yalvarıyosun adam lütfen seninle barışıyor
adam zaten seni sevmiyor ki bence
yapacağından geri kalmıyor seni dinlemeyip sen yalvarınca da evdeki bulgur deyip dönüyor
sonra sil baştan
böyle yaşamayı kendine yakıştırıyosan buyur yaşa

seviyor mu sevmiyor mu orasını bilemem ama kendin çalıp kendin oynuyorsun demişsinya öyle bşy yok istediklerimi yapıyo yada yapma dediklerimi yapmıyo,ama yetmiyo işte bana içim bi türlü rahat olmuyo
ayrıca ben kimseye yalvarmadım yalvarmam da barışmak istemese barışmazdı

biz ne diyoruz sen hala ne diyorsun?

senin durumun normal değil neden kabul etmek istemiyorsun? bu kadar insan manyak mı sana karşı herkes birlik olmuş da aslında normal görmediklerine sırf seni uyuz etmek için "aaa çok normal" diyorlar?

anormal davranışların ve anormal duyguların var, rahatsız olunacak biri varsa o da sensin bu konuda. bana öyle geliyor ki sevgilin senden ayrılmak istediğinde "ayrılırsan kendimi öldürürüm." gibi tehditler savurup yanında öyle tutuyorsun başka türlü senin gibi birine kim neden dayansın ki? burda kaç kişi yazdı normal değilsin git tedavi ol diye hala kendine yandaş arıyorsun pes!

ilk mesajım oldukça naif ve tavsiye içerikliydi lakin yazdıklarıla insanı çileden çıkarıyorsun. gerçekleri bir de benden duy istedim.

geçmiş olsun diyorum ama bu kez sevgiline.

kırıcı olduğunuz için bende olucam.saçmalamayın!ayrılırsan kendimi öldürürüm ne demek ya isteyen gider bu kadar basit.
ayrıca normal olmadığımı kabul ediyorum sadece şunu söylüyorum benim böyle olmama o sebep oldu kendi kendime bu hale gelmedim.

Canım alınma ama bence bir psikologtan yardım almalısın çünkü pek normal değil anlattıkların, hayatı kendine zehir ediyorsun. Eski konularından da biliyorum seni mesela neden kuzeninin eşiyle muhabbet etmesi bu kadar üzüyor ki seni? Herhangi cinsel temalı bir kıskançlık olduğunu sanmıyorum seninkinin sanki ilgisini paylaşmak istemiyorsun ama adamı dondurup da karşına oturtamazsın ki bir ömür boyu ve böyle yaparsan çok uzun sürmez ilişkiniz bunu düşünerek kendini rahatlat biraz onun da gezmeye, eğlenmeye hakkı var hem serbest bırakırsan daha kafası rahat daha mutlu olur.

Sanırım sen de pek sosyal aktivitelerde bulunmuyorsun sevgilini çok kafaya takıyorsun, bence sen de arkadaşlarınla çık dolaş başka yerlere git gez, eğlen, hayatının merkezi sevgilin olmasın, çok üzülürsün...

beni bi sen anladın gerçekten sağol.evet cinsel temalı bi kıskançlık değil tabiki öyle bişey aklımdan bile geçmez benim oda yapıcak biri değil ztn tanıdığım kadarıyla,ben sadece dediğin gibi ilgisini paylaşamıyorum kimseyle TEK SORUNUM BU.
evt pek bşy yapmıyorum okul bitince arkadaşlarım evlerine döndüler yanlız kaldım burda

Lorena adam senin her dediğini yapsa bile bunun sonu yok, sen o zaman da mutlu olamayacaksın. Çünkü sorun senin kafanın içinde. Adam sensiz dışarı adım atmasa, kimseyle bir tek laf bile etmese sen hep diken üstünde olacaksın bir şey yakalar mıyım diye. Bu mutluluk değil ki. Bu kendine eziyet. Senin sorunun tamamen kendinle ilgili. Altta yatan sebebi bulmaya çalış. Kendine mi güvenmiyorsun ya da kendini mi beğenmiyorsun? Bu adam benden daha güzel, daha neşeli, daha alımlı vs. birini görürse beni bırakır mı diyorsun acaba? Eğer öyle düşünüyorsan çözüm onu kısıtlamak değil kendini değiştirmek. Ya da kendini beğenmekle ilgili bir sorunun yoksa belki içten içe terk edilme korkusu yaşıyor olabilirsin. Ne alımlı, güzel, seksi, akıllı kadınlar terk ediliyor. Görüyoruz, yaşıyoruz. Böyle bir acı yaşamamak için sürekli onu kontrol altına almaya çalışıyor olabilirsin. Hayatta her şeyi yaşayabilirim, terk edebilirim, terk edilebilirim, aldatılabilirim diye düşün. Her şey insanlar için. Sen ne kadar kontrol etmeye çalışırsan çalış olacakların önüne geçemezsin. Yapabileceğin en fazla biriyle beraber olmadan sadece kalbine değil aklına da güvenmek. Aklı başında, olgun, karakterli biriyle beraber olursan, sevgilini iyi seçersen aldatılma riskini en aza indirgemiş olursun ama bu da kesin çözüm değil. Adam aldatmaz ama bir gün aşkım bitti diyebilir. 20-30 yıllık evliler bile bu yüzden ayrılabiliyor. Rahat ol yani. Anı yaşa. Kendini kısıtlama, adamı kısıtlama. Beraber paylaştığınız anlar dışında herkesin kendine ait bir hayatı var. Beraber olmak evli olmak yapışık ikiz olmak değildir.

sebebini bulamıyorum işte ama dediğim gibi başlarda güvenimi kırdı birz sebebi bu olabilir,bu adam benden daha gzl demiyorum aslında tam tersi yakışıklı biri değil mesela ama sempatik biridir,hatta beni yakışırmazlardı ona arkadaşlarım ne buldun diye ben kızardım. yani sorun bu değil.dünden beri moralim çok bozuk mesela msj atıyorum bugün napıyosun diyorum okuldayım diyo bana!ben zaten senin okulda olduğunu biliyorum napıyosun diye soruyorummmm sinir midir nedir ya:(
bende dışarı çıkıyorum dedim tmam dedi bşy demedi eskiden olsa bin tane soru sorardı kimle gidiyosun nereye gidiyosun diye..benden soğudu sanırım artık umurunda bile değilim.

tmam bundan sonra dinliycem tavsiyelerinizi,napiyim şimdi nasıl davranayım

Konu sahibesi , bir doktordan yardım al, forumda çözümlenebilecek bir durumda değilsin. O adam melek olsa, sen yine kıskanacak bir şey bulacaksın. Nefes almıyorsun ona da aldırmıyorsun, hayat böyle geçmez. Sen sorunun farkındasın, çözecek olan da yine sensin

Konu sahibesi , bir doktordan yardım al, forumda çözümlenebilecek bir durumda değilsin. O adam melek olsa, sen yine kıskanacak bir şey bulacaksın. Nefes almıyorsun ona da aldırmıyorsun, hayat böyle geçmez. Sen sorunun farkındasın, çözecek olan da yine sensin

evet ama çözemiyorum işte.
yardım almak istiyorum olmuyo çünkü ailemin bilmesini istemiyorum e devam etseydim doktora gitmeye anlayacaklardı elbet.(istemiyorum bilmelerini:(nefret ediyorum herşeyden ya rahat rahat doktra bile gidemiyorum

beni bi sen anladın gerçekten sağol.evet cinsel temalı bi kıskançlık değil tabiki öyle bişey aklımdan bile geçmez benim oda yapıcak biri değil ztn tanıdığım kadarıyla,ben sadece dediğin gibi ilgisini paylaşamıyorum kimseyle TEK SORUNUM BU.
evt pek bşy yapmıyorum okul bitince arkadaşlarım evlerine döndüler yanlız kaldım burda

Temelde yaşadığın duygu normal ama seninki aşırıya kaçıyor canım biraz. Bir de boşta kalınca iyice sardırıyorsun. Kendimden biliyorum misal kuzenleri geldi sevgilimin içimde ufak bir ayaklanma oldu kıskandım biraz ilgisiz mi bırakılacağım diye ama yansıtmadım zaten kuzenleri gitti bak yine aynı biziz çok da eksikliğini hissetmedim normal çünkü arıyorsun o ilgiyi ama sen kendine zehir edecek dereceye getirmişsin lütfen dikkate alıp yardım al birilerinden bak çok seviyorsun kaybetme o adamı :)

Temelde yaşadığın duygu normal ama seninki aşırıya kaçıyor canım biraz. Bir de boşta kalınca iyice sardırıyorsun. Kendimden biliyorum misal kuzenleri geldi sevgilimin içimde ufak bir ayaklanma oldu kıskandım biraz ilgisiz mi bırakılacağım diye ama yansıtmadım zaten kuzenleri gitti bak yine aynı biziz çok da eksikliğini hissetmedim normal çünkü arıyorsun o ilgiyi ama sen kendine zehir edecek dereceye getirmişsin lütfen dikkate alıp yardım al birilerinden bak çok seviyorsun kaybetme o adamı :)

keske ben de yansıtmasaydım hiç şimdi bu kadar üzülüyor olmazdım:(benim bşyler bulmam lazım mesela sürücü kursuna başlasam diyorum dün geldi aklıma oyalanırım,hayattan tat alamaz oldum,ben seviyorum ama o sevmiyo bence niye benimle beraber bilmiyorm

keske ben de yansıtmasaydım hiç şimdi bu kadar üzülüyor olmazdım:(benim bşyler bulmam lazım mesela sürücü kursuna başlasam diyorum dün geldi aklıma oyalanırım,hayattan tat alamaz oldum,ben seviyorum ama o sevmiyo bence niye benimle beraber bilmiyorm

O sevmiyor değil seviyor ama böyle dediğim için alınma normal sınırlar içinde yaşıyor sevgilin aşkını bence böyle düşünme. Sen neden bu kadar saplantı haline getirdin ki sevgilini canım? :26: Tekrar özür diliyorum böyle söylediğim için ama açık olmak istedim :26: Nerde başladı yani bu durum hep mi böyleydin

Bence öncelikle normal bir ilişki nasıl olur, ne gibi davranışlar kıskanılır, neler normaldir, sınırlamalar neler olmalıdır bunun üzerine düşün. Sonra kendi ilişkindeki aşırılıklarının farkına varmaya çalış.

yardım almak istiyorum olmuyo çünkü ailemin bilmesini istemiyorum e devam etseydim doktora gitmeye anlayacaklardı elbet.(istemiyorum bilmelerini:(nefret ediyorum herşeyden ya rahat rahat doktra bile gidemiyorum

Doktora gitmek kötü bir şey değil ki, onlar senin ailen, hatta paylaşabilirsen sana destek olurlar, kendini böyle dibe vurma yazık değil mi sana

O sevmiyor değil seviyor ama böyle dediğim için alınma normal sınırlar içinde yaşıyor sevgilin aşkını bence böyle düşünme. Sen neden bu kadar saplantı haline getirdin ki sevgilini canım? :26: Tekrar özür diliyorum böyle söylediğim için ama açık olmak istedim :26: Nerde başladı yani bu durum hep mi böyleydin

yok cnm alınmadım,gerçekten bilmiyorum ben şu anda pek bşy yapmaıyorum çoğu zaman evdeyim sınava fln çalışıyorum işte, o okulda boş değil bu yüzden olabilir,ama bence en büyük sebebi arkadaşımın olmaması,mesela okul bitmeden önce arkadaşlarımla çıkardım hep sevgilim çok üzerime düşüyodu,hatta nerdeysek birden çıkıp geliyodu fln artk beni takip ettiğini fln düşünüyodum,arkdsaşlarımla zaman geçirdiğimde pek düşünmüyodum onu takmıyodum kafama yanlız kalınca iyice ona sardım.
bu durum da hep böyle değildi beni aldatmadı ama bana ters olan şeyler yaptı kırdı üzdü ozamandan beri aynı şeyler yine olcak diye korkuyorum hep

Bence öncelikle normal bir ilişki nasıl olur, ne gibi davranışlar kıskanılır, neler normaldir, sınırlamalar neler olmalıdır bunun üzerine düşün. Sonra kendi ilişkindeki aşırılıklarının farkına varmaya çalış.

düşünüyorum biliyorumda ama uygulayamıyorum işte

Doktora gitmek kötü bir şey değil ki, onlar senin ailen, hatta paylaşabilirsen sana destek olurlar, kendini böyle dibe vurma yazık değil mi sana

evt ailem ama ben anne ve babamla bile pek yakın değilim,bilmiyorum sebebini küçükken onlar çalışırken hep anneannem bakmış bana bu yüzden de olabilir,arkadaş gibi değilim ikisiylede.
bilmelerini hiç istemiyorum onlar bilmeden bi yolu olsa keske şu dk giderim doktora bulunduğumuz yerde çok iyi doktrlar da yok ama başka çarem de yok işte

canım hani doktoru beğenmeyip bırakmıştın gitmeyi,dün öyle dmiştin bana..yani yalan mı söyledin?

ailen bilse ne olur bu utanılacak bir şey mi? eğer gitmezsen ilerisi daha kötü olacak senin için..hadi diyelim evlendiniz,sen annesinden bile kıskanacaksın sevgilini e onlar da sana tavır alacak biz bu kızı istemiyoruz diyecekler haliyle..bu sefer evde kavga dövüş iyice mutsuz olacaksın..bak evlenirseniz gerçekten sonu böyle olacak..

biz bile burada çırpınıyoruz senin için ya.ama sen doktor için bile türlü bahaneler üretiyosun.

canım hani doktoru beğenmeyip bırakmıştın gitmeyi,dün öyle dmiştin bana..yani yalan mı söyledin?

ailen bilse ne olur bu utanılacak bir şey mi? eğer gitmezsen ilerisi daha kötü olacak senin için..hadi diyelim evlendiniz,sen annesinden bile kıskanacaksın sevgilini e onlar da sana tavır alacak biz bu kızı istemiyoruz diyecekler haliyle..bu sefer evde kavga dövüş iyice mutsuz olacaksın..bak evlenirseniz gerçekten sonu böyle olacak..

biz bile burada çırpınıyoruz senin için ya.ama sen doktor için bile türlü bahaneler üretiyosun.

hayır tabi ki yalan söylemedim,bulunduğumz yerde çok iyi doktorlar yok gerçekten gittiğimde bile kadın kulağının ucuyla dinledi beni bşy anlamadım ki.bi sebep bu bi sebep de ailemin öğrenmesi bilmesinler istiyorum bildiklerini düşünmek beni çok rahatsız ediyo

Anlıyorum seni.Çünkü erkek arkadaşın sende takıntı haline gelmiş. Bu takıntı seni geriyor ve onu kontrol ederek, mesaj atarak, arayıp kızarak tartışarak rahatlama yoluna gidiyorsun ama bu davranışların geçici bir rahatlık sağlıyor. Ve yine başa dönüyorsun. Psikiyatristin vereceği bir ilaç seni rahatlatır aslında ama mutlaka terapi de alman lazım çünkü ilişkide belli davranış kalıpları geliştirmişsin, bunları değiştirmen için profesyonel destek lazım. Ben de daha önce obsesif-kompulsif bozukluk için tedavi oldum, benim takıntım daha başkaydı. Kesinlikle çok iyi geldi, etrafımdaki kendi yarattığım kara bulutlar dağıldı. Özelde tedavi çok pahalı biliyorum. Devlette de psikiyatrist aynı ilacı verecek sonuçta. Özele gittiğinde de psikiyatrist yarım saat dinliyor seni. Pek bir fark yok. Sen tedavi için gittin mi hastaneye? İlaç kullanıyor musun?

Anlıyorum seni.Çünkü erkek arkadaşın sende takıntı haline gelmiş. Bu takıntı seni geriyor ve onu kontrol ederek, mesaj atarak, arayıp kızarak tartışarak rahatlama yoluna gidiyorsun ama bu davranışların geçici bir rahatlık sağlıyor. Ve yine başa dönüyorsun. Psikiyatristin vereceği bir ilaç seni rahatlatır aslında ama mutlaka terapi de alman lazım çünkü ilişkide belli davranış kalıpları geliştirmişsin, bunları değiştirmen için profesyonel destek lazım. Ben de daha önce obsesif-kompulsif bozukluk için tedavi oldum, benim takıntım daha başkaydı. Kesinlikle çok iyi geldi, etrafımdaki kendi yarattığım kara bulutlar dağıldı. Özelde tedavi çok pahalı biliyorum. Devlette de psikiyatrist aynı ilacı verecek sonuçta. Özele gittiğinde de psikiyatrist yarım saat dinliyor seni. Pek bir fark yok. Sen tedavi için gittin mi hastaneye? İlaç kullanıyor musun?

evet gitim psikiyatra ilaç vermedi gerek görmüyorum dedi,psikologa yönlendir di ona da gittim işe anlatıyorum mesela ama sanki duvara anlatıyomuşum gibi oldum rahat olamadım sonra bi dahada gitmedim,başka bi doktoramı gitsem acaba farklı olacağını pek sanmıyorum ama..
özelde daha fazla zaman ayırıyolar diye duymuştum

evet gitim psikiyatra ilaç vermedi gerek görmüyorum dedi,psikologa yönlendir di ona da gittim işe anlatıyorum mesela ama sanki duvara anlatıyomuşum gibi oldum rahat olamadım sonra bi dahada gitmedim,başka bi doktoramı gitsem acaba farklı olacağını pek sanmıyorum ama..
özelde daha fazla zaman ayırıyolar diye duymuştum
Canım özel mesajlarına bakar mısın, ben seninle konuşmak ve sana yardımcı olmak istiyorum.

bugün sevgilimin ailesiyle pikniğe gittik,çok kalabalıktık kardeşleri kardeşlerinin eşleri kuzeninin eşi v.s,ben onlardan bile kıskanıyorum mesela kardeşinin nişanlısıyla konuşuyo hemen başlıyo sohbete kız zaten patavatsız biri biraz sinirden ölüyorum çok canım acıyor diğer kardeşinin eşiyle konuşuyo kızı seviyorum ama ondanda kıskanıyorum kuzeninin eşiyle sohbet ediyo yine kıskanıyorum hemen yüzüm düşüyo elimde değil...
mutlu gittim mutsuz geldim sizin anlayacağınız,bide uyardım yani fazla sohbet etme dedim ama yine konuştu..eskisi kdr belli edip kavga çıkarmıyorum ama çok doldum şu an çünkü içime atıyorum.
piknikten sonra gidip biyerlere oturduk mesela sohbet ettik yarın derslere girmeye başlıycakmış yaz okulu var bazen hocası giriyo bazen o, şimdi sıra onda aklıma geldikçe deliriyorum günlerce derslere girecek aklım onda kalıcakkk şu an zor tutuyorum ağlamamak içinn dişlerimi sıkıyorum dayanamıyorum artıkk kaldıramıyorum,ondanda ayrılamıyorum ayrılsam bunun 100 katı acı cekerim biliyorum.
ama böylede yaşamıyorum artık o kadar mutsuzum ki size anlatamam,yüzüm hiç gülmüyo
bunların tek sebebi o eskiden güvenimi zedeleyecek şeyler yaptııııı aldatma fln değil asla ama güvenim zedelendi o yüzden bu haldeyim şimdi onarmak için hiçbirşey yapmıyo.ne bileyim mesela piknikte onlarla gerekmedikçe hiç konuşmasaydı.yarın derse girdiğinde beni çağırsaydı gel sende gir bak nasıl davrandığımı gör deseydi ama yapmadı...
10 gün sonrada istanbula gidecek kardeşiyle beraber,kardeşi istanbulda yaşıyo eşiyle araba kullanmada biraz acemi geirkende babasıyla gelmişler şimdi dönerken sevgilim gidecek onlarla bi kaç gün kalır gitmişken buna da delirdim tabii ama bşy demedim.
ben kaderim mutsuzluk benim yüzüm gülmiycek ben anladım.

yazdıklarını okuyunca birazcık kendimi gördüm sanırım yaşadıgın sıkıntıyı anlıyorum elinde olmadan oluyor yaşamış ve arada bir yaşayan birisi olarak yazıyorum eğer sevgilin senin yanında başkalarıyla daha çok ilgilendiyse ilgisini kıskanmış olabilirsin yani konuşmasından bahsetmiyorum çok samimi ve laubali davrandıysa buda seni rahatsız etmiş olabilr bu bana göre normal zira bende eşim ebnm yanımda benden çok birine samimi davransa ilgili davransa kıskanırım kötü niyetli kıskanmadığını ilgi kıskanması oldugunu düşünüyorum sennkininde mesela kardeşlerini annelernden kıskanan çocuklar gibi onun hep sennle herkesden çok ilgilenmesini istediğin için kıskanıyorsun bu bendede var bazen bendede aşırıya kaçıyor eşimdede var bu durum ben hastalık olarak görmüyorm oturmuş bir karakter olarak görüyorm ve malesef insan oturmuş bir karakteri değiştiremiyor yada çok zor değiştiryor yani ben yapamadım profosyenel destekde aldım zamanında ama faydası olmadı olacağınıda zannetmyrm insan beynine ve kalbiine yarleşik düşünceleri değiştirmek çok zor yanlışanlama doktora gitme demiyorum mümkünse arkadaşlarınla vakit geçir sürekli sevgilini düşünme biliyorum zor ama yapmaya çalış arkadaşlarınla hoşlanacağın şeyleryap kafanı dağıt belki faydası olur ayrıca diyelimki sevgilinden ayrıldın birbaşkasını çok sevdin durum yine aynı olur senn açından senin karşındaki insanın seni bu şekilde kabullenmesi lazım yada ayrılması bu durumuda her erkek kabullenmyor malesef benm eşim bile bana karşı çok sabırlı o bile bunalıyor bazen kendiside benm kadar kıskanç oldugu haldeee kıskançlıkla yaşamak çok zor bende tipikbir kıskancım malesefff çoğuzaman mutsuzluk veriyor kıskançlık allh yardımcın olsun

Back
X