• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben düzelmeyeceğim,hiçbişey düzelmiycek,ben mutsuz olmaya mahkumum:(

Allahımm bende kendimi tek sanıyodumm seni benden daha iyi anlayan yoktur :( resmen bi belaa

diğer yorumları okumadım senın yazını okuyup cevap yazıyorum sadece canım kendimi gördüm bi an bende çok kıskancım ama senin yaptıgın çok çok abartı bı durum yengesı sayılır sözlün o kadar kötü bi ınsan degıldır bence kardesının eşine bunu yapacak bunu düşünecek bı ınsan değildir ama eşşeğin aklına karpuz kabugu sokma misalı kıskanclıktan catlasanda ona bellı etme cnm bu onu kaybetmene neden olur ortada bişey yokken
eğer hiç güven yoksa dayanamasand bitirmelisin
allah yardımcın olsun

yok cnm alınmadım,gerçekten bilmiyorum ben şu anda pek bşy yapmaıyorum çoğu zaman evdeyim sınava fln çalışıyorum işte, o okulda boş değil bu yüzden olabilir,ama bence en büyük sebebi arkadaşımın olmaması,mesela okul bitmeden önce arkadaşlarımla çıkardım hep sevgilim çok üzerime düşüyodu,hatta nerdeysek birden çıkıp geliyodu fln artk beni takip ettiğini fln düşünüyodum,arkdsaşlarımla zaman geçirdiğimde pek düşünmüyodum onu takmıyodum kafama yanlız kalınca iyice ona sardım.
bu durum da hep böyle değildi beni aldatmadı ama bana ters olan şeyler yaptı kırdı üzdü ozamandan beri aynı şeyler yine olcak diye korkuyorum hep

düşünüyorum biliyorumda ama uygulayamıyorum işte

Anladım canım benzerini yaşamıştım beni de çok kırmıştı 8 ayda düzelttim durumu ama senin gibi üstüne düşmek yerine sövüp sayıyordum bence oturup bu hataları konuşun birbirinizi affettiğinizi söyleyin, içini dök ona nasıl hissettiğini anlat üstünden uçup gittiğini hissedersin böyle anlamsız kaygılandığını düşünüyordur aynı şeyleri yaşamaktan korktuğun için böyle olduğunu söyle. Bu yüzden sana yardım almanı tavsiye ettim tahmin ettiğim gibi hasta falan değilsin sen eminim bir çok kişi böyle yazmıştır sadece geçmişteki bir olayı aşamamışsın saplanmışsın ve orda yaşıyorsun ama daha kaç yıl yaşayacaksın? Bunu yapma kendine o engeli aşmaya çabala gerekirse bir arkadaşından bir uzmandan yardım al beraber aşın bunu, görmezden gelerek çözülmez çünkü biliyorum...

seviyor mu sevmiyor mu orasını bilemem ama kendin çalıp kendin oynuyorsun demişsinya öyle bşy yok istediklerimi yapıyo yada yapma dediklerimi yapmıyo,ama yetmiyo işte bana içim bi türlü rahat olmuyo
ayrıca ben kimseye yalvarmadım yalvarmam da barışmak istemese barışmazdı

kırıcı olduğunuz için bende olucam.saçmalamayın!ayrılırsan kendimi öldürürüm ne demek ya isteyen gider bu kadar basit.
ayrıca normal olmadığımı kabul ediyorum sadece şunu söylüyorum benim böyle olmama o sebep oldu kendi kendime bu hale gelmedim.

bi dön konularını oku bakalım yalvarmış mısın yalvarmamış mısın

istediklerimi yapıyo diyosun da neden konuşma dedim konuştu diye konu açıyorsun
kadınla konuşma ödevini yapma dedin yaptı seni de özür diletecekti farkındaysan
öğrencilerle konuşma dedin konuştu hatta biri koluna mı girmişti ne

ohooo
sen daha sorun olduğunu bile kabul etmiyorsun ki
öğrenseler nolur yani nolur ki gitmiyorsun psikiyatriste
iyi gitme o zaman

kırıcı olduğunuz için bende olucam.saçmalamayın!ayrılırsan kendimi öldürürüm ne demek ya isteyen gider bu kadar basit.
ayrıca normal olmadığımı kabul ediyorum sadece şunu söylüyorum benim böyle olmama o sebep oldu kendi kendime bu hale gelmedim.

eski konuları karıştırmak gibi bir adetim yoktur ama iddialı mesajın bana o kadar inandırıcı gelmedi ki bir bakayım dedim ve direkt konu başlığın karşıma çıktı. kimin saçmaladığı ortada

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/590475-ayrildiksu-an-tek-istedigim-sey-olmek.html

başka söyleyecek bir şeyim yok, seyyahalemi arkadaşın dediği gibi sen daha yaptıklarının bile farkında değilsin. yazık...

ne yaptı ki seviglin sana? ne oldu da bu hale geldin? kızlarla konuşuyor diye mi güvenini yitirdin ona karşı? güven olmayan ilişki mi olur terketsene o zaman? ama yok ayrılamazsın çünkü saplantı haline getirmişsin adamı. her şeyi geçtim ona gelen maili oymuş gibi cevaplamışsın ya normal bir insan bunu nasıl yapabilir?

gerçekten söylediklerimin tek bir kelimesini bile dinleyip anladığına zerre inanmıyorum o yüzden daha fazla yazmıcam bu konuya. allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
lorena sen bu adamı hayatından çıkar bak nası rahatlıycaksın bence sevgılınde bı sorun var senı bukadar paranoyak yaptı

bence acil bi yardım almalısın

bende sevgilimi GEREKTİĞİ ZAMAN odadan çıkarmam
ama yengeden kıskanmak ne demek evli barklı kadın
bu kadar fesat olmayın yahu
kişi her zaman karşısındakinide kendisi gibi bilmesin artık

hemen tedavi ol
ben bunları okurken strese girdim ki senin çevrendekilerin vay haline diyorum

kendine güvenini kaybetmişsin bunun açıkcası bu
güvensiz insan kıskanır

eskiden aldatmamışsa daha neyin davası bu.
seni derse alması çok komik olurdu inan bana
düşünsene kıskanıyorsun diye seni çanta gibi yanında gezdirecek. ne kadar küçük düşürücü bir durum bu. ama sana normal geliyor tam bi facia.

adama şehir dışı yasak izni de koy bari tam olsun...

biraz sert girdim belki kusura bakma ama durumunun ciddiyetini anlamalısın artık

oturup açık açık konuşmanızı tavsiye ederim..
konuşupta çözülmüyosa .. bilmiyorum canım Rabbim yardımcınız olsun

Son düzenleme:
gayeniz buradaki insanlara kendinizi kanıtlamak olmamalı. her ne kadar ben de hakkınızda olumsuz düşünsem de kimsenin tavsiyeleri emir değil. ama çoğunluk bir şey diyorsa "tedavi, yardım" gibi, onu dikkate almak size bir şey kaybettirmez. daha ne kadar mutsuz olabilirsiniz, denemekten ne çıkar, ne kaybedersiniz?

burada sorunlu olduğunu kanıtlamaya gerek yok konu sahibinin, kabul etse bile içinden dışa vuracak değil. kim yapar ki? üstüne gitmeyin bu kadar inada bindi. eşimden dayak yedim deyip, polise git deyince buradakilere çullanan kullanıcılarda da malum çıldırıyoruz ama kulak asan olmuyor. inada bindirmenin, kanıtlamalara girişmenin, atışmaların bir faydası yok.

hanımefendi, içinizde bir yerlerde kulak verdiğiniz sesler vardır. lütfen kendinizi kurtarma yoluna gidin, buradaki insanlara cevap verseniz de vermeseniz de bir şey kazanmazsınız.

Birini bu kadar kıskanmak hastalık diye düşünüyorum ben.
Yani bence psikologa filan gitmelisin. Böyle olmaz, sana da yazık adama da yazık.

Bu durum doktora boğazım ağrıyor demek kadar kolay değil tabi. Doktoru sevmediysen kendini tam olarak ifade edememiş olabilirsin. O da çok ilgili değilse ilaca ihtiyaç yok ya da önemli bir sorun yok demiş olabilir.
Eğer gerçekten kesinlikle doktora psikoloğa gidemeyeceksen sen çözeceksin Lorena. Başka şansın yok. Bak ben de senin kadar olmasa da kıskançtım eskiden. Bir erkek arkadaşım vardı. Uzun bir ilişkiden çıkmıştı. Biz beraberken eski kız arkadaşı arada arıyormuş bunu. Bir kere telefonunda görmüştüm. Sorduğumda onun için üzüldüğünü, konuşmak zorunda kaldığını söylemişti. Güzel, mantıklı bir şekilde açıklamıştı. İkna olmuştum, aslında içten içe ona güveniyordum da. Ama ya ona dönerse diye içime kurt düşmüştü. Her anını kontrol etmeye başlamıştım. O kadar yoruluyordum ki. Sonu yok çünkü bunun. Şu an utanıyorum yaptıklarıma. En uç örneği anlatayım. Erkek arkadaşımı aradığımda telefonu meşgul diyelim. Eski kız arkadaşının telefonunu almıştım. Hemen gizli numaradan onu arıyordum. Eğer onun telefonu da meşgulse tamam işte birbirleriyle konuşuyorlar diye ağlıyordum. Ne manyaklık, hiç normal değil. Şu an gerçekten kendimden utanıyorum. Sonra ne oldu biliyor musun? Yoruldum, yıprandım, mutlu değildim. Benim yüzümden ilişki de kötü gitmeye başladı. O da davranışlarım yüzünden soğudu benden. O da üzgündü, ne olduğunu anlayamıyordu. Hiç anlatmadım kafamdaki manyak düşünceleri. Mutlu olmayınca ben de soğudum. Ve bitiren ben oldum. O kadar seviyorken kendi kendime hem onu kendimden soğuttum hem ben soğudum. Bu bana bir ders oldu. Sonraki hiçbir ilişkimde kıskançlık yapmadım. Çünkü kendime zarar. Her şey olacağına varır. Kimse için kendimi bu kadar yıpratamam.

yazdıklarını okuyunca birazcık kendimi gördüm sanırım yaşadıgın sıkıntıyı anlıyorum elinde olmadan oluyor yaşamış ve arada bir yaşayan birisi olarak yazıyorum eğer sevgilin senin yanında başkalarıyla daha çok ilgilendiyse ilgisini kıskanmış olabilirsin yani konuşmasından bahsetmiyorum çok samimi ve laubali davrandıysa buda seni rahatsız etmiş olabilr bu bana göre normal zira bende eşim ebnm yanımda benden çok birine samimi davransa ilgili davransa kıskanırım kötü niyetli kıskanmadığını ilgi kıskanması oldugunu düşünüyorum sennkininde mesela kardeşlerini annelernden kıskanan çocuklar gibi onun hep sennle herkesden çok ilgilenmesini istediğin için kıskanıyorsun bu bendede var bazen bendede aşırıya kaçıyor eşimdede var bu durum ben hastalık olarak görmüyorm oturmuş bir karakter olarak görüyorm ve malesef insan oturmuş bir karakteri değiştiremiyor yada çok zor değiştiryor yani ben yapamadım profosyenel destekde aldım zamanında ama faydası olmadı olacağınıda zannetmyrm insan beynine ve kalbiine yarleşik düşünceleri değiştirmek çok zor yanlışanlama doktora gitme demiyorum mümkünse arkadaşlarınla vakit geçir sürekli sevgilini düşünme biliyorum zor ama yapmaya çalış arkadaşlarınla hoşlanacağın şeyleryap kafanı dağıt belki faydası olur ayrıca diyelimki sevgilinden ayrıldın birbaşkasını çok sevdin durum yine aynı olur senn açından senin karşındaki insanın seni bu şekilde kabullenmesi lazım yada ayrılması bu durumuda her erkek kabullenmyor malesef benm eşim bile bana karşı çok sabırlı o bile bunalıyor bazen kendiside benm kadar kıskanç oldugu haldeee kıskançlıkla yaşamak çok zor bende tipikbir kıskancım malesefff çoğuzaman mutsuzluk veriyor kıskançlık allh yardımcın olsun

amin cnm
evt ilgisini kıskanıyorum. laubali ve samimi davranmıyo ama mesela soru soruyo fln hemen kızkanıyorum.
destek aldığın zaman ilaç da kullanmışmıydın?

Anladım canım benzerini yaşamıştım beni de çok kırmıştı 8 ayda düzelttim durumu ama senin gibi üstüne düşmek yerine sövüp sayıyordum bence oturup bu hataları konuşun birbirinizi affettiğinizi söyleyin, içini dök ona nasıl hissettiğini anlat üstünden uçup gittiğini hissedersin böyle anlamsız kaygılandığını düşünüyordur aynı şeyleri yaşamaktan korktuğun için böyle olduğunu söyle. Bu yüzden sana yardım almanı tavsiye ettim tahmin ettiğim gibi hasta falan değilsin sen eminim bir çok kişi böyle yazmıştır sadece geçmişteki bir olayı aşamamışsın saplanmışsın ve orda yaşıyorsun ama daha kaç yıl yaşayacaksın? Bunu yapma kendine o engeli aşmaya çabala gerekirse bir arkadaşından bir uzmandan yardım al beraber aşın bunu, görmezden gelerek çözülmez çünkü biliyorum...

çok güzel anlamışsın beni cnm aynen öyle.hiç oturup içimi dökmedim ona belkide dökersem rahatlıycam bilmiyorum

bi dön konularını oku bakalım yalvarmış mısın yalvarmamış mısın

istediklerimi yapıyo diyosun da neden konuşma dedim konuştu diye konu açıyorsun
kadınla konuşma ödevini yapma dedin yaptı seni de özür diletecekti farkındaysan
öğrencilerle konuşma dedin konuştu hatta biri koluna mı girmişti ne

ohooo
sen daha sorun olduğunu bile kabul etmiyorsun ki
öğrenseler nolur yani nolur ki gitmiyorsun psikiyatriste
iyi gitme o zaman

tabi ki barışmak istedim ama asla yalvarmadım.
konuşma demedim zaten onlar kardeşinin eşi konuşmama gibi bi durumu olamaz sadece samimi olma dedim,oda konuşurken sorular fln sordu mesela x şunu naptın böylemi yaptın fln dedi,bende buna sinir oldum yani sadece gerektiğinde konuş dedim.
ödev konusunda evt yapttı o kadınn ödevini ama ben tabiki özür dilemedim dilemem de.işte bu gibi konular yüzünden ben güvenimi kaybettim,beni dinlemeyip o kadının ödevini yapması hiç abartmıyorum her gece aklıma geliyo..
kızda onun koluna girmedi tutmuştu sadece aldı ztn ağzının payını şimdi slm bile vermiyo

eski konuları karıştırmak gibi bir adetim yoktur ama iddialı mesajın bana o kadar inandırıcı gelmedi ki bir bakayım dedim ve direkt konu başlığın karşıma çıktı. kimin saçmaladığı ortada

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/590475-ayrildiksu-an-tek-istedigim-sey-olmek.html

başka söyleyecek bir şeyim yok, seyyahalemi arkadaşın dediği gibi sen daha yaptıklarının bile farkında değilsin. yazık...

ne yaptı ki seviglin sana? ne oldu da bu hale geldin? kızlarla konuşuyor diye mi güvenini yitirdin ona karşı? güven olmayan ilişki mi olur terketsene o zaman? ama yok ayrılamazsın çünkü saplantı haline getirmişsin adamı. her şeyi geçtim ona gelen maili oymuş gibi cevaplamışsın ya normal bir insan bunu nasıl yapabilir?

gerçekten söylediklerimin tek bir kelimesini bile dinleyip anladığına zerre inanmıyorum o yüzden daha fazla yazmıcam bu konuya. allah yardımcın olsun

iyi dileklerin için saol
sevgilim ne mi yaptı, bi kaç konu var dinlemek istersen anlatayım biraz uzun çünkü.
evt öyle bi konu açtım çünkü çok acı çekiyodum gerçekten ölmek isttiyodum ama bunu gidip sevgilime söylemedimmm benden ayrılırsan kendimi öldürürüm fln demedim demem de!yanlış anlamışsın beni yazık..böyle bşy yüzünden benimle olcaksa hiç olmasın ztn.

Bu durum doktora boğazım ağrıyor demek kadar kolay değil tabi. Doktoru sevmediysen kendini tam olarak ifade edememiş olabilirsin. O da çok ilgili değilse ilaca ihtiyaç yok ya da önemli bir sorun yok demiş olabilir.
Eğer gerçekten kesinlikle doktora psikoloğa gidemeyeceksen sen çözeceksin Lorena. Başka şansın yok. Bak ben de senin kadar olmasa da kıskançtım eskiden. Bir erkek arkadaşım vardı. Uzun bir ilişkiden çıkmıştı. Biz beraberken eski kız arkadaşı arada arıyormuş bunu. Bir kere telefonunda görmüştüm. Sorduğumda onun için üzüldüğünü, konuşmak zorunda kaldığını söylemişti. Güzel, mantıklı bir şekilde açıklamıştı. İkna olmuştum, aslında içten içe ona güveniyordum da. Ama ya ona dönerse diye içime kurt düşmüştü. Her anını kontrol etmeye başlamıştım. O kadar yoruluyordum ki. Sonu yok çünkü bunun. Şu an utanıyorum yaptıklarıma. En uç örneği anlatayım. Erkek arkadaşımı aradığımda telefonu meşgul diyelim. Eski kız arkadaşının telefonunu almıştım. Hemen gizli numaradan onu arıyordum. Eğer onun telefonu da meşgulse tamam işte birbirleriyle konuşuyorlar diye ağlıyordum. Ne manyaklık, hiç normal değil. Şu an gerçekten kendimden utanıyorum. Sonra ne oldu biliyor musun? Yoruldum, yıprandım, mutlu değildim. Benim yüzümden ilişki de kötü gitmeye başladı. O da davranışlarım yüzünden soğudu benden. O da üzgündü, ne olduğunu anlayamıyordu. Hiç anlatmadım kafamdaki manyak düşünceleri. Mutlu olmayınca ben de soğudum. Ve bitiren ben oldum. O kadar seviyorken kendi kendime hem onu kendimden soğuttum hem ben soğudum. Bu bana bir ders oldu. Sonraki hiçbir ilişkimde kıskançlık yapmadım. Çünkü kendime zarar. Her şey olacağına varır. Kimse için kendimi bu kadar yıpratamam.

ben de çok yıprandım cnm nefret doluyum:(

Canım böyle yasanmaz senin sorunun GÜVEN!! Güven olmadan asla huzur olmaz,huzur olmadıktan sonrada mutluluk olmaz, senin yapman gereken erkek arkadasınla alıp adam akıllı konusmak o da seni seviyorsa eğer güvenini kazanmak icin yollar arar..

yazdıklarını okuyunca birazcık kendimi gördüm sanırım yaşadıgın sıkıntıyı anlıyorum elinde olmadan oluyor yaşamış ve arada bir yaşayan birisi olarak yazıyorum eğer sevgilin senin yanında başkalarıyla daha çok ilgilendiyse ilgisini kıskanmış olabilirsin yani konuşmasından bahsetmiyorum çok samimi ve laubali davrandıysa buda seni rahatsız etmiş olabilr bu bana göre normal zira bende eşim ebnm yanımda benden çok birine samimi davransa ilgili davransa kıskanırım kötü niyetli kıskanmadığını ilgi kıskanması oldugunu düşünüyorum sennkininde mesela kardeşlerini annelernden kıskanan çocuklar gibi onun hep sennle herkesden çok ilgilenmesini istediğin için kıskanıyorsun bu bendede var bazen bendede aşırıya kaçıyor eşimdede var bu durum ben hastalık olarak görmüyorm oturmuş bir karakter olarak görüyorm ve malesef insan oturmuş bir karakteri değiştiremiyor yada çok zor değiştiryor yani ben yapamadım profosyenel destekde aldım zamanında ama faydası olmadı olacağınıda zannetmyrm insan beynine ve kalbiine yarleşik düşünceleri değiştirmek çok zor yanlışanlama doktora gitme demiyorum mümkünse arkadaşlarınla vakit geçir sürekli sevgilini düşünme biliyorum zor ama yapmaya çalış arkadaşlarınla hoşlanacağın şeyleryap kafanı dağıt belki faydası olur ayrıca diyelimki sevgilinden ayrıldın birbaşkasını çok sevdin durum yine aynı olur senn açından senin karşındaki insanın seni bu şekilde kabullenmesi lazım yada ayrılması bu durumuda her erkek kabullenmyor malesef benm eşim bile bana karşı çok sabırlı o bile bunalıyor bazen kendiside benm kadar kıskanç oldugu haldeee kıskançlıkla yaşamak çok zor bende tipikbir kıskancım malesefff çoğuzaman mutsuzluk veriyor kıskançlık allh yardımcın olsun

konuyu basından beri okuyorum..
bende senın gıbıyım dıyen olacak mı dıye..
herkes cok yadırgadı lorenayı ama bana cok tanıdık geldı onun duyguları..
cunku zaman zaman bende kendımı o halde buluyorum..
haa bu benım karakterımın bı parcası degıl ama bazen bu ruh halıne gırıyorum..
normalde umursamaz bırıyımdır..
bılmıyorum sanırım ınsan yapacak bıse bulamyınca,yanındakıne sarıyor..
boyle sarma durumlarına gırdıgımde,kendımı oyalıyacak bıseyler arıyorum,hıc caktırmamaya calısıyorum kocama..
tabı zaman zaman saklayamayıp,sacmaladıgımda oluyor..

hani kadınlar adet zamanı daha bı gergın,daha bı alıngan..
*suruktan nem kapar hale gelır ya..
bende ıste aynen bu duruma gelıyorum..
işte o gunlerde tıpık bı lorena oluverıyorum..
tabı dısa vurmamaya calısarak..

sımdı senden cesaret aldım..bende bır lorenayım..dıyorum:1::1:
ama zaman zaman:1:
belkı ıkızler burcu olusumdandır..sureklı aynı ruh halınde kalamıyorum..
buda gelıp gecıyor:1:

Back
X