ben, eşim ve sessizlik...

girlinred

Ne mutlu Türküm diyene 🇹🇷
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2012
16.987
33.520
798
şu an TRT1de Beni Böyle Sev dizisini izliyorum. çocuklar ne tatlı bir aşk yaşıyorlar. hayatımda hiç karşılıklı o duyguları hissedemedim, öyle bir sevgi yaşamadım. eşim de yaşatmıyor şimdi. ya ikimiz evde sesizce oturuyoruz ya da çıkıp komşu erkeklerle lojmanın sosyal tesisinde oturuyor. evleneli daha 1.5 yıl dolmadı. böyle ömür geçer mi bilemiyorum.

Arkadaşım bu konuda yalnız değilsin inan.
Zaten o dizi akıllara zarar.İzledikçe senaristiyle evlenmek istiyorum.:43:

sorma gitsin. dedim zaten geçen hafta erken evleneymişiz iyiymiş. ben 30 yaşındayım eşim 37. gerçi eşiyle yaşıt olan arkadaşlarıma bakıyorum onlar da farklı değil bizden. ama ben daha çok yeni evliyim yaa :( yaşlanmak için çok gencim :))

Daha dün eşimle bu konuyu konuştuk
Evde ya kös kös oturuyoruz,tabi kumanda eşimin elinde
O kanal bu kanal zaplar durur :37:
Ya da dışarı çıkarız gezelim diye yürüyüş yapıp geliriz
Yine mecbur olmadıkça konuşmadan
Dedim çok sıkılıyorum bu monoton hayattan
Ama ne yapacaksın elimizden bişey gelmiyor
Bizimkinin karakteri öyle,sessiz sakin...
Tartışırken de susturabilene aşkolsun :)
Yemeğe çıksak hiç konuşmaz yemeğini hızlı hızlı yer ve benim bitirmemi bekler
bende sıkılıyorum ama allahtan siz varsınız

Kizlar biz bir haftadir konusmuyoruz konustugumuz donemdede cok farkli sayilmayiz aslinda ama ben aldatildigimdanmi supe ediyim sevildigimden mi bilmiyorum!

5yillik evliyim ve buyuk askla evlendik ama esim askerden geldikten sonra cok degiti yani 5yillik evliligimin 6ayi guzel ve sevildigimden emin gecti

off bilmiyorum bilemiyorum... ben de sessiz sakinimdir ama evde, tanıdıklarımla sevdiklerimle çok muhabbetliyimdir. eşimi de öyle sandım görüşürken ama değilmiş. hiç yanıma gelmez, sarılıp öpmez. neden evlendim ki o zaman ben?? evlenip şehir dışına neden geldim?? evde ailemle sohbetim gayet iyiydi valla. şimdi sıkıntıdan patlıyorum.

Daha dün eşimle bu konuyu konuştuk
Evde ya kös kös oturuyoruz,tabi kumanda eşimin elinde
O kanal bu kanal zaplar durur :37:
Ya da dışarı çıkarız gezelim diye yürüyüş yapıp geliriz
Yine mecbur olmadıkça konuşmadan
Dedim çok sıkılıyorum bu monoton hayattan
Ama ne yapacaksın elimizden bişey gelmiyor
Bizimkinin karakteri öyle,sessiz sakin...
Tartışırken de susturabilene aşkolsun :)
Yemeğe çıksak hiç konuşmaz yemeğini hızlı hızlı yer ve benim bitirmemi bekler
bende sıkılıyorum ama allahtan siz varsınız

heh aynen böyle. dışarda gezelim değil mi 12den sonra balkabağına mı dönüşcez... yok. yemek ye, çay iç, yürü biraz,tamam. hemen eve...

Ortak aktivite eksikligi var. Laf dizilerden acilmisken aklima "Cocuklar Duymasin" daki Meltem'in anne ve babasi geldi. Onlar da birlikte ya koroya katiliyorlardi, ya dans derslerine.. Aslinda hayatimizda boyle birseyler eksik.. Ortak hoslanilan seyler bulunabilir, birlikte yapilan seyler muhabbeti de arttirir.

Ortak aktivite eksikligi var. Laf dizilerden acilmisken aklima "Cocuklar Duymasin" daki Meltem'in anne ve babasi geldi. Onlar da birlikte ya koroya katiliyorlardi, ya dans derslerine.. Aslinda hayatimizda boyle birseyler eksik.. Ortak hoslanilan seyler bulunabilir, birlikte yapilan seyler muhabbeti de arttirir.

canım eşim koltuk araları dar diye sinemaya gelmez. fast food satan cafelere falan takılmaz. çiftetelli oynamayı halay çekmeyi bile bilmez. daha ne deyim :))

O diziyi suratımda aptal bi gülümsemeyle izliyorum bi gün annemde gördü ne ooo çok hoşuna gitti dedi insan içinden biz de böyle olurmuyuz evlenip falan diyo bi yanıda ahh neler demioki...

Hatta az önce kız babasıyla camerada konuşuodu duygulandım çok ben evlenirken babamdan nasıl ayrılcam diye :(

Herkes büyük hayaller kuruyo evlilik için biz kadınlar ama erkekler hödüklükle maçoluğu karıştırıyolar sanıolarki öpünce,sevince,ruhunu okşayınca erkeklik duyguları zedelencek ...halbuki bi adım atsalar bizlerin yüzü gülcek ama bunu anlayan çok nadir heralde...

Bu arada ben bekarım ama bu forum olsun çevrem olsun o kadar şey okudum duydum ki evlenmeden evlilik fobisi oldu bende bilmiyorum biz nolcaz...

Kadın erkeğin yansımasıdır diye söz okumştm çok doğru erkek ilgi gösterirse kadın mutlu olcak mutlu olunca kocasını yuvasını mutlu etcek konuşcak paylaşcak ama nerde işte bunu yapan adamlar çok az heralde

sorma gitsin. dedim zaten geçen hafta erken evleneymişiz iyiymiş. ben 30 yaşındayım eşim 37. gerçi eşiyle yaşıt olan arkadaşlarıma bakıyorum onlar da farklı değil bizden. ama ben daha çok yeni evliyim yaa :( yaşlanmak için çok gencim :))

ben çok küçük yaşta yaptım ilk evliliğimi dut gibi aşık olmuştum oda öyle tabii.. ama sonunda ayrılık oldu şimdi aptallık etmişim diyorum
ikinci evliliğim 24 yaşında tekrar sevdim eşimde aşkım der ama ben aşka inanmıyorum o gelip gecici flört zamnı duyguları bence . eşimede bunları söylüyorum sana göre öyle diyor ama yapacağını da yapıyor
onun için bence aşk değil sevgi önemli aşk gelip gecici

Aynı sorun bizdede var.Çalışıyo yorgundur diye pek laf etmek istemiyorum ama bazen sabır taşıyor..
Akşamları hep bişeylerle ugrasıyo son zamanlarda bu ugrası yeni aldığı cep tel. oldu.
Zaten doğum yapalı 3 ay oldu bütün gün cocukla ilgileniyorum.Akşamda biraz ilgi bekliyorum ama ıkı öpüp yıne işine dönuyo yada pc de.
Nasıl geçecek bu yıllar böyle bilemiyorum..

işten çokmu geliyor
işi agırsa normaldir
eşini zorla biraz ben hamileyim yürüyüş yapmam lazım de
bigün yürüyüş yapın
ertesi gün canın bişey istesin
bahanelerle evden çıkarabilirsin:ssz:

O diziyi suratımda aptal bi gülümsemeyle izliyorum bi gün annemde gördü ne ooo çok hoşuna gitti dedi insan içinden biz de böyle olurmuyuz evlenip falan diyo bi yanıda ahh neler demioki...

Hatta az önce kız babasıyla camerada konuşuodu duygulandım çok ben evlenirken babamdan nasıl ayrılcam diye :(

Herkes büyük hayaller kuruyo evlilik için biz kadınlar ama erkekler hödüklükle maçoluğu karıştırıyolar sanıolarki öpünce,sevince,ruhunu okşayınca erkeklik duyguları zedelencek ...halbuki bi adım atsalar bizlerin yüzü gülcek ama bunu anlayan çok nadir heralde...

Bu arada ben bekarım ama bu forum olsun çevrem olsun o kadar şey okudum duydum ki evlenmeden evlilik fobisi oldu bende bilmiyorum biz nolcaz...

Kadın erkeğin yansımasıdır diye söz okumştm çok doğru erkek ilgi gösterirse kadın mutlu olcak mutlu olunca kocasını yuvasını mutlu etcek konuşcak paylaşcak ama nerde işte bunu yapan adamlar çok az heralde

aynen öyle begush. sevdiği yemekler pişsin, çamaşır yıkansın, ütü yapılsın... tamam da ne için??? kendini sevdirse her şeyi yaparım ama gerek yok şu an. ütü yapmıyorum mesela evlendiğimden beri. çenesine kilit vurup tv izleyeceğine kalksın yapsın. erkekler hep kadınların görevleri- erkeklerin görevleri şeklinde yaşıyorlar. çünkü böylesi işlerine geliyor. ben para getiririm tamam, geri kalan her şey hatuna ait,oyalasın kendini... bazı istisnalar da var tabii inşallah bulur seni...

Aynı sorun bizdede var.Çalışıyo yorgundur diye pek laf etmek istemiyorum ama bazen sabır taşıyor..
Akşamları hep bişeylerle ugrasıyo son zamanlarda bu ugrası yeni aldığı cep tel. oldu.
Zaten doğum yapalı 3 ay oldu bütün gün cocukla ilgileniyorum.Akşamda biraz ilgi bekliyorum ama ıkı öpüp yıne işine dönuyo yada pc de.
Nasıl geçecek bu yıllar böyle bilemiyorum..

evet çalışıyor işi de çok yoğun biliyorum. ben öğretmen olduğum ve ek ders almadığım için fazla çalışmıyorum. üstüne gitmek istemiyorum ama bir yandan da işyerinde daralıyorsa muhabbet etsin benimle. kafa dağıtmak için beni seçmemek neden?? evde sohbet istiyorum yaa ben hiçbir şeyin peşinde değilim.

işten çokmu geliyor
işi agırsa normaldir
eşini zorla biraz ben hamileyim yürüyüş yapmam lazım de
bigün yürüyüş yapın
ertesi gün canın bişey istesin
bahanelerle evden çıkarabilirsin:ssz:

ben de çok sevmiyorum zaten evden çıkmayı. yani evden çıkmak zorunda değiliz. beklediğim tek şey ilgi.

Back
X